Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Δηλαδη αν στουκαρει ενα X5 του 2004 με ενα X1 του 2025 που θα ηθελες να βρισκεσαι?

Λάθος σύγκριση, το σωστό θα είναι bmw x5 του 2004 με x5 του 2025..

Τότε προφανώς στο ποιο σύγχρονο..

Όσο για το Honda civic του 2007 σε σχέση με το bmw x1 του 2025 δεν υπάρχει σύγκριση σαφώς ανώτερο και ασφαλέστερο το bmw..

Εντωμεταξύ με τόσα suv στους δρόμους όταν ταξιδεύουμε σαφώς είναι προτιμότερο να έχουμε και εμείς κάτι ανάλογο, ώστε να μην είμαστε σε μειονεκτική θέση..

Πάντως και εγώ για ταξίδια αγόρασα σύγχρονο αυτοκίνητο τύπου suv χωρίς να μου χρειαζεται καθημερινά..

• Like 2
  • Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Αν το Χ5 του 2004 βγήκε από το εργοστάσιο το 2020 θέλω στο Χ5. 

Αν το Χ5 του 2004 βγήκε από το εργοστάσιο το 2004 θέλω στο Χ1. 

Προτιμώ να έχω Χ1 2023 και να συγκρουστώ με άλλο Χ1 2023. Ανταλάσσω την μάζα του Χ5 για να έχουμε και οι δύο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και απορροφητικότερα υλικά, κερδισμένος θα βγει και ο απέναντι και εγώ.

Ωστόσο Χ5 δεν θέλω να πάρω γιατί σε πολλούς δρόμους δεν μπορεί να πάει καν. Να 'χουμε να λέμε για εργαστηριακές συνθήκες.

Ιδανικά θέλω ένα τανκ του 1940 να περνάω πάνω από το Χ5. 

Ενδιαφερουσα προσεγγιση πολυ κοντα στην δικια μου, εγω ειμαι αυτης της αποψης πως ολοι θα πρεπει να παιζουμε μπαλιτσα με μικρα και ελαφρια οχηματα ωστε να ειμαστε ολοι ασφαλεις. Δυστυχως ομως στην πραξη αυτο δεν γινεται. Αρα τι ειναι σωστοτερο να κανεις? Να παρεις την τζιπαρα των 2 τονων ή να συνεχισεις να οδηγας το αμαξακι των 875kg. 

Fun fact το αμαξι μου εχει συνολικο υψος 1300mm, ενα καθημερινο ψηλο αυτοκινητο εχει μεσο υψος 1650mm ειναι 35cm υψηλοτερο. Εκ των οποιων τα 20 ειναι αποσταση απο το εδαφος, δηλαδη ενα ατυχημα θα βρει το δικο του crash structure ~10cm πανω απο το δικο μου, θα με καβαλησει. Ειναι αυτο δικαιο? Ειναι αυτος λογος να παρουμε ολοι SUV?

Ρωταω πραγματικα

1 λεπτό πριν, andreas-d είπε

Λάθος σύγκριση, το σωστό θα είναι bmw x5 του 2004 με x5 του 2025..

Εντωμεταξύ με τόσα suv στους δρόμους όταν ταξιδεύουμε σαφώς είναι προτιμότερο να έχουμε και εμείς κάτι ανάλογο, ώστε να μην είμαστε σε μειονεκτική θέση..

Το εθεσα σε αυτη την βαση. Ποιος θα ειναι οντως σε μειονεκτικη θεση?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Ενδιαφερουσα προσεγγιση πολυ κοντα στην δικια μου, εγω ειμαι αυτης της αποψης πως ολοι θα πρεπει να παιζουμε μπαλιτσα με μικρα και ελαφρια οχηματα ωστε να ειμαστε ολοι ασφαλεις. Δυστυχως ομως στην πραξη αυτο δεν γινεται. Αρα τι ειναι σωστοτερο να κανεις? Να παρεις την τζιπαρα των 2 τονων ή να συνεχισεις να οδηγας το αμαξακι των 875kg. 

Fun fact το αμαξι μου εχει συνολικο υψος 1300mm, ενα καθημερινο ψηλο αυτοκινητο εχει μεσο υψος 1650mm ειναι 35cm υψηλοτερο. Εκ των οποιων τα 20 ειναι αποσταση απο το εδαφος, δηλαδη ενα ατυχημα θα βρει το δικο του crash structure ~10cm πανω απο το δικο μου, θα με καβαλησει. Ειναι αυτο δικαιο? Ειναι αυτος λογος να παρουμε ολοι SUV?

Ρωταω πραγματικα

Το εθεσα σε αυτη την βαση. Ποιος θα ειναι οντως σε μειονεκτικη θεση?

Δώσε την μπερλίνα μητσακο και παρε ενα suv..

Είδες ο μπιλαρος με το διπλοκαμπινο  ξήλωσε μία γείτονα ολόκληρη και δε πήρε χαμπάρι..😂

• Like 1
  • Haha 5
Δημοσ.

