lefta_yparxoun Δημοσ. Τρίτη στις 05:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:04 μμ 40 λεπτά πριν, SugarAddicted είπε Είναι απεριόριστα τα δεδομένα ή υπάρχει όριο στα 300 GB? Σε άλλο πακέτο με απεριόριστα (Autumn Offer) αναφέρει: Απόκρυψη περιεχομένων Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 300GB, μετά τα οποία η ταχύτητα πρόσβασης περιορίζεται έως τα 4Mbps, χωρίς διακοπή της υπηρεσίας. Ο περιορισμός αυτός εφαρμόζεται για λόγους ορθής διαχείρισης του δικτύου και δεν επηρεάζει την απεριόριστη πρόσβαση στα δεδομένα. Τελικά τι ισχύει? Αυτό το πακέτο που έχω εγώ από την ίδια προσφορά είναι απεριόριστα χωρίς όριο. Όποιος έχει δημοσίευση που μιλάει για όριο να βάλει το λινκ της δημοσίευσης, αλλιώς είναι λόγια του αέρα. Αυτό το πακέτο είναι Απεριόριστα χωρίς όριο! 1
Sellout Δημοσ. Τρίτη στις 06:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:43 μμ 1 ώρα πριν, lefta_yparxoun είπε Αυτό το πακέτο που έχω εγώ από την ίδια προσφορά είναι απεριόριστα χωρίς όριο. Όποιος έχει δημοσίευση που μιλάει για όριο να βάλει το λινκ της δημοσίευσης, αλλιώς είναι λόγια του αέρα. Αυτό το πακέτο είναι Απεριόριστα χωρίς όριο! Αν έχεις frog δοκίμασε να συνδεθείς και από το app της frog. Το λέω γιατί στο mycosmote μου το δείχνει απεριόριστα, ενώ στις frog έχει gb που μετράνε αντίστροφα
leo066 Δημοσ. Τρίτη στις 07:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:00 μμ 15 λεπτά πριν, Sellout είπε Αν έχεις frog δοκίμασε να συνδεθείς και από το app της frog. Το λέω γιατί στο mycosmote μου το δείχνει απεριόριστα, ενώ στις frog έχει gb που μετράνε αντίστροφα Τι σχέση έχει το frog όμως; Η προσφορά του θέματος είναι για what’s up και δεν μπορείς να δεις τον αριθμό σε frog app. Το όριο των 300gb αφορούσε πακέτο του καλοκαιριού και όχι της προσφοράς του θέματος.
alexx_bauer Δημοσ. Τρίτη στις 07:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:15 μμ 19 ώρες πριν, Insomniaa2024 είπε Το υπόλοιπο στην προηγούμενη whats up σύνδεση το μετέφερα σε άλλο whats up νούμερο, για να μην χαθεί. Πως ακριβώς γίνεται αυτό μπορείς να βοηθήσεις ? Γίνεται να μεταφέρουμε σ' αυτό το νέο WhatsApp της προσφοράς το υπόλοιπο από το προηγούμενο ? Γιατί έχω 3000 SMS Εκεί πέρα ...
Sellout Δημοσ. χθες στις 12:05 πμ Δημοσ. χθες στις 12:05 πμ 5 ώρες πριν, leo066 είπε Τι σχέση έχει το frog όμως; Η προσφορά του θέματος είναι για what’s up και δεν μπορείς να δεις τον αριθμό σε frog app. Το όριο των 300gb αφορούσε πακέτο του καλοκαιριού και όχι της προσφοράς του θέματος. Η προσφορα του θεματος αφορουσε τοσο whats up, οσο frog και cosmokarta. Το οτι ανεβηκε μονο για το whats up ειναι αλλο θεμα. Οσον αφορα τα υπολοιπα για το ερωτημα που εγινε αρχικως, οποιος κατανοει απλα ελληνικα δημοτικου καταλαβε σε τι αναφερομαι.
Insomniaa2024 Δημοσ. χθες στις 12:13 πμ Δημοσ. χθες στις 12:13 πμ 4 ώρες πριν, alexx_bauer είπε Πως ακριβώς γίνεται αυτό μπορείς να βοηθήσεις ? Γίνεται να μεταφέρουμε σ' αυτό το νέο WhatsApp της προσφοράς το υπόλοιπο από το προηγούμενο ? Γιατί έχω 3000 SMS Εκεί πέρα ... Λάθος διατύπωση από μέρος μου... εννοούσα το χρηματικό υπόλοιπο που είχα. 1
foler79 Δημοσ. χθες στις 07:32 πμ Δημοσ. χθες στις 07:32 πμ Καλημέρα Μπορούμε να δούμε από κάπου ποτε ακριβώς λήγει το 9μηνο σε εμάς που έχουμε ενεργοποιήσει όταν πρωτοβγηκε η προσφορά;
slk200gr Δημοσ. χθες στις 07:54 πμ Δημοσ. χθες στις 07:54 πμ 20 λεπτά πριν, foler79 είπε Καλημέρα Μπορούμε να δούμε από κάπου ποτε ακριβώς λήγει το 9μηνο σε εμάς που έχουμε ενεργοποιήσει όταν πρωτοβγηκε η προσφορά; εγω παντως δεν το βρηκα πουθενα ,καπου αυτον τον μηνα μου ληγει,παρειγγειλα ηδη (νουμερο δεν με ενδιαφερει για το ρουτερ ειναι)
dream21 Δημοσ. χθες στις 12:07 μμ Δημοσ. χθες στις 12:07 μμ (επεξεργασμένο) Στις 29/9/2025 στις 6:58 ΜΜ, gkat2829 είπε Καλησπερα. Μπορεις να μας βαλεις σε παρακαλω πολυ που γραφει στους ορους περι ορθη πολιτικης χρήσης για 300GB γιατι δεν το βλεπω. https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-data/autumn-offer-2025 Επεξ/σία χθες στις 12:11 μμ από dream21
gkat2829 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 40 λεπτά πριν, dream21 είπε https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-data/autumn-offer-2025 Αυτο το πακετο που εχεις ανεβασει δεν αφορα την συγκεκριμενη προσφορα του τιτλου αν εχεις δει. Αυτη η προσφορα υπαρχει απο τον Ιουνιο και εχει αναφερθει οτι εχει κοφτη στα 300GB πολλες φορες. 2
mariosdemigod Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 52 λεπτά πριν, dream21 είπε https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-data/autumn-offer-2025 Λάθος προσφορά, εδώ μιλάμε για άλλη. Εγώ που έχω την εν λόγω προσφορά του 9μηνου για νέες συνδέσεις / φορητότητα, επιβεβαιώνω πως δεν έχει κόφτη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα