News Editors insomnia.gr Δημοσ. Τετάρτη στις 03:19 μμ News Editors Δημοσ. Τετάρτη στις 03:19 μμ Μαζί αυτή τη φορά, οι “3 στον αέρα” συζητάνε τι άλλο, για τη μεγαλύτερη παρουσίαση της Apple μέσα στη χρονιά, η οποία εστιάζει στα νέα μοντέλα iPhone. Με πλάνα από το Apple Park και τις νέες συσκευές, συζητάμε για το τι καινούριο φέρνουν τα iPhone 17 Pro, iPhone 17 αλλά και το εντελώς νέο μοντέλο της σειράς, το iPhone Air. Ακόμα μιλάμε για την τρίτη γενιά των ακουστικών AirPods Pro τα οποία αποκτούν λειτουργία Live Translation, αλλά και τα νέα έξυπνα ρολόγια της εταιρείας. Ολοκληρώνουμε με τα απόνερα της IFA 2025 και πράγματα που ξεχωρίσαμε από την έκθεση τεχνολογίας που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στο Βερολίνο, καθώς και την κατάργηση του τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης. 00:00 - Εισαγωγή 01:07 - Σχόλια 06:24 - Τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 07:58 - Σχόλια 10:16 - Apple 11:29 - AirPods 3 17:38 - iPhone 17 19:07 - iPhone Air 28:53 - iPhone 17 Pro 42:02 - Apple Watch 46:50 - Telecom Cloud 50:55 - IFA 2025 Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλαπλές πλατφόρμες όπως Anchor και Apple Podcasts, ενώ μπορείτε να το παρακολουθήσετε με βίντεο στο YouTube Music και το Spotify! Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
vasilisbasil Δημοσ. Τετάρτη στις 09:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:20 μμ Καλέ ο player στο YouTube άλλαξε UI .. στο browser ... Απαπαπαπα τι είναι τούτο .. ; Τουλάχιστον σε εμένα .. Spoiler
brx Δημοσ. Τετάρτη στις 11:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:36 μμ Αν το στοίχημα αφορά πωλήσεις στην Ελλάδα, ο Δημήτρης το έχει ήδη χάσει το στοίχημα, γιατί το Air βγαίνει αποκλειστικά με e-sim
dream21 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:54 μμ (επεξεργασμένο) Ολα τα iPhone στην ευρωπη θα εχουν και φυσικη sim.. Mονο Αμερικη , Mexico , China , UAE , Australia , Japan θα είναι ΜΟΝΟ με eSIM Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:55 μμ από dream21 1
mercast Δημοσ. Πέμπτη στις 03:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:05 μμ 11 λεπτά πριν, dream21 είπε Ολα τα iPhone στην ευρωπη θα εχουν και φυσικη sim.. Mονο Αμερικη , Mexico , China , UAE , Australia , Japan θα είναι ΜΟΝΟ με eSIM Προς το παρόν. Κάποια στιγμή θα το κάνουν Globally αυτό
Super Moderators Thresh Δημοσ. Πέμπτη στις 03:08 μμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 03:08 μμ 13 minutes ago, dream21 said: Ολα τα iPhone στην ευρωπη θα εχουν και φυσικη sim.. Mονο Αμερικη , Mexico , China , UAE , Australia , Japan θα είναι ΜΟΝΟ με eSIM Κρίμα γιατί την 5000+ mah μπαταρία στο Pro Max την έχουν τα eSIM only.
dream21 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:10 μμ 4 λεπτά πριν, mercast είπε Προς το παρόν. Κάποια στιγμή θα το κάνουν Globally αυτό Λογικά του χρόνου και ευρωπη θα παίξουν μόνο eSIM 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Κρίμα γιατί την 5000+ mah μπαταρία στο Pro Max την έχουν τα eSIM only. Ισχύει εχουν 2 ωρες παραπανω μπαταρία απο τα μοντελα με φυσικη καρτα SIM 1
Strategos Δημοσ. Παρασκευή στις 12:51 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:51 πμ εντάξει δεν θέλω να κάνω πάλι τον γκρινιάρη αλλά ότι εγίνε με τον φόρο οπτικής θα γίνει και με το συνδρομητικής, θα έχει μείωση όποιος έχει ενεργό συμβόλαιο και μετά όταν θα κάνεις ανανέωση η τιμή θα ειναι αυξημένη στο ποσό που ήταν πριν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Παρασκευή στις 12:56 πμ Super Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 12:56 πμ 4 minutes ago, Strategos said: εντάξει δεν θέλω να κάνω πάλι τον γκρινιάρη αλλά ότι εγίνε με τον φόρο οπτικής θα γίνει και με το συνδρομητικής, θα έχει μείωση όποιος έχει ενεργό συμβόλαιο και μετά όταν θα κάνεις ανανέωση η τιμή θα ειναι αυξημένη στο ποσό που ήταν πριν. Οι τιμές των FTTH στα sites των παρόχων πάντως δεν έχουν αυξηθεί φέτος μετά την κατάργηση του φόρου σταθερής.
brx Δημοσ. Παρασκευή στις 09:37 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:37 πμ 18 hours ago, dream21 said: Ολα τα iPhone στην ευρωπη θα εχουν και φυσικη sim.. Mονο Αμερικη , Mexico , China , UAE , Australia , Japan θα είναι ΜΟΝΟ με eSIM Φίλε μου δεν νομίζω. Το Air κυκλοφορεί αποκλειστικά με e-sim. Μένει να το δούμε πάντως.Αυτό που αναφέρεις ισχύει για τα υπόλοιπα μοντέλα
Strategos Δημοσ. Παρασκευή στις 01:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:21 μμ (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Thresh said: Οι τιμές των FTTH στα sites των παρόχων πάντως δεν έχουν αυξηθεί φέτος μετά την κατάργηση του φόρου σταθερής. είναι οι προσφορές που κάνουν σε όλους π.χ. η 300ρα cosmote (προσφορά και καλά) είχε 34,4 τελική με την αφαίρεση του φόρου απο τον Γενάρη και στις ανανεώσεις του ίδιου πακέτου λίγους μήνες μετά πήγαινε κάπου 36,2. θα μου πεις τώρα κάνεις σαματά για 2 ευρώ; όχι αλλά λέω ότι το πόσο της φοροαπαλλαγής αυτής θα πάει στις τσέπες των παρόχων long term και οτι σε φθηνότερες υπηρεσίες. Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:22 μμ από Strategos
Super Moderators Thresh Δημοσ. Παρασκευή στις 01:30 μμ Super Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 01:30 μμ 10 minutes ago, Strategos said: είναι οι προσφορές που κάνουν σε όλους π.χ. η 300ρα cosmote (προσφορά και καλά) είχε 34,4 τελική με την αφαίρεση του φόρου απο τον Γενάρη και στις ανανεώσεις του ίδιου πακέτου λίγους μήνες μετά πήγαινε κάπου 36,2. θα μου πεις τώρα κάνεις σαματά για 2 ευρώ; όχι αλλά λέω ότι το πόσο της φοροαπαλλαγής αυτής θα πάει στις τσέπες των παρόχων long term και οτι σε φθηνότερες υπηρεσίες. Η 300αρα με voucher είναι κάτω από 30 πλέον. Αυτοί που έκαναν πριν το voucher την πήραν με 37.90/μήνα κι έχουν ακόμα ενεργό συμβόλαιο, αυτοί μετά το voucher ήταν 31κατι κι έπεσε 29.75. Όσοι κάνουν ανανέωση ας απειλήσουν ή κάνουν φορητότητα, πάντα έτσι ήταν οι πάροχοι στους παλιούς πελάτες είτε με φόρο είτε χωρίς. Το θέμα είναι ότι οι τιμές καταλόγου στο site δεν αυξήθηκαν.
Strategos Δημοσ. Παρασκευή στις 01:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:36 μμ 4 minutes ago, Thresh said: Η 300αρα με voucher είναι κάτω από 30 πλέον. Αυτοί που έκαναν πριν το voucher την πήραν με 37.90/μήνα κι έχουν ακόμα ενεργό συμβόλαιο, αυτοί μετά το voucher ήταν 31κατι κι έπεσε 29.75. Όσοι κάνουν ανανέωση ας απειλήσουν ή κάνουν φορητότητα, πάντα έτσι ήταν οι πάροχοι στους παλιούς πελάτες είτε με φόρο είτε χωρίς. Το θέμα είναι ότι οι τιμές καταλόγου στο site δεν αυξήθηκαν. και με το voucher το ίδιο έγινε αφου οι περισσότεροι δεν ειχανε πάρει το πρωτο voucher πριν 4-5 χρόνια, οπότε είπανε οι πάροχοι να ανεβάσουν τις τιμές ώστε να βγαίνει καλή η τιμή μονο με το voucher. τα προηγούμενα χρόνια όσο υπάρχει το ιντερνετ κάθε 2 χρόνια που έκανες καινούργιο συμβόλαιο με τα ίδια χρηματα έπαιρνες διπλάσια ταχύτητα, αυτό τα τελευταία 2 χρόνια σταματησε να ισχύει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Παρασκευή στις 01:40 μμ Super Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 01:40 μμ 4 minutes ago, Strategos said: και με το voucher το ίδιο έγινε αφου οι περισσότεροι δεν ειχανε πάρει το πρωτο voucher πριν 4-5 χρόνια, οπότε είπανε οι πάροχοι να ανεβάσουν τις τιμές ώστε να βγαίνει καλή η τιμή μονο με το voucher. τα προηγούμενα χρόνια όσο υπάρχει το ιντερνετ κάθε 2 χρόνια που έκανες καινούργιο συμβόλαιο με τα ίδια χρηματα έπαιρνες διπλάσια ταχύτητα, αυτό τα τελευταία 2 χρόνια σταματησε να ισχύει. Αυτό είναι άλλο, με τον φόρο σταθερής μέχρι στιγμής δεν ανέβηκαν. Αντιθέτως θα δούμε και πτώση αν όχι φέτος, σίγουρα του χρόνου εξαιτίας των τιμών της ΔΕΗ. Σταμάτησε γιατί οι επιδοτήσεις δημιουργούν στρεβλώσεις στην αγορά.
dream21 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:16 μμ 4 ώρες πριν, brx είπε Φίλε μου δεν νομίζω. Το Air κυκλοφορεί αποκλειστικά με e-sim. Μένει να το δούμε πάντως.Αυτό που αναφέρεις ισχύει για τα υπόλοιπα μοντέλα Ενοείται οτι το AIR δεν το εβαλα μέσα διοτι και στη παρουσιαση ειπαν για esim. εγω μιλησα για τα υπολοιπα iPhone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα