Jmanol000 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες φέτος η μετάβαση από 16 pro σε 17 προ μου βγαινει 580 , αρκετά παραοπανω από πέρσι , όσοι αναβαθμίζετε κάθε χρόνο πόσο σασ βγαίνει ? μέχρι πόσο θα δίνατε ? ήμουν έτοιμος να κάνω και την προπαραγγελια αλλά η σκέψη ότι θα δώσω αυτή τη φορά παραπάνω από ότι έχει καλά καλά ένα Mac mini or Apple Watch series 11 με ξεπερναει λιγο 1 1
thodoris20s Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Είναι σχετικό αυτό κάθε χρόνο δεν είναι στάνταρ. Φέτος τα iPhone πήρανε αύξηση 100€ οπότε η αλλαγή είναι πιο κοστοβόρα. Εάν έχεις την δυνατότητα για αποφορολόγηση η διαφορά βγαίνει στα 300-500€ κάθε χρόνο ανάλογα με το πως θα κινηθεί η αγορά και αν τα καινούργια θα πάρουν αύξηση ή μείωση. Εγώ έπειτα από μία δεκαετία που το κάνω αυτό έχω καταλήξει ότι η πιο συμφέρουσα επιλογή είναι αλλαγή ανά 2 σειρές μοντέλων και αγοράζοντας το τελευταίο μοντέλο προς την δύση του κύκλου του πετυχαίνοντας προσφορές και επιστροφές από τις μεγάλες αλυσίδες (π.χ payzy, eurobank κλπ). Το να έχεις το τελευταίο μοντέλο day-one είναι η χειρότερη επιλογή, από οικονομική άποψη. 2
koutsis Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 9 ώρες πριν, Jmanol000 είπε φέτος η μετάβαση από 16 pro σε 17 προ μου βγαινει 580 , αρκετά παραοπανω από πέρσι , όσοι αναβαθμίζετε κάθε χρόνο πόσο σασ βγαίνει ? μέχρι πόσο θα δίνατε ? ήμουν έτοιμος να κάνω και την προπαραγγελια αλλά η σκέψη ότι θα δώσω αυτή τη φορά παραπάνω από ότι έχει καλά καλά ένα Mac mini or Apple Watch series 11 με ξεπερναει λιγο Τη μετάβαση πως την κάνιες? Απο οτι κατάλαβα αγοράζεις day 1 το καινούργιο. Το παλιό τι το κάνεις?
Lewnidas1995 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Ρε παιδιά ποια αύξηση λέτε ; ίδια τιμή έχουν με πέρσι τα προ τι διαβάζω πρωι πρωί Επίσης η κατάλληλη αλλαγή είναι ένα δύο σειρές και μάλιστα στα μόνα νούμερα (15,17 κλπ) 1
thodoris20s Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 7 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Ρε παιδιά ποια αύξηση λέτε ; ίδια τιμή έχουν με πέρσι τα προ τι διαβάζω πρωι πρωί Επίσης η κατάλληλη αλλαγή είναι ένα δύο σειρές και μάλιστα στα μόνα νούμερα (15,17 κλπ) Έχεις δίκιο η διαφορά προκύπτει στο ότι πέρυσι ξεκινούσανε τα μικρά pro από 128gb. Στο Max δεν υπάρχει καμία διαφορά στην τιμή από το 15 και μετά. Αλλά εντάξει τσίλαρε μην τρελαίνεσαι... Πως απαντάς έτσι... 1
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες 27 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Ρε παιδιά ποια αύξηση λέτε ; ίδια τιμή έχουν με πέρσι τα προ τι διαβάζω πρωι πρωί Επίσης η κατάλληλη αλλαγή είναι ένα δύο σειρές και μάλιστα στα μόνα νούμερα (15,17 κλπ) Έστω και έτσι υπάρχει στη πράξη αύξηση που δεν είναι 100 αλλά 180 για πώληση trade in κτλπ
digitalarchive Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες αν κωβεις τιμολογιο και σπρωξεις το παλιο στα 900 ισως αξιζει. αν και νομιζω ανα 2 γενιες ειναι το καλυτερο αν και εκει πεφτει το παλιο σου στα 700ευρω άρα θα πρεπει να τσονταρεις κανα 500+ (βαλε θηκες γυαλια και εξτρα αναμονες)
adi32 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 13 ώρες πριν, Jmanol000 είπε φέτος η μετάβαση από 16 pro σε 17 προ μου βγαινει 580 , αρκετά παραοπανω από πέρσι , όσοι αναβαθμίζετε κάθε χρόνο πόσο σασ βγαίνει ? μέχρι πόσο θα δίνατε ? ήμουν έτοιμος να κάνω και την προπαραγγελια αλλά η σκέψη ότι θα δώσω αυτή τη φορά παραπάνω από ότι έχει καλά καλά ένα Mac mini or Apple Watch series 11 με ξεπερναει λιγο δηλ δινεις 1500ε για ενα τηλεφωνο το οποιο υποτιθεται ειναι η κορυφη της τεχνολογιας αλλα μεσα σε ενα χρονο πρεπει να δωσεις αλλα 580ε γιατι αυτο δεν ειναι τοσο καλο και πρεπει να παρεις αλλο καλυτερο ? 8
koutsis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 4 λεπτά πριν, adi32 είπε δηλ δινεις 1500ε για ενα τηλεφωνο το οποιο υποτιθεται ειναι η κορυφη της τεχνολογιας αλλα μεσα σε ενα χρονο πρεπει να δωσεις αλλα 580ε γιατι αυτο δεν ειναι τοσο καλο και πρεπει να παρεις αλλο καλυτερο ? Φίλε μου πολύς κόσμος έχει λεφτά για πέταμα... 6 1
digitalarchive Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 9 λεπτά πριν, adi32 είπε δηλ δινεις 1500ε για ενα τηλεφωνο το οποιο υποτιθεται ειναι η κορυφη της τεχνολογιας αλλα μεσα σε ενα χρονο πρεπει να δωσεις αλλα 580ε γιατι αυτο δεν ειναι τοσο καλο και πρεπει να παρεις αλλο καλυτερο ? οι περισσοτεροι κωβουμε τιμολόγιο. κωλαν αλλο ενα 300άρι και παιρνουν το καινουργειο. ο καθενας εχει τις καυλες του. σε οποιον δεν φτανουν κοιταει αλλου
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες 8 λεπτά πριν, digitalarchive είπε οι περισσοτεροι κωβουμε τιμολόγιο. κωλαν αλλο ενα 300άρι και παιρνουν το καινουργειο. ο καθενας εχει τις καυλες του. σε οποιον δεν φτανουν κοιταει αλλου κόβοντας τιμολόγιο πληρώνεις αργότερα τον ΦΠΑ ? η τον γλυτωνεισ τελείως ?
Nabuko Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε κόβοντας τιμολόγιο πληρώνεις αργότερα τον ΦΠΑ ? η τον γλυτωνεισ τελείως ? Έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ?
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ? εγώ όχι αλλά όλοι οι γνωστοί κόβουνε συνέχεια και έχω απορία πωσ στο καλό δικαιούνται όλοι και γιατί κάποιος να δεχτεί να πάρει για έναν φίλο του αν θα πρέπει να πληρώσει τελικά εκείνος τον ΦΠΑ , η που κάτι τύποι το κόβουν στο όνομα του μπαμπά του που δικαιούται , γλυτωνουν όντως κάτι η απλώς το πληρώνει άλλος 23 λεπτά πριν, koutsis είπε Φίλε μου πολύς κόσμος έχει λεφτά για πέταμα... λεφτά για πέταμα είναι σχετικό , 580 είναι περίπου 48 το μήνα , το οποίο είναι 12 τη βδομάδα , λίγο λιγότερους καφέδες να πιει κανείς μέσα στη βδομάδα βγαίνει και ουσιαστικά δεν έχει ξοδεψει τίποτα 1
adi32 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε λεφτά για πέταμα είναι σχετικό , 580 είναι περίπου 48 το μήνα , το οποίο είναι 12 τη βδομάδα , λίγο λιγότερους καφέδες να πιει κανείς μέσα στη βδομάδα βγαίνει και ουσιαστικά δεν έχει ξοδεψει τίποτα Αν δεν πινεις καφε τι γινεται ? 4
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόλις τώρα, adi32 είπε Αν δεν πινεις καφε τι γινεται ? τότε το παίρνεις τζάμπα. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα