manolis940 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Στις 19/9/2025 στις 5:25 ΜΜ, lector είπε Πιστευεις οτι καποιος ο οποιος δεν εχει κανενα δισταγμο να τρεχει με 150 σε κατοικημενη περιοχη, θα "επετρεπε" στο οχημα να φρεναρει και δε θα ειχε απενεργοποιησει ηδη τετοια συστηματα που "ειναι για φλωρους"; Και ο πατέρας μου θα ήθελε να τα απενεργοποιήσει αλλά με το να πρέπει να πάει σε συνεργείο, να κάνει πατέντες στο αμάξι κτλ δεν μπαίνει στον κόπο. Επίσης δεν μπαίνει στον κόπο να τα απενεργοποιήσει κάθε φορά που βάζει μπρος το αμάξι γιατί επίσης βαριέται, παρόλο που υπάρχουν φυσικοί διακόπτες στο vitara του. Η πλειοψηφία που αρνούνται την ύπαρξη αυτών των συστημάτων έχω την εντύπωση ότι είναι σαν τον πατέρα μου και έτσι ο δρόμος γίνεται ασφαλέστερος Στις 19/9/2025 στις 3:20 ΜΜ, haHa είπε https://www.in.gr/2025/09/19/greece/troxaio-sti-vouliagmenis-neo-vinteo-apo-ti-sokaristiki-karampola-pou-stoixise-ti-zoi-se-mia-64xroni-odigo/ Το μηχανακι περναει(αρα ηταν πρασινο) 5-6 δευτερολεπτα πριν πεσει ο αλλος απο πισω. Για το πισω αυτοκινητο που προκαλεσε την συγκρουση: αν ηταν καινουριο και ειχε ADAS με emergency braking θα ειχε φρεναρει πολυ νωριτερα και θα ειχε μειωσει αισθητα την ταχυτητα συγκρουσης. Για το μπροστα αυτοκινητο που ηταν σταματημενο και εχασε την ζωη της η οδηγος: αν ηταν πιο καινουριο με καλυτερη παθητικη ασφαλεια, ισως να μην ειχε χασει την ζωη της. --------------------------- Ποσο αστειες φαινονται οι αφελεις δηλωσεις των συμφορουμιτων μας μερικες μερες πριν: Ο φιλος συμφορουμιτης θεωρει οτι το να σκοτωσει καποιον λογω οτι χαζευε (ενω τα αυτοματα συστηματα θα ειχαν επεμβει και θα ειχαν σωσει κατα πασα πιθανοτητα μια ζωη) ειναι απλα ... δικο του προβλημα. Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτοκίνητο που σε τόσο μεγάλη ταχύτητα θα φρέναρε από μόνο του. Ωστόσο μπορεί να έκανε κάποιο προειδοποιητικό ήχο που μπορεί να έφερνε τα μάτια του οδηγού πάλι στον δρόμο και να είχε αποφευχθεί και εντελώς η σύγκρουση καθώς το να πάει δεξιά ή αριστερά υπήρχε περιθώριο. 1
mike15 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Στις 19/9/2025 στις 6:04 ΜΜ, haHa είπε Κανενας δεν μιλησε για βεβαιοτητα, απλα για πιθανοτητες, οοως φαίνεται και στα υπογραμμισμενα. Σωστο κι αυτο. Ο τυπικος 'Μητσαρας η οδηγαρα' θα τα ειχε απενεργοποιησει αυτα, σιγα μην, αφηνε το αυτοκίνητο 'να παρει αποφασεις για αυτον και να μην είναι το αφεντικό'. σε πονεσε πολυ ωστε να αναφερεσαι ακομη σαυτον ενω δεν εχει ποσταρει στο νημα ετσι? εχεις προβλημα συμπεριφορας ,το ξερεις. 1
haHa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mike15 είπε σε πονεσε πολυ ωστε να αναφερεσαι ακομη σαυτον ενω δεν εχει ποσταρει στο νημα ετσι? εχεις προβλημα συμπεριφορας ,το ξερεις. Το πρόβλημα συμπεριφορας φαινεται να το εχεις εσυ με τις εκφρασεις που χρησιμοποιεις. Τελος,αν αναφέρεσαι στον συμφορουμιτη 11osmikrosmhtsos, εδω τι ειχε ποσταρει σε αυτο εδω το νημα: Στις 16/9/2025 στις 10:46 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε Αν θελω να κοψω την λωριδα χωρις φλας προβλημα μου, αν κοιταω τα γκ....ια στο IG και πεσω στον μπροστινο μου προβλημα μου. Αν δεν μπορω να κατσω στο οριο ταχυτητας προβλημα μου, οχι του αυτοκινητου μου. Το αμαξι ειναι ενας συνεργατης/συνοδοιπόρος σου και οχι το αφεντικο σου. Οταν παιρνει αποφασισεις για εσενα ειναι το αφεντικο σου και δεν πρεπει να το επιτρεψουμε αυτο. Καλη συνέχεια στο να γραφεις ανακρίβειες και να προχωρας σε προσωπικους χαρακτηρισμους για να τις καλυψεις. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από haHa 3
mike15 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Στις 19/9/2025 στις 3:20 ΜΜ, haHa είπε Ποσο αστειες φαινονται οι αφελεις δηλωσεις των συμφορουμιτων μας μερικες μερες πριν: Στις 19/9/2025 στις 6:04 ΜΜ, haHa είπε Κανενας δεν μιλησε για βεβαιοτητα, απλα για πιθανοτητες, οοως φαίνεται και στα υπογραμμισμενα. Σωστο κι αυτο. Ο τυπικος 'Μητσαρας η οδηγαρα' θα τα ειχε απενεργοποιησει αυτα, σιγα μην, αφηνε το αυτοκίνητο 'να παρει αποφασεις για αυτον και να μην είναι το αφεντικό'. προσωπικους προσβλητικους και ειρωνικους χαρακτηρισμους χρησιμοποιεις μονο εσυ ,οπως φαινεται..(κατι που το συνηθιζεις συχνα στα ποστ σου).. θελω να δω που αναφερθηκε προσωπικα σε εσενα και επισης που ειναι ο προσβλητικος χαρακτηρισμος προς εσενα και εκανες εσυ μετα αναφορα στο προσωπο του,παραθετοντας ολο το κειμενο του . το σημειωνω γιατι δεν εχει ποτε αναφερθει προσωπικα σε καποιον προσβλητικα και με τις γνωσεις του εχει βοηθησει πολλλους εδω μεσα και εσυ τον προσβαλλεις..μπορειτε να διαφωνειτε, αλλα οχι εμμεσα η' αμμεσα να τον προσβαλετε.ειδικα οταν δεν το κανει αυτος και εχει δημοσια εκφρασει οτι τον ενοχλει. Στις 16/9/2025 στις 10:46 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε Τα παντα ειναι firmware, αλλα χωρις χρονο αναπτυξης παντα θα υπαρχουν bugs, ποσο μαλλον οταν δινεις ευκολα την δυνατοτητα αναβαθμισης αυτου, αστο να βγει και το βλεπουμε μετα. Την παλια καλη εποχη που επρεπε να το γραψεις στην EEPROM με flying probes τοτε τα πραγματα ηταν καλυτερα. Οταν ειχες 10bit και 1Kb μνημης επρεπε να γραψεις τα πραγματα σωστα. Οταν ετρεχες στα 20MHz και καθε interrupt σου κοστιζε τρελα προσεχες τι εκανες. Οταν ειχαμε DMA, και επρεπε να ξερεις τι κανεις ωστε να μην φας τα overflow σα γλυκο νερατζακι τα πραγματα ηταν καλυτερα. Αλλα αλλα αλλαχ. Εχουμε γινει high levelαδες και το παιζουμε μαγκες. Οι παλαιοτεροι γραφανε assembly και εμεις python, ντροπη μας, αυτο δε μας τιμαει ως μηχανικους. Φυσικα καποτε ειχαμε μονο ντετερμινιστικα μοντελα, τωρα τιγκα στα στοχαστικα, στις συνελιξεις (CNN) και σε ολες αυτες της μαλ... Ας μην συνεχισω καλυτερα γιατι παλι θα φαω hate για αυτα που λεω... Το λογισμικο μας εδωσε την δυνατοτητα να μην προσεχουμε στον δρομο. Αν δεν ειχες τιποτα και ειχες το αβανς στο χερι και καθε αλλαγη ηθελε διπλοσυμπλεκταρισμα θα σου ελεγα εγω ποσο συγκεντωμενοι θα ημασταν. Ξαναερχομαστε στα λογια μου που εχω φαει hate. Διαφορα οδηγου vs απλου χειριστη. Το αμαξι πρεπει να σε βοηθαει μονο σε 2 περιπτωσεις, ειτε για να σε κανει να πας πιο γρηγορα (να βελτιωσει την δυναμικη συμπεριφορα του) ειτε για να μην χασεις τον ελεγχο οταν ξεπερασεις το οριο. Ολα τα αλλα ειναι περιττα. Αν θελω να κοψω την λωριδα χωρις φλας προβλημα μου, αν κοιταω τα γκ....ια στο IG και πεσω στον μπροστινο μου προβλημα μου. Αν δεν μπορω να κατσω στο οριο ταχυτητας προβλημα μου, οχι του αυτοκινητου μου. Το αμαξι ειναι ενας συνεργατης/συνοδοιπόρος σου και οχι το αφεντικο σου. Οταν παιρνει αποφασισεις για εσενα ειναι το αφεντικο σου και δεν πρεπει να το επιτρεψουμε αυτο. τελικα εφαγε το hate ...εβαλα ολο το ποστ του και οχι το αποσπαμα που ηθελες να ποσταρεις για να δειξεις δηθεν οτι σε προσβαλει,που και αυτο απο μονο του δεν φανερωνει κατι τετοιο ,να δουν ολοι οτι εχεις αδικο.καταθετει με επιχειρηματα μια αποψη και δεν προσβαλλει κανεναν,μιλαει γενικα ,ουτε αναφερεται προσωπικα σε εσενα εμμεσα η' αμμεσα οπως κάνεις εσυ. σευχαριστω που εκανες την παραθεση γιατι μου ειχε ξεφυγει αυτο το ποστ και πηγα και εκανα like. 1
manolis940 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 30 λεπτά πριν, mike15 είπε προσωπικους προσβλητικους και ειρωνικους χαρακτηρισμους χρησιμοποιεις μονο εσυ ,οπως φαινεται..(κατι που το συνηθιζεις συχνα στα ποστ σου).. θελω να δω που αναφερθηκε προσωπικα σε εσενα και επισης που ειναι ο προσβλητικος χαρακτηρισμος προς εσενα και εκανες εσυ μετα αναφορα στο προσωπο του,παραθετοντας ολο το κειμενο του . το σημειωνω γιατι δεν εχει ποτε αναφερθει προσωπικα σε καποιον προσβλητικα και με τις γνωσεις του εχει βοηθησει πολλλους εδω μεσα και εσυ τον προσβαλλεις..μπορειτε να διαφωνειτε, αλλα οχι εμμεσα η' αμμεσα να τον προσβαλετε.ειδικα οταν δεν το κανει αυτος και εχει δημοσια εκφρασει οτι τον ενοχλει. τελικα εφαγε το hate ...εβαλα ολο το ποστ του και οχι το αποσπαμα που ηθελες να ποσταρεις για να δειξεις δηθεν οτι σε προσβαλει,που και αυτο απο μονο του δεν φανερωνει κατι τετοιο ,να δουν ολοι οτι εχεις αδικο.καταθετει με επιχειρηματα μια αποψη και δεν προσβαλλει κανεναν,μιλαει γενικα ,ουτε αναφερεται προσωπικα σε εσενα εμμεσα η' αμμεσα οπως κάνεις εσυ. σευχαριστω που εκανες την παραθεση γιατι μου ειχε ξεφυγει αυτο το ποστ και πηγα και εκανα like. Ρε φίλε χαλάρωσε λίγο. Ο Μητσάρας εξέφρασε την αδιαφορία του για την ζωή των γύρω του. Δεν κάτσουμε να σκάσουμε για το αν τον προσβάλαμε κιόλας με τα λεγόμενα μας. Είναι το λιγότερο άλλωστε που θα έπρεπε να συμβαίνει σε αυτούς τους ανθρώπους. 1
mike15 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, manolis940 είπε Ρε φίλε χαλάρωσε λίγο. Ο Μητσάρας εξέφρασε την αδιαφορία του για την ζωή των γύρω του. Δεν κάτσουμε να σκάσουμε για το αν τον προσβάλαμε κιόλας με τα λεγόμενα μας. Είναι το λιγότερο άλλωστε που θα έπρεπε να συμβαίνει σε αυτούς τους ανθρώπους. ρε φιλε χαλαρωσε να πεις σε αυτους που κανουν μπουλιγκ και εχουν προσωπικα κολληματα μεσα σε ενα φορουμ.αλλο το διαφωνω και αλλο το πως το κανεις. το τι λεει ο μητσαρας ο καθενας το διαβαζει διαφορετικα.οπως εχει ο καθενας τις δικες του αποψεις ταυτιζεται και κρινει.εσυ εκρινες οτι αυτο καταλαβες,εγω παλι το αντιθετο ,οτι ενδιαφερεται για τον ανθρωπο και ζηταει να μην ακουει τυφλα τα ηλεκτρονικα ,να βελτιωσετε τις οδηγικες σας ικανοτητες και συμφωνω μαζι του,ειμαι και εγω αδιαφορος για την ζωη των γυρω μου? δλδ. τοσα χρονια που δεν υπηρχαν αυτα η΄τωρα εαν υπαρχει μοντελο που δεν εχει και το προτιμησω θα θεωρουμαι οτι αδιαφορω για την ζωη των αλλων γυρω μου? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ? ξερω οτι εσαι της τεχνολογιας ανθρωπος γιατι σε διαβαζω,αλλα και αυτος μηχανικος ειναι,οχι οτι παιζει ρολο και για σενα και για αυτον αλλα εχει μια αποψη επιστημονικη,δεν τον λες και δολοφονο! ολοι δλδ . οι επιστημονες που συχνα διαφωνουν ,οπως μετα εμβολια προσφατα,θεωρουνται οτι θελουν το κακο των υπολοιπων ανθρωπων? ανα τακτα διαστηματα διαβαζουμε για τραγικα περιστατικα που κολλησαν τα ηλεκτρονικα που εμπιστευομαστε,καλα ειναι, αλλα οχι να αφεθουμε τελειως.θελουμε δεν θελουμε εαν αγορασουμε αυτοκινητο με τετοια θα ειναι.
manolis940 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, mike15 είπε ρε φιλε χαλαρωσε να πεις σε αυτους που κανουν μπουλιγκ και εχουν προσωπικα κολληματα μεσα σε ενα φορουμ.αλλο το διαφωνω και αλλο το πως το κανεις. το τι λεει ο μητσαρας ο καθενας το διαβαζει διαφορετικα.οπως εχει ο καθενας τις δικες του αποψεις ταυτιζεται και κρινει.εσυ εκρινες οτι αυτο καταλαβες,εγω παλι το αντιθετο ,οτι ενδιαφερεται για τον ανθρωπο και ζηταει να μην ακουει τυφλα τα ηλεκτρονικα ,να βελτιωσετε τις οδηγικες σας ικανοτητες και συμφωνω μαζι του,ειμαι και εγω αδιαφορος για την ζωη των γυρω μου? δλδ. τοσα χρονια που δεν υπηρχαν αυτα η΄τωρα εαν υπαρχει μοντελο που δεν εχει και το προτιμησω θα θεωρουμαι οτι αδιαφορω για την ζωη των αλλων γυρω μου? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ? ξερω οτι εσαι της τεχνολογιας ανθρωπος γιατι σε διαβαζω,αλλα και αυτος μηχανικος ειναι,οχι οτι παιζει ρολο και για σενα και για αυτον αλλα εχει μια αποψη επιστημονικη,δεν τον λες και δολοφονο! ολοι δλδ . οι επιστημονες που συχνα διαφωνουν ,οπως μετα εμβολια προσφατα,θεωρουνται οτι θελουν το κακο των υπολοιπων ανθρωπων? ανα τακτα διαστηματα διαβαζουμε για τραγικα περιστατικα που κολλησαν τα ηλεκτρονικα που εμπιστευομαστε,καλα ειναι, αλλα οχι να αφεθουμε τελειως.θελουμε δεν θελουμε εαν αγορασουμε αυτοκινητο με τετοια θα ειναι. Κανένας δεν έκανε bulling όπως λες ο Μητσάρας κρίνεται για τις απόψεις του και θα κριθείς και εσύ υπερασπίζοντας τέτοιες απόψεις. Μια χαρά μπορώ να τον λέω και να τον λέμε εν δυνάμει δολοφόνο όταν αδιαφορεί για την ζωή μου, την δική σου ζωή και οποιουδήποτε άλλου όταν βγαίνει στον δρόμο θεορόντας ότι έχει το δικαίωμα να το κάνει. Οι επιστήμονες δεν διαφωνούν με τα εμβόλια. Μεμονωμένα άτομα τα οποία ενδεχομένως έχουν ή δεν έχουν την σχετική επιστημονική γνώση εκφράζουν αντίθετη άποψη εκτός επιστημονικού πλαισίου. Το ίδιο ισχύει και για τα ADAS μέχρι σήμερα αν τα δεις επίσης απ' την επιστημονική τους σκοπιά. Και στις δύο περιπτώσεις σώζουν ζωές. Και στις δύο περιπτώσεις οι έρευνες που χρησιμοποιούνται για να στηρίξουν αυτή την θέση πληρούν το κριτήριο της διαψευσιμότητας και δεν έχουν διαψευτεί, ενώ στην αντίθετη περίπτωση έχουν. Το να κάθεσαι λοιπόν εδώ βάση των πιστεύω σου και να λες ουσιαστικά ότι εμένα δεν νοιάζουν οι ζωές των άλλων δεν είσαι δολοφόνος; Περιμένεις να σε χαρακτηρίσουν μόνο ημιμαθή ή αμόρφωτο; Το να αρνείσαι εμβόλια, το να αρνείσαι συστήματα ασφαλείας αφαιρεί ζωές. Ένα κάρο κόσμος έχει πεθάνει και πεθαίνει γιατί αρνείται να φορέσει ζώνη, γιατί θεωρεί ότι ο αερόσακος που του άνοιξε δεν είναι απαραίτητο να επισκευαστεί και δεν θα ξανατρακάρει κοκ. Εεεε η σημερινή άρνηση έρχεται με τα ADAS και ενώ μπορείς να κάνεις τον δρόμο ασφαλέστερο, λες ότι θα καταβάλεις προσπάθεια(δηλαδή να απενεργοποιήσεις τα συστήματα) στο να απενεργοποιήσεις τα συστήματα. Βασιζόμενος σε αυτή την λογική ο χαρακτηρισμός δολοφόνος μου φαίνεται απόλυτα ορθός. Στα λεγόμενα του Haha η λέξη δολοφόνος δεν υπάρχει. Είναι κάτι που εσύ έφερες στο τραπέζι προσπαθώντας να παραχαράξεις τα λεγόμενα του και εγώ απλώς τυγχάνει να συμφωνώ παρόλο που αναγνωρίζω ότι με δόλο ή χωρίς ότι ενήργησες στην ανωτέρω πράξη. 1
haHa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mike15 είπε εβαλα ολο το ποστ του και οχι το αποσπαμα που ηθελες να ποσταρεις για να δειξεις δηθεν οτι σε προσβαλει,που και αυτο απο μονο του δεν φανερωνει κατι τετοιο ,να δουν ολοι οτι εχεις αδικο. Nομιζω οτι εχεις προβλημα κατανοησης απλου κειμενου. Σε ποιο σημειο ειπα οτι με προσβαλει ο συμφορουμιτης; Σε κανενα και για αυτο θα αποφυγεις να το παραθεσεις. Τελος, χαιρομαι που παραδεχθηκες οτι εγραψες ανακριβειες (οτι "δεν εχει ποσταρει στο νημα ετσι") απλα για να επιτεθεις ("σε πονεσε πολυ ωστε να αναφερεσαι ακομη σαυτον ενω δεν εχει ποσταρει στο νημα ετσι? εχεις προβλημα συμπεριφορας ") 13 ώρες πριν, mike15 είπε σε πονεσε πολυ ωστε να αναφερεσαι ακομη σαυτον ενω δεν εχει ποσταρει στο νημα ετσι? εχεις προβλημα συμπεριφορας ,το ξερεις. Καλη συνεχεια στις ανακριβειες σου. ----------------- Τελος, καλα εκανες και εβαλες το post του συμφορουμιτη, εδω ξανα η απαντηση: Στις 16/9/2025 στις 9:46 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε Το λογισμικο μας εδωσε την δυνατοτητα να μην προσεχουμε στον δρομο. Αν δεν ειχες τιποτα και ειχες το αβανς στο χερι και καθε αλλαγη ηθελε διπλοσυμπλεκταρισμα θα σου ελεγα εγω ποσο συγκεντωμενοι θα ημασταν. Ξαναερχομαστε στα λογια μου που εχω φαει hate. Διαφορα οδηγου vs απλου χειριστη. Το αμαξι πρεπει να σε βοηθαει μονο σε 2 περιπτωσεις, ειτε για να σε κανει να πας πιο γρηγορα (να βελτιωσει την δυναμικη συμπεριφορα του) ειτε για να μην χασεις τον ελεγχο οταν ξεπερασεις το οριο. Ολα τα αλλα ειναι περιττα. Αν θελω να κοψω την λωριδα χωρις φλας προβλημα μου, αν κοιταω τα γκ....ια στο IG και πεσω στον μπροστινο μου προβλημα μου. Αν δεν μπορω να κατσω στο οριο ταχυτητας προβλημα μου, οχι του αυτοκινητου μου. Το αμαξι ειναι ενας συνεργατης/συνοδοιπόρος σου και οχι το αφεντικο σου. Οταν παιρνει αποφασισεις για εσενα ειναι το αφεντικο σου και δεν πρεπει να το επιτρεψουμε αυτο. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από haHa 1
mike15 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, manolis940 είπε Κανένας δεν έκανε bulling όπως λες ο Μητσάρας κρίνεται για τις απόψεις του και θα κριθείς και εσύ υπερασπίζοντας τέτοιες απόψεις. Μια χαρά μπορώ να τον λέω και να τον λέμε εν δυνάμει δολοφόνο όταν αδιαφορεί για την ζωή μου, την δική σου ζωή και οποιουδήποτε άλλου όταν βγαίνει στον δρόμο θεορόντας ότι έχει το δικαίωμα να το κάνει. Οι επιστήμονες δεν διαφωνούν με τα εμβόλια. Μεμονωμένα άτομα τα οποία ενδεχομένως έχουν ή δεν έχουν την σχετική επιστημονική γνώση εκφράζουν αντίθετη άποψη εκτός επιστημονικού πλαισίου. Το ίδιο ισχύει και για τα ADAS μέχρι σήμερα αν τα δεις επίσης απ' την επιστημονική τους σκοπιά. Και στις δύο περιπτώσεις σώζουν ζωές. Και στις δύο περιπτώσεις οι έρευνες που χρησιμοποιούνται για να στηρίξουν αυτή την θέση πληρούν το κριτήριο της διαψευσιμότητας και δεν έχουν διαψευτεί, ενώ στην αντίθετη περίπτωση έχουν. Το να κάθεσαι λοιπόν εδώ βάση των πιστεύω σου και να λες ουσιαστικά ότι εμένα δεν νοιάζουν οι ζωές των άλλων δεν είσαι δολοφόνος; Περιμένεις να σε χαρακτηρίσουν μόνο ημιμαθή ή αμόρφωτο; Το να αρνείσαι εμβόλια, το να αρνείσαι συστήματα ασφαλείας αφαιρεί ζωές. Ένα κάρο κόσμος έχει πεθάνει και πεθαίνει γιατί αρνείται να φορέσει ζώνη, γιατί θεωρεί ότι ο αερόσακος που του άνοιξε δεν είναι απαραίτητο να επισκευαστεί και δεν θα ξανατρακάρει κοκ. Εεεε η σημερινή άρνηση έρχεται με τα ADAS και ενώ μπορείς να κάνεις τον δρόμο ασφαλέστερο, λες ότι θα καταβάλεις προσπάθεια(δηλαδή να απενεργοποιήσεις τα συστήματα) στο να απενεργοποιήσεις τα συστήματα. Βασιζόμενος σε αυτή την λογική ο χαρακτηρισμός δολοφόνος μου φαίνεται απόλυτα ορθός. Στα λεγόμενα του Haha η λέξη δολοφόνος δεν υπάρχει. Είναι κάτι που εσύ έφερες στο τραπέζι προσπαθώντας να παραχαράξεις τα λεγόμενα του και εγώ απλώς τυγχάνει να συμφωνώ παρόλο που αναγνωρίζω ότι με δόλο ή χωρίς ότι ενήργησες στην ανωτέρω πράξη. φιλε παραλογιζεσαι και βαζεις λογια σε εμενα για να στηριξεις τις αποψεις σας. 53 λεπτά πριν, mike15 είπε Ο Μητσάρας εξέφρασε την αδιαφορία του για την ζωή των γύρω του εγω μια χαρα κρινομαι,δεν μασαω τα λογια μου και αντεχω την κριτικη και απαντω . εσυ χαρακτηρισες τον μητσο δολοφονο εμμεσα,εκτος εαν θα ξεχασουμε και τα ελληνκα μας η' τα δικα σου ειναι διαφορετικα.αυτο σημανει η παραπανω προταση σου που εγω διαφωνω.εσυ το ειπες ,οχι εγω,εγω αποποιουμενος τον εμμεσο χαρκατηρισμο διαφωνησα.εσυ τον ειπες εμμεσα δολοφονο. κοιτα θα πρεπει να μαθουμε σαν κοινωνια να δεχομαστε ολες τι αποψεις και οσες διαφωνουμε να τι κριτικαρουμε αλλα οχι με χαρακτηρισμους και προσβολες.εγω εκανα εμβολια και αρρωστησα και νοσηλευτηκα,αρα ειμαι υπερ τους.ομως αλλοι δεν το εκαναν και δεν επαθαν κατι,,στο κοντινο μου περιβαλλον, δεν τους κατηγορησα οτι αδιαφορουν για την ζωη των αλλων ομως.και παρα πολλοι επιστημονες δικαιωθηκαν που δεν τα στηριζαν για τις παρενεργειες τους,πολοι σωθηκαν,λιγοι ειχαν παρενεργειες και αρκετοι εφυγαν απο την ζωη εξαιτιας τους,δεν ειναι ολα ασπρο και μαυρο και ο καθενας εχει τη γνωμη του,το ενα ο καθε μητσος θελει να οδηγει ενα οχημα χωρις ηλκετρονιακ δνε τον κανει αδιαφορ για την ζωη των αλλων,παλκα μας κανεις? παρπανω απο την μιση ελλαδα εχιε τετοια οχηματα ο μητσος σε πειραξε εσενα επειδη το υπερασπιστηκε? που στο κατω κατω δεν το εβαλε ετσι στεγνα οπως το θετεις εσυ.ειπε και παλιοτερ αοτι πρεπει να μαθουμε απο μονοι μας να εξασκκουμε τις ικανοτητες μας ,να μαθουμε να οδηγουμε ωστε να μην βασζομαστε στα ηλεκτρονικα οταν σφαλουν,αυτο τον κανει αδιαφορο για την ζωη των αλλων? για μενα οσοι υποστηριζουν οτι πρεπει να βασιζονται μονο στ αηλεκτρινκα ειναι οι επικινδυνοι και δολοφονοι και αδιαφορουν για την ζω των αλλων.γιατι εαν κολησει ενα απο αυτα εκεινη την στιγμη και δνε ξερει ο νεος ,απειρος οδηγος να κοντρολαρει το αμαξι του θα κανει επισης κακο στους αλλους τρογυρω του.εαν εσυ υποστηριζεις αυτο ,εισαι και εσυ αδιφορς για την ζωη των αλλων οπως ο μητσος,αρα εισαι και εσυ δολοφονος. τωρα το απς μετα σε αεροσακους κ.λ.π και αποπροσανατολιζει το θεμα για να βγεις δικαιωμενος,συνηθης τακτικη..δεν μιλησε κανεις για ολα τα συστηματα ασφαλειας για μερικα νεα ηλεκτρονικα ειναι το θεμα.μεινει εκει και γενικολογιες ,συνηθες τακτικες. 11 λεπτά πριν, haHa είπε Καλη συνεχεια στις ανακριβειες σου. καλη συνεχεια και εσυ με τις δικες σου ανακριβειες Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από mike15 1
haHa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mike15 είπε φιλε παραλογιζεσαι και βαζεις λογια σε εμενα για να στηριξεις τις αποψεις σας. εγω μια χαρα κρινομαι,δεν μασαω τα λογια μου και αντεχω την κριτικη και απαντω . εσυ χαρακτηρισες τον μητσο δολοφονο εμμεσα,εκτος εαν θα ξεχασουμε και τα ελληνκα μας η' τα δικα σου ειναι διαφορετικα.αυτο σημανει η παραπανω προταση σου που εγω διαφωνω.εσυ το ειπες ,οχι εγω,εγω αποποιουμενος τον εμμεσο χαρκατηρισμο διαφωνησα.εσυ τον ειπες εμμεσα δολοφονο. Εδω τι εγραψε ο συμφορουμιτης manolis940: 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Ο Μητσάρας εξέφρασε την αδιαφορία του για την ζωή των γύρω του. και εδω τι εγραψε ο συμφορουμιτης 11osmikrosmhtsos(το βαζω με μεγαλα γραμματα για να μην χαθει τι γραφτηκε) : Στις 16/9/2025 στις 9:46 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε Αν θελω να κοψω την λωριδα χωρις φλας προβλημα μου, αν κοιταω τα γκ....ια στο IG και πεσω στον μπροστινο μου προβλημα μου. Αν δεν μπορω να κατσω στο οριο ταχυτητας προβλημα μου, οχι του αυτοκινητου μου. Αφηνεται σαν ασκηση στον αναγνωστη να δει τι ηθελε να πει ο συμφορουμιτης 11osmikrosmhtsos οταν λεει οτι ειναι δικο του προβλημα επειδη χαζευε και πεσει πανω στον αλλον. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από haHa 1
mike15 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 18 λεπτά πριν, haHa είπε Εδω τι εγραψε ο συμφορουμιτης manolis940: και εδω τι εγραψε ο συμφορουμιτης 11osmikrosmhtsos(το βαζω με μεγαλα γραμματα για να μην χαθει τι γραφτηκε) : Αφηνεται σαν ασκηση στον αναγνωστη να δει τι ηθελε να πει ο συμφορουμιτης 11osmikrosmhtsos οταν λεει οτι ειναι δικο του προβλημα επειδη χαζευε και πεσει πανω στον αλλον. οτι και πεις τωρα δνε το σωζεις.. σου ξαναλεω οτι αυτο που λεει δεν το λεει για να πει οτι αδιαφορει αλλα για να τονισει μεσα απο την υπερβολη οτι δεν πρεπει να γινει ετσι,οτι πρεπει να μαθεις να οδηγεις ωστε να μην συμβαινει αυτο ,οποτε δεν θα πας να πεσεις ανω σοτν αλλο. εσυ το καταλαβες αλλιως γιατι εχεις εμπαθεια με τον μητσο και τον καθε μητσο που διαφωνει μαζι σου.δεν καταναοεις τι θλει να πει γιατι εισαι εκγλωβισμενος στην αποψη σου. θελει να σου πει οτι οταν μαθεις να δογηεις σωστα βασιζομενος σε καλη εκπαιδευση,θα μπορεις να μην πεφτεις στους αλλους,αντιθετα εαν δνεν μαθεις και βασιστεις στα ηλεκτρονικα ,εαν κολησουν εισαι πιο επικινδυνος επειδη δεν εχεις τις δικες σου ικανοτητες επαυξημενες μεχρι τη αγορα του αυτοκινητου με τα βοηθηματα.εαν δεν τις εχεις και πεσεις πανω στον αλλο δεν εισαι δολοφονος~? δεν θα λες μετα δεν εμαθες να οδηγεις σωστα αρα εισαι επικινδυνος? αυτο προσθουμε να τονισουμε οτι καλα τα ηλεκτρονικα ,αλλα συμπηρωματικα. δλδ με λιγοα δοδλοφονος ειναι αυτος που βασιζεται στις δικες του ικανοτητες και κινδυνευουν οι αλλοι απο αυτον ενω αυτος που βασιζεται στα ηλεκτρονικα που μπορουν να αποτυχουν και να κινδυνεψουν οι γυρω του δεν ειναι δολοφονος επεδιη δνε το προκαλεσε ο ιδιος αλλα το αυτοκινητο του? θα πει μετα αυτος,δεν φταιω εγω αλλα το αυτοκινητο.και θα του απαντησει ο νομικος,και εσυ τι εκανες? εκει παει το συμπερασμα του μητσου. εαν καταλαβες καλως ,εαν οχι ,συνεχισε να επιμενεις.
haHa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mike15 είπε οτι και πεις τωρα δνε το σωζεις.. Νομιζω οτι παλι εχεις μπερδευτει: δεν εχω εγω κατι να σωσω, δεν εκανα εγω καποια δηλωση που να δηλωνω οτι το να πεσω στον μπροστινο μου ειναι απλα δικο μου προβλημα. 6 λεπτά πριν, mike15 είπε σου ξαναλεω οτι αυτο που λεει δεν το λεει για να πει οτι αδιαφορει αλλα για να τονισει μεσα απο την υπερβολη οτι δεν πρεπει να γινει ετσι,οτι πρεπει να μαθεις να οδηγεις ωστε να μην συμβαινει αυτο ,οποτε δεν θα πας να πεσεις ανω σοτν αλλο. Για να μην υπαρχει παρανοηση, το βαζω εδω ξανα: Στις 16/9/2025 στις 9:46 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε Αν θελω να κοψω την λωριδα χωρις φλας προβλημα μου, αν κοιταω τα γκ....ια στο IG και πεσω στον μπροστινο μου προβλημα μου. Αν δεν μπορω να κατσω στο οριο ταχυτητας προβλημα μου, οχι του αυτοκινητου μου. Το αμαξι ειναι ενας συνεργατης/συνοδοιπόρος σου και οχι το αφεντικο σου. Οταν παιρνει αποφασισεις για εσενα ειναι το αφεντικο σου και δεν πρεπει να το επιτρεψουμε αυτο. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από haHa 1
mike15 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, haHa είπε Νομιζω οτι εχεις μπερδευτει: δεν εχω εγω κατι να σωσω, δεν εκανα εγω καποια δηλωση που να δηλωνω οτι το να πεσω στον μπροστινο μου ειναι απλα δικο μου προβλημα. οχι εσυ εχεις μπερδευτει,δες τι σου ειπα πιο πανω...1000 φορες σου εξηγησα τι εννοει,οτι δεν εννοει αυτο αλλα εσυ εκει.διαβασε προσεκτικα το ποστ μου και θα καταλαβεις ..με κουρασες ..βγαλε αυτο που εχεις στο μυαλο σου για να ξεμπερδευτεις.διαβασε προσεκτικα και το δικο του ,ΟΛΟ το πσοτ,μενεις μονο σε κατι που σε τσιγκλιζει για να επιτεθεις γιατι εχεις προκαταληψη μαζι του απο προηγουμενα νηματα.βγες απο το κουτι αυτο,αυτος βγαινει δνε εχει προσωπικα,και εγω μαζι του διαφωνω,τον εχεις παρεξηγησει. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από mike15
haHa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mike15 είπε οχι εσυ εχεις μπερδευτει,δες τι σου ειπα πιο πανω...1000 φορες σου εξηγησα τι εννοει,οτι δεν εννοει αυτο αλλα εσυ εκει.διαβασε προσεκτικα το ποστ μου και θα καταλαβεις ..με κουρασες ..βγαλε αυτο που εχεις στο μυαλο σου για να ξεμπερδευτεις.διαβασε προσεκτικα και το δικο του ,ΟΛΟ το πσοτ,μενεις μονο σε κατι που σε τσιγκλιζει για να επιτεθεις γιατι εχεις προκαταληψη μαζι του απο προηγουμενα νηματα.βγες απο το κουτι αυτο,αυτος βγαινει δνε εχει προσωπικα,και εγω μαζι του διαφωνω,τον εχεις παρεξηγησει. Δεν με ενδιαφερουν ουτε τα δικα σου προσωπικα, ουτε του φιλου. Απλα εδω μερα γραφτηκε μια αποψη και αυτην σχολιαζουμε. Για να μην υπαρχει παρανοηση, την βαζω εδω ξανα χωρις καμμια προσπαθεια εξηγησης απο μερους μου(και αν κατι τοσο απλο χρειαζεται παραγραφους απο εσενα για να ωραιοποιηθει, δειχνει λοιπον ποσο λαθος ηταν). Ας αφησουμε λοιπον την δηλωση να μιλησει απο μονη της : Στις 16/9/2025 στις 9:46 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε Το λογισμικο μας εδωσε την δυνατοτητα να μην προσεχουμε στον δρομο. Αν δεν ειχες τιποτα και ειχες το αβανς στο χερι και καθε αλλαγη ηθελε διπλοσυμπλεκταρισμα θα σου ελεγα εγω ποσο συγκεντωμενοι θα ημασταν. Ξαναερχομαστε στα λογια μου που εχω φαει hate. Διαφορα οδηγου vs απλου χειριστη.Το αμαξι πρεπει να σε βοηθαει μονο σε 2 περιπτωσεις, ειτε για να σε κανει να πας πιο γρηγορα (να βελτιωσει την δυναμικη συμπεριφορα του) ειτε για να μην χασεις τον ελεγχο οταν ξεπερασεις το οριο. Ολα τα αλλα ειναι περιττα. Αν θελω να κοψω την λωριδα χωρις φλας προβλημα μου, αν κοιταω τα γκ....ια στο IG και πεσω στον μπροστινο μου προβλημα μου. Αν δεν μπορω να κατσω στο οριο ταχυτητας προβλημα μου, οχι του αυτοκινητου μου. Το αμαξι ειναι ενας συνεργατης/συνοδοιπόρος σου και οχι το αφεντικο σου. Οταν παιρνει αποφασισεις για εσενα ειναι το αφεντικο σου και δεν πρεπει να το επιτρεψουμε αυτο. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από haHa 1
ASFE Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Mike αν ο Μητσαρας πεσει πανω στην οικογενεια σου κοιτωντας γκομενακια στο IG θα κοψεις μαχαιρι την αμπελοσοφια.. Οποτε παραδεξου οτι γραφτηκε χοντραδα και παμε παρακατω, 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα