Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θα πλήρωνα για να το πάρω... μου θυμίζει κάτι πλαστικά παιχνίδια που παίζαμε σαν πιτσιρίκια....
Τεσπα γούστα είναι αυτά ! :)

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

image.png.7b744d012a281394eb9886abea8e9d80.png

Καλησπέρα,

Έχω το εξής θέμα με τον Κωτσόβολο. Έχω κάνει την προπαραγγελία, έχω ήδη πληρώσει τα 100ε και μου γράφει αυτό μέσα. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους, έχω αποστείλει σε μία φόρμα που έχουν το αποδεικτικό της πληρωμής αλλά τίποτα.

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία απο Κωτσόβολο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, geor92 είπε

image.png.7b744d012a281394eb9886abea8e9d80.png

Καλησπέρα,

Έχω το εξής θέμα με τον Κωτσόβολο. Έχω κάνει την προπαραγγελία, έχω ήδη πληρώσει τα 100ε και μου γράφει αυτό μέσα. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους, έχω αποστείλει σε μία φόρμα που έχουν το αποδεικτικό της πληρωμής αλλά τίποτα.

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία απο Κωτσόβολο;

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...δεν έχει έρθει ακόμα κάτι γιατί ανησυχείς? 

Δημοσ.

Μόνο εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο το design αλλά οι πρακτικές αναβαθμίσεις; Έτσι και αλλιώς θήκη θα βάλω, έτσι και αλλιώς η μεταπωλητικη αξία ψηλά θα είναι πάλι του χρόνου.

Το vapor chamber, η κάμερα 12mp 8x cropped και η 3000nits οθόνη, μαζί με την μεγαλύτερη μπαταρία είναι υπέρ αρκετά για upgrade.

• Like 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Delas.46 είπε

Μόνο εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο το design αλλά οι πρακτικές αναβαθμίσεις; Έτσι και αλλιώς θήκη θα βάλω, έτσι και αλλιώς η μεταπωλητικη αξία ψηλά θα είναι πάλι του χρόνου.

Το vapor chamber, η κάμερα 12mp 8x cropped και η 3000nits οθόνη, μαζί με την μεγαλύτερη μπαταρία είναι υπέρ αρκετά για upgrade.

Yup. Και εγώ που παρόλο πήρα πορτοκαλί που βγάζει μάτι, το 95% που είμαι στη δουλειά από και κλήσεις μέχρι και μουσική/podcast αλλάζω μέσω airpods και παραμένει στην τσέπη. Φωτογραφίες στο τέλος των έργων 😎

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Delas.46 είπε

φουλ σημαντικα όλα απλα περιμεναμε και σχεδιαστικα να ανταποκρινεται στης προσδοκίες. ειναι και αυτο ενα μέρος που πληρωνουμε. μερικοι τα εχουμε και χωρις θηκες :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...δεν έχει έρθει ακόμα κάτι γιατί ανησυχείς? 

Γιατί το ποσό σε εκκρεμότητα που λέει είναι 100ε, τα 100ε δηλαδή που έχουν ήδη φύγει από εμένα. Όταν πατάω εκεί μου λέει να πληρώσω την προκαταβολή οπότε φαίνεται σα να μην έχω πληρώσει.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

παντως πρωτη φορα νιωθω τοσο αβεβαιωτητα με τα χρωμματα και το design. πως το καταφεραν οι μπαγάσες.... ειναι απαιχτοι 

Ποιο είχες πριν ; 

3 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

φουλ σημαντικα όλα απλα περιμεναμε και σχεδιαστικα να ανταποκρινεται στης προσδοκίες. ειναι και αυτο ενα μέρος που πληρωνουμε. μερικοι τα εχουμε και χωρις θηκες :)

Ωραίος αν αντέχεις χωρίς θήκη στην Ελλάδα 

6 λεπτά πριν, Delas.46 είπε

Είναι όλα μέρος της εμπειρίας αλλά όντως όπως έχω πει και σε πολλούς ας είναι λειτουργικά κα ας το ασχημηνοθν 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Ποιο είχες πριν ; 

Ωραίος αν αντέχεις χωρίς θήκη στην Ελλάδα 

Είναι όλα μέρος της εμπειρίας αλλά όντως όπως έχω πει και σε πολλούς ας είναι λειτουργικά κα ας το ασχημηνοθν 

ολα τα apple products σε μαυρο τα εχω παρει όσο έδινε την επιλογή με εξέρεση τα macbook τα παλια με το κλασσικο ασημένιο

Δημοσ.
1 hour ago, Jmanol000 said:

Αυτό είναι το καλύτερο . Τι εμπειρία έχεις με το κοτσοβολο υποθέτω καλή για να περνεις από εκεί απλά εγώ επειδή δεν βγάζω άκρη δεν θα τον επέλεγα 

Μόνο το 15 είχε αργήσει δύο μήνες γιατί άργησα εγώ μια μέρα να κάνω παραγγελία και ήταν και τότε που έγινε χαμός 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε

Μόνο το 15 είχε αργήσει δύο μήνες γιατί άργησα εγώ μια μέρα να κάνω παραγγελία και ήταν και τότε που έγινε χαμός 

Είχα ακούσει ότι ήταν χάλια , φέτος θα είναι καλύτερα από πέρσι 

• Like 1
Δημοσ.

H spigen μόλις ανέβασε αυτό. Αρα θα έχουμε μάλλον σύντομα μαύρο iPhone. Βέβαια αυτό θα σημαίνει ότι όσοι παραγγείλαμε άλλο χρώμα είμαστε απλά ηλίθιοι.

IMG_2047.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Delas.46 είπε

+ 12GB Ram... 

2 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

H spigen μόλις ανέβασε αυτό. Αρα θα έχουμε μάλλον σύντομα μαύρο iPhone. Βέβαια αυτό θα σημαίνει ότι όσοι παραγγείλαμε άλλο χρώμα είμαστε απλά ηλίθιοι.

IMG_2047.jpeg

Καπως πρεπει να ξεστοκαρουν τα πορτοκαλια.. 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

IMG_2047.jpeg

το παμε και πριν ολες οι εταιριες στα νταμις επαιζε και μαυρο. γιατι δεν βγηκε στο τελος παιζει να ειναι και θέμα παραγωγης.

εμενα μου μυριζει περίπτωση χοντρου ξεφλουδισματος... αι να δουμε

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...