Chef_Alexander Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Να υποθέσω ότι με μειωμένες δυνατότητες θα πωλούνται και σε μειωμένη τιμή.....Τι?? Όχι???
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 4 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 4 ώρες 33 minutes ago, Nikosp40 said: Να στειλεις κατι με bluetooth σε καποιον? Αποκλειστικά Αndroid user, δεν έχω στείλει ποτέ σε κάποιον κάτι με BT εδώ και 15 χρόνια, πόσο μάλλον τα τελευταία που έχουμε unlimited data και wifi direct. 5
darkmatinee Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 minute ago, billdanos said: Λίγα λόγια για τους servers της apple. Τι μας πέρασες, Google? 😛 Επίσης ξέρεις ακριβώς πως λειτουργεί η υπηρεσία; Κάνει τη μετάφραση τοπικά;
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Κάνει τη μετάφραση τοπικά; Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη. Για τις υπόλοιπες μεταφράσεις πάντως μέχρι τώρα είχες την επιλογή να κατεβάσεις τις γλώσσες ώστε να λειτουργούν όλα και offline, χωρίς ίντερνετ κλπ. Κάτσε να αποκτήσουμε πρώτα την υπηρεσία εδώ και μετά το συζητάμε… Και προφανώς για Ελληνικά ούτε λόγος. 33 λεπτά πριν, Nikosp40 είπε Κλαει η μανα του Πελε.Ξεχασα προχθες τον κωδικο του icloud.Eχω δηλωσει ξεχωριστο email και αριθμο κινητου στην apple.To λογικο?Να μου στειλουν εναν κωδικο στο μαιλ και εναν κωδικο με sms στο κινητο να κανω reset.Αλλα οοοοοοοοχι.ΜΟΝΟ σε συσκευη Αpple(ας ειναι και του γειτονα) και ΑΦΟΥ περασει 1 ωρα απο το αιτημα σου μπορεις να κανεις reset. Να στειλεις κατι με bluetooth σε καποιον?ΜΟΝΟ αμα εχει iphone με airdrop!!χαχαχαχα Το faceid?Τρελο τσακαλι.Ανοιξε φιλος στην δουλεια το κινητο μου με φωτογραφια μου!(το κολπο ειναι φωτογραφια ανφας με ελαφρια κλιση του κεφαλιου προς τα πανω) Σε λιγο θα μπορεις να παρεις τηλεφωνο ΜΟΝΟ αυτους που εχουν iphone.Mετα απο 4 iphone,τελος.τα παραταω.Δανειστηκα ενα realme 14 pro για 2 εβδομαδες μεχρι να μου φτιαξουν το iphone 15 και επαθα πλακα.με το 1/3 απο τα λεφτα που εδωσα για την μαλακια. Δεν θέλω να σε πληγωσω αλλα τα περισσότερα από όσα περιγράφεις δεν ισχύουν. Και στα υπόλοιπα φταις εσύ με τις ρυθμίσεις ανάκτησης που είχες επιλέξει. Ο επόμενος παρακαλώ! 😛 1
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόλις τώρα, darkmatinee είπε Κάνει τη μετάφραση τοπικά; Aν μιλάμε για το iOS 26 Live Translate θα έλεγα ναι. Κατεβάζεις τις γλώσσες και γίνεται on device. 44 λεπτά πριν, Nikosp40 είπε Κλαει η μανα του Πελε.Ξεχασα προχθες τον κωδικο του icloud.Eχω δηλωσει ξεχωριστο email και αριθμο κινητου στην apple.To λογικο?Να μου στειλουν εναν κωδικο στο μαιλ και εναν κωδικο με sms στο κινητο να κανω reset.Αλλα οοοοοοοοχι.ΜΟΝΟ σε συσκευη Αpple(ας ειναι και του γειτονα) και ΑΦΟΥ περασει 1 ωρα απο το αιτημα σου μπορεις να κανεις reset. Να στειλεις κατι με bluetooth σε καποιον?ΜΟΝΟ αμα εχει iphone με airdrop!!χαχαχαχα Το faceid?Τρελο τσακαλι.Ανοιξε φιλος στην δουλεια το κινητο μου με φωτογραφια μου!(το κολπο ειναι φωτογραφια ανφας με ελαφρια κλιση του κεφαλιου προς τα πανω) Σε λιγο θα μπορεις να παρεις τηλεφωνο ΜΟΝΟ αυτους που εχουν iphone.Mετα απο 4 iphone,τελος.τα παραταω.Δανειστηκα ενα realme 14 pro για 2 εβδομαδες μεχρι να μου φτιαξουν το iphone 15 και επαθα πλακα.με το 1/3 απο τα λεφτα που εδωσα για την μαλακια. Έλα ρε μετά από 4 iPhone αποφάσισες ότι δεν σου κάνει και ανακάλυψες ότι δεν μπορείς να στείλεις με Bluetooth...... Sorry Ίσως κάνω λάθος αλλά το όλο ποστ μου κάνει για μούφα. Σου έτυχε να χαλάσει το iPhone , να ξεχάσεις το Apple ID, να σε ενοχλήσει ξαφνικά το bluetooth και να πάθεις αυτό που γράφει άρθρο του reddit πριν 3 χρόνια για το Apple ID ενώ η συντριπτικη πλειοψηφία δεν είχε ποτέ θέμα. 2
Alexren Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Τα έχουμε ξανά πει εδώ πολλές φορές.Χοντρή κονόμα απο φοντερλαιν και υπόλοιπο παρεάκι.Παιζουν μπάλα με πρόστιμα και τάχα περιορισμούς σε Apple και google για βγει το μεροκάματο.Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου 🥳 1
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 10 λεπτά πριν, Alexren είπε Τα έχουμε ξανά πει εδώ πολλές φορές.Χοντρή κονόμα απο φοντερλαιν και υπόλοιπο παρεάκι.Παιζουν μπάλα με πρόστιμα και τάχα περιορισμούς σε Apple και google για βγει το μεροκάματο.Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου 🥳 Εγώ τους λέω νονούς της μαφίας (ΕΕ) που μοιράζει πόστα στις συμμορίες. 1
Huruduru Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ευχαριστώ πολύ Ε.Ε. που νοιάζεσαι για την τσέπ.. για τους κατοίκους σου. Δεν γ… λέω ‘‘γώ σιγά σιγά; Είμαι καταναλωτής και οι γραφειοκράτες αυτού του μπ… που ονομάζεται Ε.Ε. μπλοκάρουν δυνατότητες από ένα προϊόν που πλήρωσα από την τσέπη μου ακριβά. Φτάνει, ας είχατε τα @@ να είχατε τεχνολογικούς κολοσσούς σε αυτούς τους χώρους και όχι να εξαρτάστε από αυτούς που προσπαθείτε τώρα να εκμεταλλευτείτε οικονομικά με κυρώσεις και απειλές. 14 λεπτά πριν, Alexren είπε Τα έχουμε ξανά πει εδώ πολλές φορές.Χοντρή κονόμα απο φοντερλαιν και υπόλοιπο παρεάκι.Παιζουν μπάλα με πρόστιμα και τάχα περιορισμούς σε Apple και google για βγει το μεροκάματο.Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου 🥳 Η Ούση τα έκανε μπουρδελο στην Γερμανία όταν κυβερνούσε μαζί με τους χριστιανοδημοκράτες. Όταν το πήραν χαμπάρι βάλανε τα βύσματα τους και την τοποθέτησαν στην Ε.Ε. να τα κάνει και εκεί μαντάρα. 1 ώρα πριν, Dimitris_1981 είπε Aν μιλάμε για το iOS 26 Live Translate θα έλεγα ναι. Κατεβάζεις τις γλώσσες και γίνεται on device. Έλα ρε μετά από 4 iPhone αποφάσισες ότι δεν σου κάνει και ανακάλυψες ότι δεν μπορείς να στείλεις με Bluetooth...... Sorry Ίσως κάνω λάθος αλλά το όλο ποστ μου κάνει για μούφα. Σου έτυχε να χαλάσει το iPhone , να ξεχάσεις το Apple ID, να σε ενοχλήσει ξαφνικά το bluetooth και να πάθεις αυτό που γράφει άρθρο του reddit πριν 3 χρόνια για το Apple ID ενώ η συντριπτικη πλειοψηφία δεν είχε ποτέ θέμα. Workaround τουλάχιστον αυτό που λειτουργεί σε εμένα για το mirroring. Αν έχεις λογαριασμό από χώρα εκτός της Ε.Ε. στο AppStore (εγώ χρησιμοποιώ τουρκικό για φθηνότερες συνδρομές) το Mirroring λειτουργεί. Πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και με την μετάφραση. 1
logistoulis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, Thresh είπε Αποκλειστικά Αndroid user, δεν έχω στείλει ποτέ σε κάποιον κάτι με BT εδώ και 15 χρόνια, πόσο μάλλον τα τελευταία που έχουμε unlimited data και wifi direct. Κι όμως υπάρχει ακόμα αυτή η επιλογή, τώρα το κοίταξα Νόμιζα ότι θα την είχαν σταματήσει Θα ήθελα όμως να είχαμε ακόμα υπέρυθρες για ακόμα πιο old school διαμοιρασμό 2
Pansp32 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Αμφιβάλλω ότι έχει κάποια σχέση με το gdpr. Μπανανιές των εταιρειών. Δικαιολογίες μπας και ασκήσουν πίεση. Δεν είναι φυσικό εταιρείες να έχουν μεγαλύτερη δύναμη ή να το παίζουν νταβατζίδες εναντίον κρατών. Στην τελική μετάφραση κάνεις μεγάλε. Δεν παράγεις πυρηνικές βόμβες.
Rallyeman Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 ώρες πριν, digitalarchive είπε Apple AI δεν εχουμε iPhone mirοring δεν εχουμε Τώρα δεν εχουμε και αλλη μια υπηρεσια σημαντικη στα Airpod (αν ταξιδευεις γαμάει) Είδη μου λειπει το πιξελ μου ε αντε γ*****ειτε δεν εχουμε ουτε satellite call ενώ οριακά έχουμε apple watch cellular τι να λεμε τωρα.
logistoulis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 11 λεπτά πριν, Pansp32 είπε Αμφιβάλλω ότι έχει κάποια σχέση με το gdpr. Μπανανιές των εταιρειών. Δικαιολογίες μπας και ασκήσουν πίεση. Δεν είναι φυσικό εταιρείες να έχουν μεγαλύτερη δύναμη ή να το παίζουν νταβατζίδες εναντίον κρατών. Στην τελική μετάφραση κάνεις μεγάλε. Δεν παράγεις πυρηνικές βόμβες. Η apple δεν έλεγε ότι τα ai της θα μένουν στη συσκευή; Της google σίγουρα δεν μένουν με εξαίρεση, λέει, το μικρόφωνο που είναι διαρκώς ανοικτό να αναγνωρίζει τα γύρω τραγούδια που παίζουν Επίσης κάτι άσχετο που μου έσκασε φλασιά, είπαν τίποτα για reverse charging;
divnt Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, darkmatinee είπε Ναι η κακιά η ΕΕ φταίει πάλι. Όχι ότι το live translation μεταφέρει τη φωνή ενός ανθρώπου στους σέρβερ της απλλ, χωρίς τη συγκατάθεσή του... ...την ίδια ώρα η Ε.Ε... https://www.computerweekly.com/news/366630597/Chat-Control-EU-to-decide-on-requirement-for-tech-firms-to-scan-encrypted-messages (Ναι, ναι. Για το καλό μας γίνεται. Το ξέρω!) Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από divnt
Dead-Poet Δημοσ. πριν από 49 λεπτά Δημοσ. πριν από 49 λεπτά (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jimmy213 είπε Εσύ τη δίνεις. Ο συνομιλητής σου την έδωσε; Γιατί και τη δικιά του φωνή θα καταγράψει. «Ο συνομιλητής», έστω ένας σερβιτόρος σε ένα εστιατόριο που δεν μιλάει γρυ αγγλικά (ή ο,τιδήποτε άλλο πέραν της μητρικής του γλώσσας), έχει τις εξής επιλογές: είτε συγκατατίθεται να σταλεί η φωνή του για πολύ βραχύ χρονικό διάστημα στους σέρβερς της Apple προκειμένου να μπορέσει να συνεννοηθεί (και φυσικά αμέσως μετά να διαγραφεί), είτε μένει προσκολλημένος στα «προσωπικά δεδομένα» και ο πελάτης σηκώνεται και φεύγει αυθωρεί και παραχρήμα. Και ο σερβιτόρος μένει να (νομίζει ότι θα) του πληρώνουν για πολύ τα μισθά τα ντόπια γερόντια που παίρνουν σύνταξη πείνας. Τόσο απλά, τόσο κυνικά, γιατί αυτή η λαγνεία με ο,τιδήποτε ορθοπολιτίκ επινοεί η γραφειοκρατία της Ευρώπης πρέπει κάποτε να αρχίσει να έχει και συνέπειες. Επεξ/σία πριν από 43 λεπτά από Dead-Poet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα