Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Babis_allos είπε

Ζώντας στη Γερμανία χωρίς να μιλάω Γερμανικά, ταξιδεύοντας συνεχώς στην Ευρώπη χωρίς να μιλάω τις γλώσσες κάθε χώρας, παντρεμένος με Ιταλίδα χωρίς να μιλάω Ιταλικά (αν και καταλαβαίνω τα πιο πολλά), θέλω να πώ ένα θερμό 'δε πα να μαμηθείτε' στην ΕΕ. Τα έχω προπαραγγείλει εν τω μεταξύ και είμουν χαρούμενος που θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω, ειδικά στη Γερμανία. 

Να τολμήσω να ρωτήσω πόσο καιρό κατοικείς στην Γερμανία;

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πιο επίκαιρο από ποτέ ….
ο γκραφιτάς «
Pol» έφτιαξε ένα ιδιαίτερο γκράφιτι με τον «Τζιμάκο» να βρίσκεται πάνω στον χάρτης της Ελλάδας ενώ από κάτω στα αγγλικά γράφει «we’ ll never find her with Europe Jim» («Δεν θα τη βρούμε ποτέ με Ευρώπη Τζίμης »)

Αχ Ευρώπη εσύ μας μάρανες !!

IMG_1620.webp

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Η πιο επίσημη θέση που γνωρίζω είναι η παρακάτω. Αν ξέρει κάποιο άλλος κάτι που έχασα ας μας διαφωτίσει.

https://www.theguardian.com/technology/article/2024/jun/21/apple-ai-europe-regulation

2) Έχω καταλάβει ότι το πρόβλημα δεν είναι να ανοίξει το ΑΙ της αλλά να δώσει πρόσβαση στα δεδομένα μας σε ΑΙ τρίτων

3) Δεν ξέρω πως λειτουργεί. Ίσως θα ήταν καλή ερώτηση από τους δημοσιογράφους. 

Πονοκέφαλος. Ειδικά όταν μιλάμε για μία λειτουργία που έχει ένα gadget.

Τελείως διαφορετική συζήτηση σε σύγκριση ας πούμε με τα εκάστοτε stores κλπ.

Δική της λειτουργία είναι μεταξύ του κινητού της και του gadget της. Προσωπικά δεν βγάζω νόημα. Νόμιζα ότι αφορούσε αποθήκευση και επεξεργασία πληροφοριών/συνομιλιών/προσωπικών δεδομένων σε σερβερς στα αμέρικα. Που όντως σε αυτό το σενάριο υπάρχει ένα θέμα(και όχι μόνο με την apple αλλά όλες τις εταιρείες, ai, γκατζετοβλακείες, sites κλπ) στο τι αποθηκεύεται, που, για πόσο καιρό και πως χρησιμοποιούνται.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Babis_allos είπε

Μονο 8 χρονακια, σιγα μη μαθω και τη γλωσσα. 

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο γιατί δεν θέλω να ξεφύγουμε από το θέμα του άρθρου. Εργάζεσαι κανονικά; ή Bürgergeld? 

Δημοσ.
Στις 12/9/2025 στις 3:24 ΜΜ, darkmatinee είπε

Μπορείς να κάνεις καταγγελία στην Αστυνομία ή στην ΑΠΔΠΧ, https://www.dpa.gr/el/enimerwtiko/thematikes_enotites/eisagwgi_videoepitirisi/public_place_videoepitirisi

Ε προφανώς είναι ανέφικτο κ άνευ πρακτικης εφαρμογής.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Huruduru είπε

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο γιατί δεν θέλω να ξεφύγουμε από το θέμα του άρθρου. Εργάζεσαι κανονικά; ή Bürgergeld? 

Εργαζομαι

Δημοσ.
Στις 11/9/2025 στις 8:48 ΜΜ, Nikosp40 είπε

Το faceid?Τρελο τσακαλι.Ανοιξε φιλος στην δουλεια το κινητο μου με φωτογραφια μου!(το κολπο ειναι φωτογραφια ανφας με ελαφρια κλιση του κεφαλιου προς τα πανω)

Ιστορίες για άγριους. Κόψε λίγο 

• Super Moderators
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, XSpectre1 είπε

Ιστορίες για άγριους. Κόψε λίγο 

Μπορεί να ήταν κανένα iFone! 😛 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...