Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

220 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      15
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      21
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      51
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      43
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      40
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, TiPsY4 είπε

Πονάνε οι γρατζουνιές btw.. Όποιος πάει caseless μπορεί να καταφέρει να το κάνει και γκρι που γκρι-νιάζετε :P (τίμο εσύ φταίς για τα puns)

4U9EGt1.png

Εγώ αυτό φοβάμαι και θέλω πρώτα να το δω από κοντά. Το πίσω μέρος στις κάμερες που είναι μεγάλο μην γεμίσει γρατζουνιές . Αν και ψήνω το γκρι 

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tommy1984 είπε

Εγώ αυτό φοβάμαι και θέλω πρώτα να το δω από κοντά. Το πίσω μέρος στις κάμερες που είναι μεγάλο μην γεμίσει γρατζουνιές . Αν και ψήνω το γκρι 

φιλε ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι επηρεπης το αλουμινιο σε γρατσουνιες σε hardcore βαθμο. εγω πιστευω γι αυτο δεν βγηκε και το μαυρο σε παραγωγη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε

φιλε ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι επηρεπης το αλουμινιο σε γρατσουνιες σε hardcore βαθμο. εγω πιστευω γι αυτο δεν βγηκε και το μαυρο σε παραγωγη

Τι να σου πω ρε φιλε. Εγω είμαι με 13pro max και ήθελα να πάω στο 17 pro max. Αν είναι έτσι θα το σκεφτώ για 16 pro max που μου αρέσει πολύ 

Δημοσ.

Εγώ να πω την κακία μου, παρόλο που κάνω upgrade σε 17 pro και δεν με νοιάζουν τα σχόλια των haters, χαίρομαι που έχει πέσει τόσο κράξιμο - όχι γιατί το αξίζει, αλλά γιατί τους αναγκάζει στο επόμενο μοντέλο να κάνουν μεγαλύτερο push. Εμένα μου αρέσει και το πορτοκαλί και το ότι μεγάλωσε απο πίσω η κάμερα και έτσι ανέβηκε και η μπαταρία. Τόσα χρόνια λέγανε ότι δεν βγάζουν φανταχτερά χρώματα και ότι μένει πάντα το ίδιο και με το που αλλάζουν κάτι αμέσως κλάμα.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
24 minutes ago, TiPsY4 said:

Εγώ να πω την κακία μου, παρόλο που κάνω upgrade σε 17 pro και δεν με νοιάζουν τα σχόλια των haters, χαίρομαι που έχει πέσει τόσο κράξιμο - όχι γιατί το αξίζει, αλλά γιατί τους αναγκάζει στο επόμενο μοντέλο να κάνουν μεγαλύτερο push. Εμένα μου αρέσει και το πορτοκαλί και το ότι μεγάλωσε απο πίσω η κάμερα και έτσι ανέβηκε και η μπαταρία. Τόσα χρόνια λέγανε ότι δεν βγάζουν φανταχτερά χρώματα και ότι μένει πάντα το ίδιο και με το που αλλάζουν κάτι αμέσως κλάμα.

Ναι γτ είναι απ αυτές η Apple που τη νοιάζει τι λέμε εμείς οι πληβείοι που μας κάνει την χάρη να μας πουλήσει τα προϊόντα της😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία από Κωτσόβολο το πρωί 11/9 17 PM orange 512gb μου ήρθε μήνυμα ότι απεστάλη και θα παραλάβω μέχρι την Παρασκευή.

Επεξ/σία από spyros_kalpakis
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DTse είπε

Ναι γτ είναι απ αυτές η Apple που τη νοιάζει τι λέμε εμείς οι πληβείοι που μας κάνει την χάρη να μας πουλήσει τα προϊόντα της😂

Δεν λέω για εμάς τους plebs μέχρι και οι "μεγάλοι" που πήραν review units πετάνε σπόντες ήδη

• Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mikeynf είπε

Τώρα που αρχίσαμε να βλέπουμε κίνηση.. έχετε κάποια θήκη να προτείνετε εκτός από spigen?

Benks ArmorAir 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mikeynf είπε

Τώρα που αρχίσαμε να βλέπουμε κίνηση.. έχετε κάποια θήκη να προτείνετε εκτός από spigen?

Διάφανη ή όχι; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Delas.46 είπε

Benks ArmorAir 

Όντως καλή επιλογή. Απο την ιστοσελίδα τους ή από Σκρουτζ;

6 λεπτά πριν, teol20 είπε

Διάφανη ή όχι; 

Οτιδήποτε το κάνει όμορφο. Οι διάφανες που έχω δει ως τώρα δεν μπορώ να πω ότι του ταιριάζουν πολύ.

6 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

εγώ pitaka slim πήρα και nomad leather.

Ωραίες φαίνονται αλλά σε αυτή την τιμή ίσως κοιτούσα και τις techwoven της apple 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Temu 2 ευρώ την έχω πάρει εδώ και κάνα μήνα για τις πρώτες μέρες 😂.
Μαζί με κάτι screen protectors φοβερής ποιότητας για κάποιον περίεργο λόγο.

Οτι θήκη και να έχω δει σαν τα leather case της apple που έβγαιναν μέχρι 12 pro max δεν έχω βρει.

IMG_7232.jpeg

Επεξ/σία από farcry33
  • Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, farcry33 είπε

Temu 2 ευρώ την έχω πάρει εδώ και κάνα μήνα για τις πρώτες μέρες 😂.
Μαζί με κάτι screen protectors φοβερής ποιότητας για κάποιον περίεργο λόγο.

Οτι θήκη και να έχω δει σαν τα leather case της apple που έβγαιναν μέχρι 12 pro max δεν έχω βρει.

IMG_7232.jpeg

Μια χαρά είναι και από temu.
Κ εμείς που πήραμε ESR τι καταλάβαμε αδερφέ; 
Μείναμε με το preorder στο χέρι που είπε και ένας φίλος πιο πάνω

• Like 1
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...