Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stark είπε

Δηλαδή κάθε 3ο μήνα δεν χρειάζεται να βάλεις 13€ καθότι έχεις το υπόλοιπο (8,5 x2) από τους προηγούμενους δύο;
Που σημαίνει ότι τις παροχές της συγκεκριμένης προσφοράς τις έχεις έτσι κι αλλιώς (Απεριόριστα GB, Απεριόριστα Λεπτά Ομιλίας, 300 SMS) και ενεργοποιείς το Data Month για τον παραπάνω λόγο; 
Η προσφορά όμως δεν ενεργοποιείται κάθε μήνα μόνο αν βάλεις 13€;

Η προσφορά ενεργοποιείται με το που επιλέξεις κάποια συγκεκριμένα πακέτα με το πιο φθηνό το data month που είναι στα 8,5€ προς το παρόν.

Επομένως, ναι, κάθε τρίτος μήνας βγαίνει δωρεάν με ανανεώσεις των 13€ :)

Νομίζω είναι πιο συμφέρον από την προσφορά του θέματος για όσους δε στέλνουν συχνά SMS και τους αρκούν τα 200GB δεδομένων.

6 ώρες πριν, stark είπε

Ισχύει ότι η μεταφορά (μιλώντας πάντα για καρτοκινητά) από άλλους παρόχους προς Cosmote κοστίζει 3€, ενώ όλες οι υπόλοιπες είναι χωρίς χρέωση;

6 ώρες πριν, takislz είπε

ναι

Πώς ακριβώς είναι χωρίς χρέωση; Εγώ που προσπάθησα και στις δύο (Vodafone & Nova) online, είναι 13€ καθώς σε αναγκάζουν να αγοράσεις και ανανέωση παράλληλα.

• Like 2
  • Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, alexx_bauer είπε

Τί εννοείς; Απεριόριστα δεν είναι;

Στην προσφορά με τα 8,5€ (παλαιότερη) που έγινε λόγος στην προηγουμένη σελίδα τα δεδομένα είναι 203GB και όχι απεριόριστα. Επίσης, δε δίνει SMS, οπότε αν κάποιος θέλει SMS θα πρέπει να επιλέξει κάποιο πακέτο που συμπεριλαμβάνει SMS.

Αν αναφέρεστε στην προσφορά του νήματος ωστόσο, ναι, απεριόριστα είναι :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφερει οτι η προσφορα ισχυει για online ενεργοποιησεις που θα ολοκληρωθουν εως 28/9 .Αυτο σημαινει οτι αν καποιος κανει φορητοτητα θα πρεπει να κανει την αιτηση εως 23-24/9 αν αναλογιστουμε οτι κανει 2-3 εργασιμες για να γινει...?Αν αργησει λιγο παραπανω χανει την προσφορα?

Επεξ/σία από leonidas1269
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ulb είπε

Επομένως, ναι, κάθε τρίτος μήνας βγαίνει δωρεάν με ανανεώσεις των 13€

Άρα συνολικά 78€ για 9 μήνες , άρα 8,6_/μήνα. Καλά είναι 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Vinsomnia είπε

Θεωρητικά η μεταφορά από What's UP σε CU γίνεται σε 2 ημέρες αν αιτηθείς άμεση μεταφορά. Επομένως προλαβαίνεις να ξαναγυρίσεις What's UP και να πάρεις αυτη την προσφορά.

Απλά εάν η Cosmote ήταν λίγο πιο εξυπηρετική, θα μπορούσε όλο αυτό να λυθεί με ένα απλό μήνυμα στο Live Chat για να γλιτώσεις μπρος πίσω.

Πώς αιτείσαι άμεση μεταφορά;

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε What's up απεριόριστα με 13€/ μήνα για 9 μήνες - μόνο για νέους πελάτες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα τηλεφωνο στην cosmote και μου διευκρινησαν οτι οι 9 μήνες της προσφορας αρχιζουν απο την ημερα ενεργοποιησης της sim και οχι απο την πρωτη ενεργοποιηση συμβατου μηναιου πακετου  , ΔΕΝ χρειαζεται συνεχομενα (δηλαδη απαραιτητως καθε 30 ημερες) να ενεργοποιειται συμβατο μηναιο πακετο ή ανανεωση υπολοιπου ωστε να μην χαθει/εξαφανιστει η προσφορα για τους υπολοιπους απο τους 9 μήνες.

Επεξ/σία από 67yellingwasp93
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορω να μεταφερθω/φορτητοτηα απο cosmote σε vodafone cu καρτοκινητη ή nova free2go/q μεσω online παραγγελιας και μετα να ενεργοποιησω την καρτα και μετα να κανω υπαναχωρηση εντος 14 ημερων και να γυρισω πισω στην cosmote με επιστροφη χρηματων 13€/15€ ανανεωσης που σου επιβαλλουν οι vodafone cu, nova free2go/q καρτοκινητες? Η καλυτερα να υπογραψω συμβολαιο online με nova/vodafone και μετα να κανω υπαναχωρηση και να γυρισω πισω στην cosmote για την προσφορα?

Επεξ/σία από 67yellingwasp93
Δημοσ.
8 ώρες πριν, 67yellingwasp93 είπε

Μπορω να μεταφερθω/φορτητοτηα απο cosmote σε vodafone cu καρτοκινητη ή nova free2go/q μεσω online παραγγελιας και μετα να ενεργοποιησω την καρτα και μετα να κανω υπαναχωρηση εντος 14 ημερων και να γυρισω πισω στην cosmote με επιστροφη χρηματων 13€/15€ ανανεωσης που σου επιβαλλουν οι vodafone cu, nova free2go/q καρτοκινητες? Η καλυτερα να υπογραψω συμβολαιο online με nova/vodafone και μετα να κανω υπαναχωρηση και να γυρισω πισω στην cosmote για την προσφορα?

Αν κάνεις υπαναχώρηση θα γυρίσεις στο πρόγραμμα που είσαι και δεν θα περάσει η προσφορά

Δημοσ.
Στις 12/9/2025 στις 9:11 ΜΜ, ulb είπε

Πώς ακριβώς είναι χωρίς χρέωση; Εγώ που προσπάθησα και στις δύο (Vodafone & Nova) online, είναι 13€ καθώς σε αναγκάζουν να αγοράσεις και ανανέωση παράλληλα.

χωρίς χρέωση για την sim,

νόμιζες πως θα πήγαινες φορητότητα τσάμπα εντελώς από πάροχο σε πάροχο; 

Σου χρωστάνε sim και δωρεάν αποστολή για να κάνεις ''βόλτες'' να παίρνεις τις προσφορές;

Δημοσ.

Εγώ που μόλις πριν από 30 λεπτά έλαβα από την ACS την κάρτα SIM της Q με τα 99,00€/έτος; Μ@λ@κί@ και με δεν ξέρω ούτε έναν με Q για να δω τι παίζει αλλιώς δεν με πειράζει, με χαλάει το ΤΙΠΟΤΑ στο εξωτερικό και το ηχογραφήμενο μήνυμα για το υπόλοιπο που αναφέρουν πολλοί άλλα και χωρίς πρόγραμμα δεν αξίζει...

Στις 12/9/2025 στις 9:40 ΠΜ, chefakis είπε

Τον τελευταίο μήνα σου στέλνει μήνυμα το What's up και σε ενημερώνει 

"AYTOΣ EINAI O TEΛEYTAIOΣ MHNAΣ ΠOY IΣXYEI H ΠPOΣΦOPA THΣ NEAΣ ΣOY ΣYNΔEΣHΣ. MHN ΞEXNAΣ OTI AN ENEPΓOΠOIHΣEIΣ ENA AΠO TA MHNIAIA ΠAKETA CALLS TO ALL/ UNLIMITED CALLS/ DATA MONTH/ DIY/ DIY STUDENT MEXPI 04/10 23:59 ΘA ΠAPEIΣ ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA DATA KAI AΠEPIOPIΣTH OMIΛIA ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 30 HMEPEΣ."

Εγώ είμαι στον τελευταίο μήνα και δεν έλαβα τίποτα.

Δημοσ.

Αν προλάβεις κάνεις αλλαγή σε cu ή q και στο καπάκι ξανά What's up.

Και γω στην ίδια φάση είμαι αλλά θα το αφήσω για αργότερα, σίγουρα θα την ξαναβάλουν την ίδια προσφορά 

Δημοσ.

Εμένα στο CU μου εμφανίζει την προσφορά με τα 13 ευρώ/μήνα για 9 μήνες με απεριόριστα DATA - ΟΜΙΛΙΑ +200 SMS με επιπλέον 3 μήνες διπλασιασμό σε όλα τα Combo πακέτα.

Η προσφορά με βάση το site ίσχυε έως 15/9, ωστόσο μίλησα μόλις με το Chat του CU και περνάει κανονικά με φορητότητα.

Μήπως αντί για Q με προκαταβολή 99 ευρώ να πάω στην Vodafone για σιγουριά; Δεν είχα Q και δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει στην περιοχή μου και φοβάμαι μην αγανακτήσω.

19 λεπτά πριν, chefakis είπε

Αν προλάβεις κάνεις αλλαγή σε cu ή q και στο καπάκι ξανά What's up.

Και γω στην ίδια φάση είμαι αλλά θα το αφήσω για αργότερα, σίγουρα θα την ξαναβάλουν την ίδια προσφορά 

Παιδιά θα μπλέξετε και θα σπάσετε το κεφάλι σας, πήρα στην Cosmote εάν υπάρχει κάποια ειδική προσφορά ώστε να μην κάνω φορητότητα με βάση το πρόγραμμα που είχα και μου απάντησαν πως για υφιστάμενες συνδέσεις δεν υπάρχει τίποτα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ενημερωτικά έχου πάρει ειδοποίηση πως πράγματι πάω να φύγω σε άλλο πάροχο διότι σήμερα έλαβα την προσφορά της Q σε έντυπη μορφή.

Όποιος θέλει κάτι πίστευω πως πρέπει αναγκαστικά να αλλάξει πάροχο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d4mage είπε

Εγώ που μόλις πριν από 30 λεπτά έλαβα από την ACS την κάρτα SIM της Q με τα 99,00€/έτος; Μ@λ@κί@ και με δεν ξέρω ούτε έναν με Q για να δω τι παίζει αλλιώς δεν με πειράζει, με χαλάει το ΤΙΠΟΤΑ στο εξωτερικό και το ηχογραφήμενο μήνυμα για το υπόλοιπο που αναφέρουν πολλοί άλλα και χωρίς πρόγραμμα δεν αξίζει...

Εγώ είμαι στον τελευταίο μήνα και δεν έλαβα τίποτα.

πραγματι και εγω τα ιδια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...