Huruduru Δημοσ. Παρασκευή στις 06:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:07 μμ 4 ώρες πριν, Babis_allos είπε Ζώντας στη Γερμανία χωρίς να μιλάω Γερμανικά, ταξιδεύοντας συνεχώς στην Ευρώπη χωρίς να μιλάω τις γλώσσες κάθε χώρας, παντρεμένος με Ιταλίδα χωρίς να μιλάω Ιταλικά (αν και καταλαβαίνω τα πιο πολλά), θέλω να πώ ένα θερμό 'δε πα να μαμηθείτε' στην ΕΕ. Τα έχω προπαραγγείλει εν τω μεταξύ και είμουν χαρούμενος που θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω, ειδικά στη Γερμανία. Να τολμήσω να ρωτήσω πόσο καιρό κατοικείς στην Γερμανία;
Babis_allos Δημοσ. Παρασκευή στις 06:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:36 μμ 28 λεπτά πριν, Huruduru είπε Να τολμήσω να ρωτήσω πόσο καιρό κατοικείς στην Γερμανία; Μονο 8 χρονακια, σιγα μη μαθω και τη γλωσσα. 2
mike15 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:58 μμ μεγαλο φαουλ για τα ταξιδια,τουρισμο.
Alexren Δημοσ. Παρασκευή στις 08:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:08 μμ Πιο επίκαιρο από ποτέ …. ο γκραφιτάς «Pol» έφτιαξε ένα ιδιαίτερο γκράφιτι με τον «Τζιμάκο» να βρίσκεται πάνω στον χάρτης της Ελλάδας ενώ από κάτω στα αγγλικά γράφει «we’ ll never find her with Europe Jim» («Δεν θα τη βρούμε ποτέ με Ευρώπη Τζίμης ») Αχ Ευρώπη εσύ μας μάρανες !!
Pansp32 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:54 μμ 5 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Η πιο επίσημη θέση που γνωρίζω είναι η παρακάτω. Αν ξέρει κάποιο άλλος κάτι που έχασα ας μας διαφωτίσει. https://www.theguardian.com/technology/article/2024/jun/21/apple-ai-europe-regulation 2) Έχω καταλάβει ότι το πρόβλημα δεν είναι να ανοίξει το ΑΙ της αλλά να δώσει πρόσβαση στα δεδομένα μας σε ΑΙ τρίτων 3) Δεν ξέρω πως λειτουργεί. Ίσως θα ήταν καλή ερώτηση από τους δημοσιογράφους. Πονοκέφαλος. Ειδικά όταν μιλάμε για μία λειτουργία που έχει ένα gadget. Τελείως διαφορετική συζήτηση σε σύγκριση ας πούμε με τα εκάστοτε stores κλπ. Δική της λειτουργία είναι μεταξύ του κινητού της και του gadget της. Προσωπικά δεν βγάζω νόημα. Νόμιζα ότι αφορούσε αποθήκευση και επεξεργασία πληροφοριών/συνομιλιών/προσωπικών δεδομένων σε σερβερς στα αμέρικα. Που όντως σε αυτό το σενάριο υπάρχει ένα θέμα(και όχι μόνο με την apple αλλά όλες τις εταιρείες, ai, γκατζετοβλακείες, sites κλπ) στο τι αποθηκεύεται, που, για πόσο καιρό και πως χρησιμοποιούνται.
Huruduru Δημοσ. Σάββατο στις 09:18 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:18 πμ 14 ώρες πριν, Babis_allos είπε Μονο 8 χρονακια, σιγα μη μαθω και τη γλωσσα. Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο γιατί δεν θέλω να ξεφύγουμε από το θέμα του άρθρου. Εργάζεσαι κανονικά; ή Bürgergeld?
stefanidisg Δημοσ. Σάββατο στις 12:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:10 μμ Εμείς που έχουμε αμερικανικό λογαριασμό, δεν νομίζω να έχουμε θέμα, δουλεύει τώρα και apple intelligent και call recording , με το αμερικανικό.
magicnumbers Δημοσ. Σάββατο στις 09:31 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:31 μμ Στις 12/9/2025 στις 3:24 ΜΜ, darkmatinee είπε Μπορείς να κάνεις καταγγελία στην Αστυνομία ή στην ΑΠΔΠΧ, https://www.dpa.gr/el/enimerwtiko/thematikes_enotites/eisagwgi_videoepitirisi/public_place_videoepitirisi Ε προφανώς είναι ανέφικτο κ άνευ πρακτικης εφαρμογής.
Lotof Δημοσ. Σάββατο στις 11:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:20 μμ (επεξεργασμένο) EU = EUSSR Εδώ κ άλλα καραγκιοζιλίκια από την ευρωπαϊκή σοβιετια. https://stopchatcontrol.eu/ Επεξ/σία Σάββατο στις 11:21 μμ από Lotof
Babis_allos Δημοσ. χθες στις 01:04 πμ Δημοσ. χθες στις 01:04 πμ 15 ώρες πριν, Huruduru είπε Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο γιατί δεν θέλω να ξεφύγουμε από το θέμα του άρθρου. Εργάζεσαι κανονικά; ή Bürgergeld? Εργαζομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα