Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Ptoma07 είπε

Καλά όχι ότι έχεις άδικο... Αλλά μου έκανε γκέλ η λέξη " ασφαλές + τρένο" στην Ελλάδα 

20 δις θέλει και θα είναι και το τρένο στην Ελλάδα μπόμπα. 

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 hours ago, Ptoma07 said:

Αυτά τα λένε κάτι παιδάκια ( δεν ξέρω τι είσαι εσύ ) που λογαριάζουν χωρίς των ξενοδόχο. Να σε δούμε αν κάνεις κανένα παιδί καθυστερημένο σε εισαγωγικά η χωρίς τι γνώμη θα έχεις μετά. Εγώ λέω "εμείς" η αλάνθαστη με το σούπερ iq  και την ώριμη σκέψη να οργανωθούμε να επισπεύσουμε την διαδικασία κάθαρσης εεε.

Εγώ, που δεν είμαι παιδάκι, αλλά έχω παιδάκι, προτιμώ να φεύγουν οι καθυστερημένοι αυτού του κόσμου μόνοι τους, γιατί τελικά θα πάρουν το παιδί μου (και το κάθε παιδί) στο λαιμό τους, που δεν τους ενδιαφέρει κιόλας, γι'αυτο και συνεχιζουν, οπότε γιατί να νοιαστω έστω και λίγο εγώ για κάτι που μόνοι τους φέρνουν στο κεφάλι τους. 

Επομένως, αν και δεν είμαι αλάνθαστος και δεν εχω σουπερ IQ, αλλά δεν είμαι βάρος και κίνδυνος στην κοινωνία, θα προσπαθήσω και θα φροντιαω αυτό το παιδί που έχω φέρει στο κόσμο να μην γινει ένα από αυτά που κοροϊδεύω.

Απο εκεί και πέρα, δεν ειμαι κανένας "βιτζιλάντε" να βγαίνω έξω και να θεριζω κόσμο επειδή τον θεωρώ καθυστερημένο, δεν θα τον υποστηρίξω όμως κιόλας.

Εν κατακλείδι, μπορεί να μην είμαι η λύση, αλλά σίγουρα δεν θα ειμαι μέρος του προβλήματος. 

On 10/09/2025 at 23:14, theripper7 said:

Σιγά ρε Αϊνστάιν

Ώπα ρε Wiliam James Sidid, με αποστόμωσες τωρα... Καθρεφτάκι... 

Δημοσ.
Στις 11/9/2025 στις 10:32 ΠΜ, Ptoma07 είπε

Αυτά τα λένε κάτι παιδάκια ( δεν ξέρω τι είσαι εσύ ) που λογαριάζουν χωρίς των ξενοδόχο. Να σε δούμε αν κάνεις κανένα παιδί καθυστερημένο σε εισαγωγικά η χωρίς τι γνώμη θα έχεις μετά. Εγώ λέω "εμείς" η αλάνθαστη με το σούπερ iq  και την ώριμη σκέψη να οργανωθούμε να επισπεύσουμε την διαδικασία κάθαρσης εεε.

Μάλλον έπρεπε να μπει σε εισαγωγικά η λέξη καθυστερημενοι γιατί βλέπω ότι παραποιηθηκε. Αρχικά να πούμε ότι υπάρχει άπειρος σεβασμός προς ανθρώπους που έχουν τέτοιο θεμα η έννοια καθυστερημενος στην οδήγηση σημαίνει ο ανεγκέφαλος ο παρτάκιας ο i am God στην άσφαλτο χωρίς να νοιάζεται για τον αθώο κόσμο που θα βρεθεί δίπλα του ίσως έπρεπε να γράψω ο επικείμενος δολοφονος που πάει με 200 σε δρόμο με όριο 80. Κανείς δεν αναφέρθηκε σε IQ η μυαλό η οτιδήποτε άλλο. 

• Like 1
Δημοσ.
On 11/09/2025 at 01:51, sndev said:

Για την ακρίβεια για να μπορέσει να κάνει συνδρομητικό το πακέτο κ στην Ευρώπη γίνεται όλο αυτό στη μορφή που ζητάνε να είναι διατυπωμένο 

Οι υπόλοιποι συνεχίστε τις φαντασιώσεις επιβεβαίωσης ωστε να καλύψετε την μη δυνατότητα απόκτησης αγαθού που είναι πανω από το ταβάνι που ορίζεται 

Κοίτα κάτι περίεργα πράγματα.. άνοιξε ξαφνικά χθες το full self drive (αφου άλλαξε ο ορισμός,  τυχαίο θα ειναι μαλλον) στην Αυστραλία κ ω.. είναι συνδρομητικό με 85 ευρω το μήνα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...