Είδες ο μπιλαρος με το διπλοκαμπινο  ξήλωσε μία γείτονα ολόκληρη και δε πήρε χαμπάρι..😂

Αυτός με τόσο που είχε πιει και bobo να οδηγούσε πάλι δεν θα καταλάβαινε χριστό. :P 

• Haha 2
Δημοσ.
34 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said:

εσυ που θα ηθελες λοιπον, στο ελαφρυτερο και πιο συγχρονο ή στο βαρυτερο και παλαιοτερο?

Διοτι πολυ απλα οπως λεει και η IIHS η θεωρια πλαστικων κρουσεων παντα κερδιζει το οποιοδηποτε συστημα ασφαλειας

Ωραιο βιντεο μονο 15 ετων!!!

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Θεος φυλαξει 

5 λεπτά πριν, cumulus είπε

Ωραιο βιντεο μονο 15 ετων

Ξεχασα σωστα, η θεωρια πλαστικων κρουσεων αλλαξε την τελευταια 10ετια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said:

Θεος φυλαξει 

Ξεχασα σωστα, η θεωρια πλαστικων κρουσεων αλλαξε την τελευταια 10ετια

Οχι βεβαια,αλλα αλλαξε ο τροπος  κατασκευης των οχηματων .

Επεξ/σία από cumulus
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Xvipes είπε

Όντως θες να απαντήσω σοβαρά όταν λες πως ένα αμάξι του 2007 έχει καλύτερη ασφάλεια από ένα αμάξι του 2025 ή ο άλλος που το ενόχλησε πως είναι suv, άρα τι?
Για τον 11osmikrosmhtsos δεν ξέρω δεν κατάφερα να διάβασω όλη την απάντηση.

σου ειπα,θελω..αφηνω τωρα τους πολυμαθεις οδηγαρες με τα γιαρις τους...για το χοντα πλακα κανω...εαν ομως συγκριναμε το Χ1 με την νεα 3αρα δεν κανω πλακα ,λογω ιδιας παθητικης αλλα καλυτερης ενεργητικης ασφαλειας το 3αρι .

καταλαβαινω ομως οτι πηγες σε σουβ ,γιατι ειναι πιο ψηλο και θελεις να προστατεψεις τους δικους σου απο ενα χαμηλο αυτοκινητο,φυσικα δεν σε προστατευει απο ενα ιδιο σουβ .οποτε,αφου αποφασισες να πας σε σουβ,λοιπον μεταξυ σουβ,πες μου κατι...

γιατι προτιμησες αυτο ? δεν σε ενδιεφερε καποιο αλλο σουβ? ειχες "αλλα σε προτιμηση μαζι με αυτο για να επιλεξεις?

Δημοσ.
8 minutes ago, mike15 said:

σου ειπα,θελω..αφηνω τωρα τους πολυμαθεις οδηγαρες με τα γιαρις τους...για το χοντα πλακα κανω...εαν ομως συγκριναμε το Χ1 με την νεα 3αρα δεν κανω πλακα ,λογω ιδιας παθητικης αλλα καλυτερης ενεργητικης ασφαλειας το 3αρι .

καταλαβαινω ομως οτι πηγες σε σουβ ,γιατι ειναι πιο ψηλο και θελεις να προστατεψεις τους δικους σου απο ενα χαμηλο αυτοκινητο,φυσικα δεν σε προστατευει απο ενα ιδιο σουβ .οποτε,αφου αποφασισες να πας σε σουβ,λοιπον μεταξυ σουβ,πες μου κατι...

γιατι προτιμησες αυτο ? δεν σε ενδιεφερε καποιο αλλο σουβ? ειχες "αλλα σε προτιμηση μαζι με αυτο για να επιλεξεις?

Ρε μπρο μου αν και δυσκολεύομαι να σε καταλάβω, θα προσπαθήσω.

Suv πήγα για τους χώρους μιας και ήρθε παιδάκι στην οικογένεια και την άνεση. Είμαι remote οπότε δεν με νοιάζει να το βγάζω κάθε μέρα για δουλειά και να ψάχνω για παρκιγνκ, συνήθως το βγάζω για ταξίδια.

Ήμουν μεταξύ Hyundai Tucson και BMW X1(μιας και βγαίναν ίδια τιμή) αλλά είδα πως με τo Tucson θα είχα μεγαλύτερο θέμα στο παρκινγκ μου και οι λίγο μικρότεροι χώροι στο X1 δεν ήταν deal breaker.

Ελπίζω να σε κάλυψα, εσένα τελικά ποιο είναι το point σου και που κάνεις πλάκα γιατί τόσην ώρα σε παίρνω στα σοβαρά αλλά νομίζω έχω πέσει στην παγίδα.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Ήμουν μεταξύ Hyundai Tucson και BMW X1(μιας και βγαίναν ίδια τιμή)

Μεταξύ των δύο διάλεξες το καλύτερο, ακόμα και σε μελλοντική μεταπωληση το bmw κρατάει δίκαια την αξία του, αν το προσέχεις και σε 20χρονια θα ταξιδεύεις με την ίδια άνεση όπως σήμερα.. μόνο στα λάδια μην ακολουθείς την αντιπροσωπεία, κάθε 8.000χλμ αλλαγή..

• Thanks 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...