Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απεριόριστα GB

Απεριόριστα Λεπτά Ομιλίας

300 SMS

με 13€/ μήνα για 9 μήνες

* Η προσφορά ισχύει για online ενεργοποιήσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι και 28/9/2025.

Μόλις τώρα, chefakis είπε

Απεριόριστα GB

Απεριόριστα Λεπτά Ομιλίας

300 SMS

με 13€/ μήνα για 9 μήνες

* Η προσφορά ισχύει για online ενεργοποιήσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι και 28/9/2025.

https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, slk200gr είπε

εγω το εχω απο  τον γεναρη το ιδιο προγραμμα ,μπορω να το ανανεωσω αλλους 9 μηνες?

Από τις απαντήσεις στα ερωτήματα

Έχω ήδη WHAT’S UP, μπορώ να επωφεληθώ της προσφοράς ενεργοποίησης από την online παραγγελία SIM κάρτας;

Η προσφορά ενεργοποίησης ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις. Αν θες να την πάρεις πρέπει να ενεργοποιήσεις ένα νέο WHAT’S UP είτε με νέο αριθμό, είτε φέρνοντας τον αριθμό που έχεις ήδη σε κάποιον άλλο πάροχο κινητής.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω και εγώ το ίδιο ζήτημα... εμένα λήγει 5 Οκτωβρίου η παλιά προσφορά. Σκέφτομαι την Δευτέρα, να κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρεία, και μετά ξανά πίσω στο what's up για την προσφορά.

(Βέβαια μέχρι τώρα έβαζα κάρτα και  ενεργοποιούσα το πρόγραμμα DIY, με τα 8,5 ευρώ, και πάλι έδινε απεριόριστα λεπτά και gbs αλλά χωρίς μηνύματα.)

Δημοσ.

Ναι, ισχύει μόνο για νέες φορητότητες!!

Ισως αν αλλάξετε πάροχο τώρα να προλάβετε να γυρίσετε πίσω και να πάρετε την προσφορά 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες με κάλεσαν από τηλεφωνικό κέντρο για την ίδια προσφορά, με μια μικρή διαφορά όμως, που ίσως να έχει σημασία για κάποιους. Μου είπαν ότι μου τη δίνουν για 12 μήνες κι όχι μόνο για 9.

Αν θέλετε δοκιμάστε στο 2106269100  και πατήστε 1.

Προσωπικά είμαι με Simply CU (75 ευρώ για ένα χρόνο - Black Friday προσφορά) που λήγει σε 2 μήνες και αναμένω να βγουν αντίστοιχες προσφορές για να δω τι θα κάνω.

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Insomniaa2024 είπε

Έχω και εγώ το ίδιο ζήτημα... εμένα λήγει 5 Οκτωβρίου η παλιά προσφορά. Σκέφτομαι την Δευτέρα, να κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρεία, και μετά ξανά πίσω στο what's up για την προσφορά.

(Βέβαια μέχρι τώρα έβαζα κάρτα και  ενεργοποιούσα το πρόγραμμα DIY, με τα 8,5 ευρώ, και πάλι έδινε απεριόριστα λεπτά και gbs αλλά χωρίς μηνύματα.)

βλεπεις καπου που ληγει?το εψαξα και δεν το βρηκα θυμαμαι απλα οτι το ειχα ενεργοποιησει καπου αρχες γεναρη

Δημοσ.

Τον τελευταίο μήνα σου στέλνει μήνυμα το What's up και σε ενημερώνει 

"AYTOΣ EINAI O TEΛEYTAIOΣ MHNAΣ ΠOY IΣXYEI H ΠPOΣΦOPA THΣ NEAΣ ΣOY ΣYNΔEΣHΣ. MHN ΞEXNAΣ OTI AN ENEPΓOΠOIHΣEIΣ ENA AΠO TA MHNIAIA ΠAKETA CALLS TO ALL/ UNLIMITED CALLS/ DATA MONTH/ DIY/ DIY STUDENT MEXPI 04/10 23:59 ΘA ΠAPEIΣ ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA DATA KAI AΠEPIOPIΣTH OMIΛIA ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 30 HMEPEΣ."

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, slk200gr είπε

βλεπεις καπου που ληγει?το εψαξα και δεν το βρηκα θυμαμαι απλα οτι το ειχα ενεργοποιησει καπου αρχες γεναρη

Το είχα ξεχάσει και εγώ και μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου το υπενθύμισαν.

Δημοσ.

Θεωρητικά η μεταφορά από What's UP σε CU γίνεται σε 2 ημέρες αν αιτηθείς άμεση μεταφορά. Επομένως προλαβαίνεις να ξαναγυρίσεις What's UP και να πάρεις αυτη την προσφορά.

Απλά εάν η Cosmote ήταν λίγο πιο εξυπηρετική, θα μπορούσε όλο αυτό να λυθεί με ένα απλό μήνυμα στο Live Chat για να γλιτώσεις μπρος πίσω.

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Vinsomnia είπε

Θεωρητικά η μεταφορά από What's UP σε CU γίνεται σε 2 ημέρες αν αιτηθείς άμεση μεταφορά. Επομένως προλαβαίνεις να ξαναγυρίσεις What's UP και να πάρεις αυτη την προσφορά.

Απλά εάν η Cosmote ήταν λίγο πιο εξυπηρετική, θα μπορούσε όλο αυτό να λυθεί με ένα απλό μήνυμα στο Live Chat για να γλιτώσεις μπρος πίσω.

Ο λόγος που δεν το κάνουν είναι για να μετράει στα στατιστικά. Σου λέει, μας έφυγαν 2000 πελάτες αλλά πήραμε πίσω και 2000 😉 κάνουμε καλή δουλειά! χα χα χα

• Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...