Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tutuyo είπε

Θεωρω οτι σε αυτο τον τομεα υπαρχει και μεγαλη πιεση απο Κινα, βλεπω οτι ολα τα Κινεζικα που κατακλυζουν σιγα σιγα την αγορα δινουν μεγαλη εμφαση στον τομεα αυτο ως selling point και ορθα κατα την γνωμη μου

Τα κινεζικα εχουν πολυ καλο firm(spy)ware τρομερη δουλεια κανουν αλλωστε ειναι τρομερα subsidised απο την κυβερνηση. Guess what and why.

"Δε θα βγαινεις ουτε απο την εξωπορτα σου αν δεν κανεις register και verify"

Δε πειραζει ομως ισως σε καποιους να αρεσει αυτη η τρομερη παραβιαση της ιδιωτικοτητας τους και το τρομερο goverment oversight. Αυτη η νοοτροπια ειναι η χαρα των data broker σε πρωτη φαση και ολων των αλλων σε δευτερη. Ευχομαι καποια στιγμη να ξυπνησουμε και να καταλαβουμε οτι δεν ειναι υπερ μας ολα αυτα... Closed source firmware ολο και καλυτερα κλειδωμενο σε ολα τα module (ολο το effort να πηγαινει στην κρυπτογραφηση για να μην μπορει να γινει R.E. δεν ειναι λιγο sus) ενος οχηματος + ενα οχημα που ειναι παντα online ειναι φανταστικη συνταγη, δεν ειναι? ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΕΕ? ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΕΕΕ?

ΚΑΛΑ πειστηκαμε...

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said:

Τα κινεζικα εχουν πολυ καλο firm(spy)ware τρομερη δουλεια κανουν αλλωστε ειναι τρομερα subsidised απο την κυβερνηση. Guess what and why.

Δε πειραζει ομως ισως σε καποιους να αρεσει αυτη η τρομερη παραβιαση της ιδιωτικοτητας τους και το τρομερο goverment oversight. Αυτη η νοοτροπια ειναι η χαρα των data broker σε πρωτη φαση και ολων των αλλων σε δευτερη. Ευχομαι καποια στιγμη να ξυπνησουμε και να καταλαβουμε οτι δεν ειναι υπερ μας ολα αυτα... Closed source firmware ολο και καλυτερα κλειδωμενο σε ολα τα module (ολο το effort να πηγαινει στην κρυπτογραφηση για να μην μπορει να γινει R.E. δεν ειναι λιγο sus) ενος οχηματος + ενα οχημα που ειναι παντα online ειναι φανταστικη συνταγη, δεν ειναι? ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΕΕ? ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΕΕΕ?

ΚΑΛΑ πειστηκαμε...

Τι κινητό και λειτουργικο έχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Τι κινητό και λειτουργικο έχεις

dual boot unbuntu και δυστυχως win10 και ενα παλιο deprecated p20 pro (οποτε no spying πλεον)

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
Δημοσ.
5 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said:

dual boot unbuntu και δυστυχως win10 και ενα παλιο deprecated p20 pro (οποτε no spying)

Μ-μα windows 10 και p20 pro(GApps) κατασκοπεύουν απλά από Αμερική πλευρά ή μήπως όχι; :ph34r:

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said:

ΚΑΛΑ πειστηκαμε...

Α καλά

Δλδ περιμένες το αυτοκίνητο σου να σε κατασκοπεύει;

Κινητό δεν έχεις; Τραπεζικό λογαριασμό; Στο ίντερνετ δεν μπαίνεις; Πιστωτική δεν χρησιμοποιείς; online πληρωμές;

Μόνο από το κινητό σου, ανεξαρτήτως λειτουργικού ,συσκευής κτλ από την στιγμή που γίνεσαι provision σε κάθε πάροχο, υπάρχουν πληθώρα στοιχείων που μπορούν να σε "κατασκοπεύσουν"

Η μήπως θεωρείς ότι η data κίνηση που κανείς δεν υπόκειται σε deep packet inspection?

Αν νομίζεις ότι επειδή το κινητό σου είναι παλιό σε προστατεύει από οποίο spying μαλλον κοιτας το δέντρο και χάνεις το δάσος 

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Xvipes είπε

Μ-μα windows 10 και p20 pro(GApps) κατασκοπεύουν απλά από Αμερική πλευρά ή μήπως όχι;

ειμαι σε φαση απεξαρτησης

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

ΚΑΛΑ πειστηκαμε...

Δεν χρειάζεται να κάνεις υποθέσεις και σενάρια. Βγάλε την sim από το αμάξι σου και κανένα δεδομένο δεν θα πάει πουθενά. Φυσικά δεν θα έχεις την δυνατότητα ελέγχου απ' το κινητό, όμως μια χαρά προχωράει και ξεκλειδώνει με το παραδοσιακό κλειδί του. 

Από κει και πέρα αν θέλεις λειτουργίες όπως το απομακρυσμένο ξεκλείδωμα ή το άνοιγμα του aircondition απ' τα σημεία που το κλειδί σου δεν πιάνει τότε πρακτικά άλλη λύση δεν υπάρχει. 

1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

ειμαι σε φαση απεξαρτησης

Καλή τύχη. Κι άλλοι το προσπαθήσαμε αλλά δεν το καταφέραμε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tutuyo είπε

Α καλά

Δλδ περιμένες το αυτοκίνητο σου να σε κατασκοπεύει;

Κινητό δεν έχεις; Τραπεζικό λογαριασμό; Στο ίντερνετ δεν μπαίνεις; Πιστωτική δεν χρησιμοποιείς; online πληρωμές;

Μόνο από το κινητό σου, ανεξαρτήτως λειτουργικού ,συσκευής κτλ από την στιγμή που γίνεσαι provision σε κάθε πάροχο, υπάρχουν πληθώρα στοιχείων που μπορούν να σε "κατασκοπεύσουν"

Η μήπως θεωρείς ότι η data κίνηση που κανείς δεν υπόκειται σε deep packet inspection?

Αν νομίζεις ότι επειδή το κινητό σου είναι παλιό σε προστατεύει από οποίο spying μαλλον κοιτας το δέντρο και χάνεις το δάσος 

ειχα δει μια ταινια ,δεν θυμαμαι ποια ,που ηταν σε κυνηγητο ενα ζευγαρι και πηγε να κλεψει ενα αυτοκινητο.ομως το αυτοκινητο εαν δεν αναγνωριζε κατι δεν εκανε εκκινηση.τοτε ο ενας απο τους 2 σκεφτηκε οτι υπαρχει τροπος και πηρε την ασφαλιστικη? την οδικη? το συνεργειο? δεν θυμαμαι τι,που απανταει αυτοματος,ρομποτ,μπουτ η' κατι αλλο..ηξερε πως να το κοροιδεψει και το εκανε ωστε να ενεργοποιησει απο μακρια την μιζα..εκανε μερικες προσπαθειες και τελικα μετα απο αποτυχημενες πετυχε την σωστη πληροφορια και ,το μπουτ εκινησε το αυτοκινητο εξ αποστασεως..

απο την μια ειναι μια δικλειδα ασφαλειας και εξυπηρετηση προς τον συνδρομητη-πελατη..

απο την αλλη ομως ειναι τρομακτικο,εκτος της κλοπης,φαντασου να γινει ενα λαθος η' να ξεχασεις τον κωδικο-πληροφορια η' κατι αλλο και να κλειδωσει? η' ακομα πιο εφιαλτικο να κλειδωσει και να σβησει την μηχανη την ωρα που κανεις μια προσπεραση η' παιρνεις μια στροφη.

ολα εχουν τα καλα και τα κακα τους.το θεμα ειναι ποια ηλεκτρονικα απο αυτα που μας πασαρουν μας χρειαζονται πραγματικα.

καλα το θεμα ιδιωτικοτητα εχιε χαθει προπολλου

Επεξ/σία από mike15
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tutuyo είπε

Θεωρω οτι σε αυτο τον τομεα υπαρχει και μεγαλη πιεση απο Κινα, βλεπω οτι ολα τα Κινεζικα που κατακλυζουν σιγα σιγα την αγορα δινουν μεγαλη εμφαση στον τομεα αυτο ως selling point και ορθα κατα την γνωμη μου

Το θέμα όμως είναι αν θα δουλεύουν απρόσκοπτα όλα αυτά σε 2-3 χρόνια

Δημοσ.
10 minutes ago, mike15 said:

ειχα δει μια ταινια ,δεν θυμαμαι ποια ,που ηταν σε κυνηγητο ενα ζευγαρι και πηγε να κλεψει ενα αυτοκινητο.ομως το αυτοκινητο εαν δεν αναγνωριζε κατι δεν εκανε εκκινηση.τοτε ο ενας απο τους 2 σκεφτηκε οτι υπαρχει τροπος και πηρε την ασφαλιστικη? την οδικη? το συνεργειο? δεν θυμαμαι τι,που απανταει αυτοματος,ρομποτ,μπουτ η' κατι αλλο..ηξερε πως να το κοροιδεψει και το εκανε ωστε να ενεργοποιησει απο μακρια την μιζα..εκανε μερικες προσπαθειες και τελικα μετα απο αποτυχημενες πετυχε την σωστη πληροφορια και ,το μπουτ εκινησε το αυτοκινητο εξ αποστασεως..

απο την μια ειναι μια δικλειδα ασφαλειας και εξυπηρετηση προς τον συνδρομητη-πελατη..

απο την αλλη ομως ειναι τρομακτικο,εκτος της κλοπης,φαντασου να γινει ενα λαθος η' να ξεχασεις τον κωδικο-πληροφορια η' κατι αλλο και να κλειδωσει? η' ακομα πιο εφιαλτικο να κλειδωσει και να σβησει την μηχανη την ωρα που κανεις μια προσπεραση η' παιρνεις μια στροφη.

ολα εχουν τα καλα και τα κακα τους.το θεμα ειναι ποια ηλεκτρονικα απο αυτα που μας πασαρουν μας χρειαζονται πραγματικα.

καλα το θεμα ιδιωτικοτητα εχιε χαθει προπολλου

"ολα εχουν τα καλα και τα κακα τους.το θεμα ειναι ποια ηλεκτρονικα απο αυτα που μας πασαρουν μας χρειαζονται πραγματικα." 

Για πες ποια ηλεκτρονικα απο αυτα που μας πασαρουν μας χρειαζονται πραγματικά;

Spoiler

Αν το 2019 που έκανες εγγραφή στο forum ήσουν 15(mike15) τώρα λογικά θα πρέπει να είσαι 21. Σου δίνω μέχρι το 2029 που θα είσαι 25 να διαβάσεις αυτά που έγραψες και να αναρωτηθείς τι σκεφτόσουν, όλοι το έχουμε πάθει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xvipes είπε

"ολα εχουν τα καλα και τα κακα τους.το θεμα ειναι ποια ηλεκτρονικα απο αυτα που μας πασαρουν μας χρειαζονται πραγματικα." 

Για πες ποια ηλεκτρονικα απο αυτα που μας πασαρουν μας χρειαζονται πραγματικά;

Απόκρυψη περιεχομένων

Αν το 2019 που έκανες εγγραφή στο forum ήσουν 15(mike15) τώρα λογικά θα πρέπει να είσαι 21. Σου δίνω μέχρι το 2029 που θα είσαι 25 να διαβάσεις αυτά που έγραψες και να αναρωτηθείς τι σκεφτόσουν, όλοι το έχουμε πάθει.

Spoiler

χασε το υφακι να σου απαντησω..χαιρομαι που με διαβαζεις παντως και ξερεις και ποτε γραφτηκα,εγω ουτε που το θυμαμαι αυτο..εγω παλι ουτε που εχω διαβασει κατι δικο σου ,και εαν το εκανα ουτε που σε θυμαμαι..αδιαφορα θα ηταν αυτα που γραφεις.

αυτα που εχω στο δικο μου.

• Haha 1
Δημοσ.
19 minutes ago, Nabuko said:

Τι να σου, φυσικά κι εγώ έχω τις αμφιβολίες μου. Όταν η Τσέρι και η κάθε Τσέρι όμως σου δίνει 13 χρόνια εγγύηση μάλλον έχουν τεράστια εμπιστοσύνη στο προϊόν τους

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Τι να σου, φυσικά κι εγώ έχω τις αμφιβολίες μου. Όταν η Τσέρι και η κάθε Τσέρι όμως σου δίνει 13 χρόνια εγγύηση μάλλον έχουν τεράστια εμπιστοσύνη στο προϊόν τους

Το πολύ πολύ οι κάτοχοι των κινεζικών να ψάχνουν στο XDA forum για cfw και αλλά καλούδια😂..

• κλειδώθηκε και ξεκλειδώθηκε αυτό το θέμα
Δημοσ.
45 minutes ago, andreas-d said:

Το πολύ πολύ οι κάτοχοι των κινεζικών να ψάχνουν στο XDA forum για cfw και αλλά καλούδια😂..

lol καλα το οτι θα παιξει στο μελλον πειραγμενο fw οπως πχ στα πατινια το θεωρω δεδομενο😃

Δημοσ.
5 hours ago, Nabuko said:

2-3  ναι..... 10 σε καμια περιπτωση καθος αρκετες υπηρεσιες και δυνατοτηες θα κοπουν καθος το αμαξι θα θεωρειτε παλιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...