vasilllis Δημοσ. Παρασκευή στις 09:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:51 μμ 8 ώρες πριν, Jmanol000 είπε εγώ όχι αλλά όλοι οι γνωστοί κόβουνε συνέχεια και έχω απορία πωσ στο καλό δικαιούνται όλοι και γιατί κάποιος να δεχτεί να πάρει για έναν φίλο του αν θα πρέπει να πληρώσει τελικά εκείνος τον ΦΠΑ , η που κάτι τύποι το κόβουν στο όνομα του μπαμπά του που δικαιούται , γλυτωνουν όντως κάτι η απλώς το πληρώνει άλλος λεφτά για πέταμα είναι σχετικό , 580 είναι περίπου 48 το μήνα , το οποίο είναι 12 τη βδομάδα , λίγο λιγότερους καφέδες να πιει κανείς μέσα στη βδομάδα βγαίνει και ουσιαστικά δεν έχει ξοδεψει τίποτα Αυτος που το αγοραζει (το επαγγελματικο ΑΦΜ ),εχει 1000€ εξοδα.Δεν πληρωνει ΦΠΑ δεν απαλλάσεται απο ΦΠΑ.
Jmanol000 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:14 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:14 μμ 22 λεπτά πριν, vasilllis είπε Αυτος που το αγοραζει (το επαγγελματικο ΑΦΜ ),εχει 1000€ εξοδα.Δεν πληρωνει ΦΠΑ δεν απαλλάσεται απο ΦΠΑ. Μπερδεύτηκα . Δεν πληρώνει απελάσετε δηλαδή ;
DrFreeman Δημοσ. Παρασκευή στις 10:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:52 μμ 12 hours ago, Lewnidas1995 said: Ρε παιδιά ποια αύξηση λέτε ; ίδια τιμή έχουν με πέρσι τα προ τι διαβάζω πρωι πρωί Επίσης η κατάλληλη αλλαγή είναι ένα δύο σειρές και μάλιστα στα μόνα νούμερα (15,17 κλπ) Για ποιον είναι κατάλληλη αυτή η αλλαγή; Εγώ την θεωρώ πολύ συχνή και χωρίς ιδιαιτερες διαφορές σε επιδόσεις ή νέα χαρακτηριστικά.
vasilllis Δημοσ. Παρασκευή στις 10:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:58 μμ 42 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε Μπερδεύτηκα . Δεν πληρώνει απελάσετε δηλαδή ; Αφου δεν το πληρωνει το ΦΠΑ.Απαλλάσεται και γλυτωνει και φόρο απο το εξοδο.
Jmanol000 Δημοσ. Σάββατο στις 12:31 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 12:31 πμ Στις 25/1/2025 στις 7:45 ΜΜ, Jmanol000 είπε Αποστολή για την αγγελία: https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2325981-apple-iphone-13-pro-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82128-gb/ γεια σασ θα σασ ενδιέφερε να το δώσετε για λιγότερα ? αν όχι συγγνώμη για τον χρόνο σασ 14 ώρες πριν, thodoris20s είπε Είναι σχετικό αυτό κάθε χρόνο δεν είναι στάνταρ. Φέτος τα iPhone πήρανε αύξηση 100€ οπότε η αλλαγή είναι πιο κοστοβόρα. Εάν έχεις την δυνατότητα για αποφορολόγηση η διαφορά βγαίνει στα 300-500€ κάθε χρόνο ανάλογα με το πως θα κινηθεί η αγορά και αν τα καινούργια θα πάρουν αύξηση ή μείωση. Εγώ έπειτα από μία δεκαετία που το κάνω αυτό έχω καταλήξει ότι η πιο συμφέρουσα επιλογή είναι αλλαγή ανά 2 σειρές μοντέλων και αγοράζοντας το τελευταίο μοντέλο προς την δύση του κύκλου του πετυχαίνοντας προσφορές και επιστροφές από τις μεγάλες αλυσίδες (π.χ payzy, eurobank κλπ). Το να έχεις το τελευταίο μοντέλο day-one είναι η χειρότερη επιλογή, από οικονομική άποψη. Είμαι νέος σχετικά στο χώρο και αυτό είναι το τέταρτο μοντέλο που περνω έτσι , απλά με τσούζει λίγο το 600 που θα δόσω για να πάω ένα μοντέλο μετά , αυτό το κάθε δύο που λες δεν ξέρω αν αξίζει γιατί πέφτει τόσο πολύ η μεταπωλητική αξία που ίσως να μην αξίζει
ardi21 Δημοσ. Σάββατο στις 06:17 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:17 μμ Η απάντηση στην ερώτηση σου ειναι: το λογικό ειναι να μην χάσει καθόλου χρήματα και να μην αναβαθμίζει κάθε χρόνο. Αυτοί που το κάνουν, το κάνουν καθαρά για τρεις λόγους: 1) Τρέλα, καύλα, χόμπυ για τεχνολογία. Κάποιοι έχουν αλλά χόμπυ, αυτοί έχουν το συγκεκριμένο. 2) Θέλουν να το παίξουν μούρη. 3) Έχουν χρήματα για κάψιμο που δεν τους ενδιαφέρει καν. Αν δεν ανήκεις σε αυτές τις κατηγορίες είναι απλά αστείο να δίνεις κάθε χρόνο τόσα χρήματα για το τίποτα. Πραγματικά για το τίποτα. 1
Jmanol000 Δημοσ. Σάββατο στις 11:31 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 11:31 μμ 5 ώρες πριν, ardi21 είπε Η απάντηση στην ερώτηση σου ειναι: το λογικό ειναι να μην χάσει καθόλου χρήματα και να μην αναβαθμίζει κάθε χρόνο. Αυτοί που το κάνουν, το κάνουν καθαρά για τρεις λόγους: 1) Τρέλα, καύλα, χόμπυ για τεχνολογία. Κάποιοι έχουν αλλά χόμπυ, αυτοί έχουν το συγκεκριμένο. 2) Θέλουν να το παίξουν μούρη. 3) Έχουν χρήματα για κάψιμο που δεν τους ενδιαφέρει καν. Αν δεν ανήκεις σε αυτές τις κατηγορίες είναι απλά αστείο να δίνεις κάθε χρόνο τόσα χρήματα για το τίποτα. Πραγματικά για το τίποτα. ανήκω στη πρώτη με την τεχνολογία να είναι και μεγάλο μέρος τησ δουλειάσ μου πλέον , αλλά ήθελα να δω πόσο δίνουν άλλοι enthusiasts ώστε να ξέρω αν ξεπερνάω το όριο Στις 12/9/2025 στις 9:26 ΜΜ, jimis98 είπε δεν είναι το ίδιο τα δίνεις λίγα λίγα από το όλα μαζί σωστό αλλά είναι 12 τη βδομάδα , κόβεις λίγους καφέδες αποταμειευονται
thodoris20s Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Στις 13/9/2025 στις 12:31 ΠΜ, Jmanol000 είπε Είμαι νέος σχετικά στο χώρο και αυτό είναι το τέταρτο μοντέλο που περνω έτσι , απλά με τσούζει λίγο το 600 που θα δόσω για να πάω ένα μοντέλο μετά , αυτό το κάθε δύο που λες δεν ξέρω αν αξίζει γιατί πέφτει τόσο πολύ η μεταπωλητική αξία που ίσως να μην αξίζει Δεν πέφτει τόσο όσο νομίζεις, το αντίθετο συμβαίνει. Τον πρώτο χρόνο πέφτει πολύ και από τον δεύτερο και μετά αρχίζει και μειώνεται η πτώση. Όπως είναι και στα αυτοκίνητα ένα πράγμα
adi32 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Αν αυτα που θα σου προσφερει ενα καινουργιο μοντελο αξιζουν τοσο το παιρνεις. Αν οχι ειναι πεταμενα λεφτα
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 20 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 20 λεπτά 1 ώρα πριν, adi32 είπε Αν αυτα που θα σου προσφερει ενα καινουργιο μοντελο αξιζουν τοσο το παιρνεις. Αν οχι ειναι πεταμενα λεφτα Δίκαιο έχεις . Ετσι ακριβώς είναι 1 ώρα πριν, thodoris20s είπε Δεν πέφτει τόσο όσο νομίζεις, το αντίθετο συμβαίνει. Τον πρώτο χρόνο πέφτει πολύ και από τον δεύτερο και μετά αρχίζει και μειώνεται η πτώση. Όπως είναι και στα αυτοκίνητα ένα πράγμα Κοίταξε στα δύο χρόνια το 14 pro είχε πάει 500 από 1400 αλλά όντως τον δεύτερο χρόνο πέφτει πιο σιγά αλλά γίνεται και ψιλό αδύνατο να βρεις αγοραστή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα