tempo Δημοσ. Παρασκευή στις 12:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:00 μμ λογικά ούτε απο frog σε what's up θα μπορεί να γίνει η μεταφορά (χωρίς αλλαγή αριθμού) απλά είπα να ρωτήσω μήπως......
alexx_bauer Δημοσ. Παρασκευή στις 12:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:34 μμ ποσο παιρνει να παμε απο frog σε nova ? για να παμε παλι μετα σε cosmote για αυτη την προσφορα
chefakis Δημοσ. Παρασκευή στις 12:56 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 12:56 μμ 21 λεπτά πριν, alexx_bauer είπε ποσο παιρνει να παμε απο frog σε nova ? για να παμε παλι μετα σε cosmote για αυτη την προσφορα Σε φυσιολογικά πλαίσια μέσα σε 5 μέρες αλλάζει,οπότε προλαβαίνεις να κάνεις την αλλαγή 1
alexx_bauer Δημοσ. Παρασκευή στις 02:27 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:27 μμ Επειδή είμαι ακόμα με την προηγούμενη προσφορά η οποία λήγει σε ένα μήνα, από τη στιγμή που θα παραλάβω την νέα κάρτα, πόσο καιρό έχω στη διάθεσή μου για να την ενεργοποιήσω ώστε να το πάω όσο δυνατόν πιο μετά γίνεται ? Έχει τύχει σε κανέναν σε προηγούμενης προσφορες;
takislz Δημοσ. Παρασκευή στις 02:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:35 μμ Μην αγχώνεστε ρε παιδιά, έτσι θα πάει με μικρές παύσεις. Από προσφορά σε προσφορά θα είναι συνέχεια. 1
stark Δημοσ. Παρασκευή στις 02:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:44 μμ Ερώτηση που φαντάζομαι θα ενδιαφέρει πολλούς (που θα χρειαστούν να μεταφερθούν προσωρινά σε άλλο πάροχο). Ισχύει ότι η μεταφορά (μιλώντας πάντα για καρτοκινητά) από άλλους παρόχους προς Cosmote κοστίζει 3€, ενώ όλες οι υπόλοιπες είναι χωρίς χρέωση;
takislz Δημοσ. Παρασκευή στις 02:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:58 μμ 13 λεπτά πριν, stark είπε Ερώτηση που φαντάζομαι θα ενδιαφέρει πολλούς (που θα χρειαστούν να μεταφερθούν προσωρινά σε άλλο πάροχο). Ισχύει ότι η μεταφορά (μιλώντας πάντα για καρτοκινητά) από άλλους παρόχους προς Cosmote κοστίζει 3€, ενώ όλες οι υπόλοιπες είναι χωρίς χρέωση; ναι 2
alexx_bauer Δημοσ. Παρασκευή στις 04:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:14 μμ 1 ώρα πριν, alexx_bauer είπε Επειδή είμαι ακόμα με την προηγούμενη προσφορά η οποία λήγει σε ένα μήνα, από τη στιγμή που θα παραλάβω την νέα κάρτα, πόσο καιρό έχω στη διάθεσή μου για να την ενεργοποιήσω ώστε να το πάω όσο δυνατόν πιο μετά γίνεται ? Έχει τύχει σε κανέναν σε προηγούμενης προσφορες; Κανείς;
ktsolkas Δημοσ. Παρασκευή στις 05:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:41 μμ Υπάρχει ενδεχόμενο όταν δουν από ήδη υπάρχουν νούμερο Whatsup φορητότητα σε cu/f2go να μας κάνουν απευθείας την προσφορά ή όντως πρέπει να κάνουμε την διαδικασία μέχρι τέλους;
lefta_yparxoun Δημοσ. Παρασκευή στις 06:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:13 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, alexx_bauer είπε Επειδή είμαι ακόμα με την προηγούμενη προσφορά η οποία λήγει σε ένα μήνα, από τη στιγμή που θα παραλάβω την νέα κάρτα, πόσο καιρό έχω στη διάθεσή μου για να την ενεργοποιήσω ώστε να το πάω όσο δυνατόν πιο μετά γίνεται ? Έχει τύχει σε κανέναν σε προηγούμενης προσφορες; 2 ώρες πριν, alexx_bauer είπε Κανείς; Όταν πάρεις την κάρτα και γίνει η ενεργοποίηση, αυτή έχει μέσα 0,5 ευρώ και έχεις ένα μήνα περίπου για να λήξει, στη συνέχεια άλλο ένα μήνα για να ενεργοποιήσεις, όμως πιθανόν αυτός ο χρόνος που θα περάσει να μετράει στους 9 μήνες. Θεωρώ ότι θα ξαναβγεί και τον άλλο μήνα. όμως Η προσφορά ισχύει για online ενεργοποιήσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι και 28/9/2025 Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:15 μμ από lefta_yparxoun
alexx_bauer Δημοσ. Παρασκευή στις 06:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:16 μμ 2 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε Όταν πάρεις την κάρτα έχει μέσα 0,5 ευρώ και έχεις ένα μήνα περίπου για να λήξει το μισό ευρώ, στη συνέχεια άλλο ένα μήνα για να ενεργοποιήσεις, όμως πιθανόν αυτός ο χρόνος που θα περάσει να μετράει στους 9 μήνες. Θεωρώ ότι θα ξαναβγεί και τον άλλο μήνα. νομιζω πως παει με βαση 9 ανανεωσεις κ οχι μηνες αυστηρα
emperor4her Δημοσ. Παρασκευή στις 06:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:59 μμ (επεξεργασμένο) Εγω απλα θα πω οτι επειδη εχω την προηγουμεη προσφορα, δεν ειναι με 13 ευρω. ειναι με 8.5 ευρω το μηνα. αρκει να βαλεις το πακετο data month που στοιχιζει 8.5 ευρω. ναι η ανανεωση ειναι 13 ευρω, αρα ο τριτος μηνας ειναι δωρεαν. 13+13 - (8.5*3) 12 ώρες πριν, chefakis είπε Απεριόριστα GB Απεριόριστα Λεπτά Ομιλίας 300 SMS με 13€/ μήνα για 9 μήνες * Η προσφορά ισχύει για online ενεργοποιήσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι και 28/9/2025. https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup προσθεσε το αν θελεις στο πρωτο μηνυμα Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:01 μμ από emperor4her 1
chefakis Δημοσ. Παρασκευή στις 07:45 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 07:45 μμ 43 λεπτά πριν, emperor4her είπε Εγω απλα θα πω οτι επειδη εχω την προηγουμεη προσφορα, δεν ειναι με 13 ευρω. ειναι με 8.5 ευρω το μηνα. αρκει να βαλεις το πακετο data month που στοιχιζει 8.5 ευρω. ναι η ανανεωση ειναι 13 ευρω, αρα ο τριτος μηνας ειναι δωρεαν. 13+13 - (8.5*3) προσθεσε το αν θελεις στο πρωτο μηνυμα Έχεις δίκιο,έχω και εγώ ακόμα το προηγούμενο,δεν έχει λήξει ακόμα και φυσικά έβαζα το πακέτο με τα 8,5€,αλλά δεν παύει να χρειάζεται να βάλουμε 13€ κάθε μήνα για να ενεργοποιηθεί η προσφορά
alexx_bauer Δημοσ. Παρασκευή στις 07:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:55 μμ 10 λεπτά πριν, chefakis είπε Έχεις δίκιο,έχω και εγώ ακόμα το προηγούμενο,δεν έχει λήξει ακόμα και φυσικά έβαζα το πακέτο με τα 8,5€,αλλά δεν παύει να χρειάζεται να βάλουμε 13€ κάθε μήνα για να ενεργοποιηθεί η προσφορά Ναι, απλώς έτσι βγαίνει κάτω από 100 στο 9μηνο
stark Δημοσ. Παρασκευή στις 08:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:03 μμ (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, chefakis said: Έχεις δίκιο,έχω και εγώ ακόμα το προηγούμενο,δεν έχει λήξει ακόμα και φυσικά έβαζα το πακέτο με τα 8,5€,αλλά δεν παύει να χρειάζεται να βάλουμε 13€ κάθε μήνα για να ενεργοποιηθεί η προσφορά Δηλαδή κάθε 3ο μήνα δεν χρειάζεται να βάλεις 13€ καθότι έχεις το υπόλοιπο (8,5 x2) από τους προηγούμενους δύο; Που σημαίνει ότι τις παροχές της συγκεκριμένης προσφοράς τις έχεις έτσι κι αλλιώς (Απεριόριστα GB, Απεριόριστα Λεπτά Ομιλίας, 300 SMS) και ενεργοποιείς το Data Month για τον παραπάνω λόγο; Η προσφορά όμως δεν ενεργοποιείται κάθε μήνα μόνο αν βάλεις 13€; Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:04 μμ από stark
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα