polaki Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 hour ago, vorlon68 said: Δηλαδή αν ήταν ποιο ωραίο θα ετρεχε τα games στα 150fps; Θα μεγάλωνε ο δίσκος; Τις κονσόλες τις εχεις να παίζεις games οχι να τις μοστράρεις για ομορφία....... Έλα ντε! Προσωπικά τις έχω κρυμμένες από πίσω απ'την τηλεόραση! Παλιότερα τις είχα σε συρτάρι/ντουλάπι στο έπιπλο της τηλεόρασης, αλλά απτην προηγούμενη γενιά ζεσταίνονται τόσο πολύ που τις έχω έξω. Ούτε το xbox ούτε το ps5 είναι όμορφα κατά την άποψη μου. Και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θέλω να βλέπω ούτε ένα καλώδιο...
gmirtzakis Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Και μια και μιλάμε για ομορφιά, PS3 Fat, το πιό όμορφο ever, που έπαιζε τα πάντα από το blue ray αλλά και ψηφιακά….
Votritis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 ώρες πριν, epicouros είπε Για την ακρίβεια 399.99😁 Πλακα κανεις!; Και να χάσουν την ευκαιρία να πουλήσουν νεα disc drive για τα PS6; Σκοπος ειναι ΜΟΝΟ το κερδος. Με βαση το ps5 pro, το ps6 το βλεπω στα 700Ε ,σε τετοια τιμη θα ειναι ενα κινητρο να το παρει καποιος νωρις αν κουμπώνει το παλιο drive
lnwolfgr Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 54 λεπτά πριν, Votritis είπε Με βαση το ps5 pro, το ps6 το βλεπω στα 700Ε ,σε τετοια τιμη θα ειναι ενα κινητρο να το παρει καποιος νωρις αν κουμπώνει το παλιο drive Με αυτά πού βλέπω, και ,με αυτά που γίνονται, πιστεύω ότι η μίνιμουμ τιμή θα ειναι 1000 ευρώ.
SabotazNic Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 6 ώρες πριν, Malthador είπε Δεν περιμέναμε το Inside Gaming, ένας σοφός τα είχε ήδη προβλέψει αυτά μήνες πίσω: Δεν βλέπω την πρόβλεψη σωστή πάντως. Μια χαρά βλέπω οπτικό στην βασική έκδοση 🤷🏻
epicouros Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 ώρες πριν, Votritis είπε Με βαση το ps5 pro, το ps6 το βλεπω στα 700Ε ,σε τετοια τιμη θα ειναι ενα κινητρο να το παρει καποιος νωρις αν κουμπώνει το παλιο drive Στα 700 το βλεπω και εγω, ισως και λιγο παραπάνω. Οποιαδήποτε τιμή κάτω απο τα 700 θα ειναι έκπληξη.
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 1 ώρα Moderators Δημοσ. πριν από 1 ώρα 20 minutes ago, SabotazNic said: Δεν βλέπω την πρόβλεψη σωστή πάντως. Μια χαρά βλέπω οπτικό στην βασική έκδοση 🤷🏻 Πού βλέπεις την βασική έκδοση του PS6, να πάω να αγοράσω μερικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα