Sellout Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, dream21 είπε εγω καλεσα στο τμημα προσφορων και μου εδωσαν συνολικα 12 μηνες στα 13€ δεδομενα απεριοριστα με φορητοτητα απο vodafone CU. θα μπει σε ενα μοντεμ 5G και θα δωσει ιντερνετ στο σπιτι στο χωριο το τηλεφωνο απο το τμημα προσφορων μπορεις να το παραθεσεις; επισης οταν αναφερεις 13 ευρω, θα βαζεις καθε μηνα και θα μενουν μεσα ή οχι;
mindtrapper Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, sintalkas said: τελικα παιδια ποσα βγαινει ο μηνας και ποση διαρκεια εχει ,γιατι μπερδευτηκα Ανανεώσεις στο 9μηνο: 13+13+0+13+13+0+13+13+0=78€ Αγορά πακέτων στο 9μηνο: Data Month 8.5€+8.5€+8.5€+8.5€+8.5€+8.5€+8.5€+8.5€+8.5€ Δεν το έχω κάνει στην πράξη και δεν ξέρω αν βγαίνει όντως με 6 ανανεώσεις ή θα χρειαστεί και παραπάνω κάποια στιγμή λόγω φόρων κτλ. Πάντως βγαίνει γύρω στα 8.7-9€ τον μήνα που είναι καλύτερα από τα 13€ που βλέπω εδώ και από τα 12€ (144€/έτος) της Frog. Προσωπικά ξενέρωσα που έκανα το δικό μου Q και δεν έκανα φορητότητα σε αυτό. Πήρα ένα πάντως για backup σύνδεση. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από mindtrapper 1
dream21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Sellout είπε το τηλεφωνο απο το τμημα προσφορων μπορεις να το παραθεσεις; επισης οταν αναφερεις 13 ευρω, θα βαζεις καθε μηνα και θα μενουν μεσα ή οχι; 2106269100 Εμενα μου ειπαν για καθε μηνα 13€ να βαζω απο εκει και περα δεν ξερω εαν χρειαζεται να ενεργοποιω η αυτοματα ενεργοποιηται πακετο με το που μπαινουν τα λεφτα. 1
Sellout Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Λοιπον, πηρα τηλ στο 2106269100 που παρεθεσε ο συμφορουμιτης. Σχεδον αμεσως στο σηκωνουν, ζητας την προσφορα με απεριοριστα data και ομιλια για 12 μηνες και σου αναφερουν μεταξυ αλλων, οτι βαζεις καθε μηνα 13 ευρω, στα τραβαει αυτοματα και ενεργοποιειται το πακετο. Η sim card εχει αρχικη χρεωση 15 ευρω. Η προσφορα χωρις να υπαρχει καποια περαιτερω ενημερωση ισχυει μεχρι και τελος του μηνα. Οποτε, τα βαζετε κατω και τα ζυγιζεται, για μενα το 8.5 της whats up per month συμφερει καλυτερα απο το 13 της συγκεκριμενης και ας ειναι 9μηνο. Επισης υπαρχει και της frog αλλα πληρωνεις ντουκου και βγαινει στα 144, δηλαδη 12 ο μηνας, οπου και εκει μεσω φορητοτητας δινουν απεριοριστη ομιλια και data. Οπως και να χει στην αρχη ετσι οπως το περιεγραψε ο αλλος συμφορουμιτης, εκτος και αν καταλαβα λαθος, το καλο φαινομενικα ηταν οτι τα 13 της ανανεωσης εμεναν μεσα, τωρα ειναι λιγο πολυ η ιδια προσφορα με το frog. Προσωπικα και βλεποντας καθε τοσο να περνουν ολα παραταση θα σας ελεγα μην ψαρωνεται και καντε υπομονη για κατι καλυτερο, τυρακι και promotion ειναι, η κυρια που μιλησα στο τηλ ηθελε απεγνωσμενα να μου το πλασαρει ζητωντας να μου δωσει εσωτερικο τηλ κτλ για να το διευθετησουμε σε δευτερο χρονο, εγω απλα ηθελα να επιβεβαιωσω τι ισχυει. Τα συμπερασματα δικα σας. 4
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εγώ χαιρέτησα πάντως τη vodafone μετά από 15+ χρόνια σύνδεσης γιατί θελανε 40% παραπάνω για ανανεωση συμβολαίου σε σχέση με το προηγούμενο (συν 1.5€ μετα από ένα χρόνο). Κουράστηκα να μαλώνω κ να παρακαλάω για τα αυτονόητα (μια νορμαλ τιμή σε ένα απολύτως βασικό πρόγραμμα με 5gb). Πάμε εκεί για 9 μήνες κ βλέπουμε μετά το ίδιο θα κάνω αρχές του χρόνου κ στο σταθερό, θα φύγει ΔΕΗ κ τέλος με δαύτους Ελπίζω μόνο να έρθει εγκαίρως η σιμ αν πάλι πάρει για προσφορά η vodafone θα τα ακούσει και για να ανανεώσω δε θα δώσω πάνω από 9.90 το μήνα κ αν θέλουν Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από paylidis 2 1
67yellingwasp93 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) πως μπορω να κανω φορητοτητα απο καρτοκινητη cosmote σε καρτοκινητη vodafone ή nova χωρις να χασεις/σπαταλήσεις χρήματα? Θελω την προσφορα αλλα εχω υφισταμενη συνδεση καρτοκινητης cosmote αρα θελω να κανω φθηνη/δωρεαν βολτα σε αλλους παρχους και να ερθω πισω cosmote. Αυτο που ξερω μεχρι στιγμης ειναι οτι εντος 14 ημερων αν παραγγειλεις με 13€ ή 49€ φορητοτητα/νεα sim στην vodafone cu ιστοσελιδα οτι εντος 14 ημερων απο την ενεργοποιηση της καρτοκινητης συνδεσης (ΔΕΝ αναφερομαι σε εμμεση φορητοτητα) μπορεις να κανεις υπαναχωρηση και να δικαιουσαι επιστροφη χρηματων (μου το επαληθευσαν μεσω facebook messenger ο vodafone cu επίσημος facebook λογαριασμός, δεν εχω υπολοιπω/δεν θελω να πληρωσω για να καλεσω στο 13830 για παραιτερω πληροφοριες). Στα φυσικα καταστηματα δεν γινεται υπαναχωρηση και επιστροφη χρηματων εντος 14 ημερών απο οσο ξερω. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από 67yellingwasp93
d4mage Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, mindtrapper είπε Προσωπικά ξενέρωσα που έκανα το δικό μου Q και δεν έκανα φορητότητα σε αυτό. Πήρα ένα πάντως για backup σύνδεση. Έχω την κάρτα sim και ακόμη δεν την ενεργοποίησα. Πως τα πάει από σήμα, το ίντερνετ είναι ομαλό είχε σε κόβει στο άκυρο; Με το 5G; Με το ηχογραφημένο του υπολοίπου έχεις κι εσύ θέμα; Έχει εξυπηρέτηση πελατών όπως η Cosmote - CU; Όσο περνάνε οι μέρες ολοένα και δεν θέλω να το ανανεώσω επειδή είναι με προπληρωμή κι αν μετανιώσω χάνω τα λεφτά.
mariosdemigod Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, dream21 είπε εγω καλεσα στο τμημα προσφορων και μου εδωσαν συνολικα 12 μηνες στα 13€ δεδομενα απεριοριστα με φορητοτητα απο vodafone CU. θα μπει σε ενα μοντεμ 5G και θα δωσει ιντερνετ στο σπιτι στο χωριο Ειδικά για αυτή τη χρήση εγώ πήρα το Q που βγαίνει φθηνότερα και δεν χρειάζεται ούτε ανανεώσεις όυτε κάποια ενέργεια πριν κλείσει 12μηνο. Αν σε καλύπτει το σήμα της Q (nova) εκεί που θα το βάλεις, είναι καλύτερη επίλογη. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από mariosdemigod
mindtrapper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, d4mage said: Έχω την κάρτα sim και ακόμη δεν την ενεργοποίησα. Πως τα πάει από σήμα, το ίντερνετ είναι ομαλό είχε σε κόβει στο άκυρο; Με το 5G; Με το ηχογραφημένο του υπολοίπου έχεις κι εσύ θέμα; Έχει εξυπηρέτηση πελατών όπως η Cosmote - CU; Όσο περνάνε οι μέρες ολοένα και δεν θέλω να το ανανεώσω επειδή είναι με προπληρωμή κι αν μετανιώσω χάνω τα λεφτά. Εξυπηρέτηση έχει μια χαρά, στο τσατ της εφαρμογής τουλάχιστον. Μου έβαλαν 1€ για να μην ακούγεται το μήνυμα, δεν ξέρω αν θα λήξει σε 2 μήνες ή θα πάει μέχρι τέλους. Δεν κόβεται το ίντερνετ αλλά στο σπίτι μου έχει ψιλό χαλιά σήμα, το 5g πιάνει πιο λίγα από 4g και το κινητό μπαίνει σε vowifi συχνά. Στην δουλειά λίγο καλύτερα. Πιο πολύ ξενέρωσα με την προπληρωμή, έχω fomo ότι θα χάσω καμία καλή προσφορά που θα παίξει. 😝 Συν το ότι δεν δίνει τίποτα για roaming εξωτερικό και αν κάτσει ταξίδι θα ψάχνομαι. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από mindtrapper
d4mage Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 40 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Δεν κόβεται το ίντερνετ αλλά στο σπίτι μου έχει ψιλό χαλιά σήμα, το 5g πιάνει πιο λίγα από 4g και το κινητό μπαίνει σε vowifi συχνά. Στην δουλειά λίγο καλύτερα. Τους πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για το σήμα και μου είπαν να καλέσω στο 13800 (με χρέωση) για να μου που για τον χάρτη της περιοχής μου. Τραβάνε από κεραίες της Vodafone χωρίςε να σημαίνει πως θα έχουν το σήμα της Vodafone.
mindtrapper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, d4mage said: Τους πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για το σήμα και μου είπαν να καλέσω στο 13800 (με χρέωση) για να μου που για τον χάρτη της περιοχής μου. Τραβάνε από κεραίες της Vodafone χωρίςε να σημαίνει πως θα έχουν το σήμα της Vodafone. Δεν έχει το σήμα της Vodafone, τουλάχιστον εδώ που είμαι. Από Voda το γύρισα σε Nova το δικό μου και έχω βάλει Voda σε αλλά 2 κινητά στην οικογένεια. Βέβαια αλλάζει ανάλογα με την περιοχή αυτό, καλύτερα να βρεις κάποιον γνωστό σου που να έχει την εταιρεία που θες και να τεστάρεις.
Therempant Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Στις 19/9/2025 στις 12:40 ΜΜ, d4mage είπε Τους πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για το σήμα και μου είπαν να καλέσω στο 13800 (με χρέωση) για να μου που για τον χάρτη της περιοχής μου. Τραβάνε από κεραίες της Vodafone χωρίςε να σημαίνει πως θα έχουν το σήμα της Vodafone. Σε γενικες γραμμες στα μεγαλα αστικα κεντρα λιγο πολυ πιανουν ολοι, εκτος εχει προβαδισμα αρκετο η πρασινη, με τους υπολοιπους να ακολουθουν πισω.
alexx_bauer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Εάν κάποιο μήνα δεν ενεργοποιήσω πακέτο αυτός ο μήνας περιλαμβάντε στους 9 ή όχι;
lefta_yparxoun Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, alexx_bauer είπε Εάν κάποιο μήνα δεν ενεργοποιήσω πακέτο αυτός ο μήνας περιλαμβάντε στους 9 ή όχι; Είναι λίγο φλου, εγώ το έχω χρησιμοποιήσει συνολικά 6 φορές αλλά επειδή είχα πακέτο και χρήματα στον παλιό αριθμό άργησα να το ξεκινήσω, αρχές Σεπτέμβρη πέρασαν οι 9 μήνες αλλά δεν έχω πάρει μήνυμα ότι λήγει
jimis98 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου αν θες την sim να την βάλεις σε router πως βάζεις την κάρτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα