Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft συνεργάζεται με την LG για να φέρει το Xbox Cloud Gaming στα αυτοκίνητα με το Automotive Content Platform μέσω νέας εφαρμογής Xbox που θα διατεθεί σύντομα.

Με τον τρόπο αυτό, οι συνδρομητές του Game Pass Ultimate θα έχουν πρόσβαση σε cloud εκδόσεις τίτλων απευθείας στις ενσωματωμένες οθόνες.

Η εφαρμογή του Xbox θα επιτρέπει το streaming παιχνιδιών όταν το όχημα φορτίζει ή για την ψυχαγωγία των επιβατών σε ταξίδια. Το Automotive Content Platform της LG είναι ήδη διαθέσιμο στο Kia EV3 στην Ευρώπη και αναμένεται να φτάσει και στα EV4, EV5 και το νέο Sportage, επεκτείνοντας τις δυνατότητες ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο.

Tο ACP βασίζεται στο webOS, το ίδιο λογισμικό που τροφοδοτεί τις έξυπνες τηλεοράσεις της LG, προσφέροντας πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως Netflix, Disney Plus, YouTube και άλλα. Με τη νέα εφαρμογή, το περιβάλλον ψυχαγωγίας των οχημάτων που χρησιμοποιούν webOS ενισχύεται με πρόσβαση στο οικοσύστημα του Xbox Cloud Gaming σε όσες χώρες η υπηρεσία έχει παρουσία. Σε αυτές για την ώρα δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα.

Η Microsoft έχει ήδη συνεργαστεί με την LG για να φέρει την εφαρμογή Xbox στις έξυπνες τηλεοράσεις νωρίτερα μέσα στη χρονιά, και η επέκταση στα συμβατά αυτοκίνητα γίνεται καθώς η εταιρεία ετοιμάζεται να επεκτείνει το Xbox Cloud Gaming και στους συνδρομητές Game Pass Core και Standard. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Christopher Lee, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ του Xbox, σημειώνει ότι η συνεργασία με την LG αποτελεί ακόμη ένα βήμα για την παρουσία του Xbox σε νέα σημεία, πέρα από κινητά, υπολογιστές και τηλεοράσεις, ενώ η προσθήκη των οχημάτων δίνει στους παίκτες περισσότερες επιλογές στον τρόπο που απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους.

Παράλληλα με τις ειδήσεις για τα αυτοκίνητα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο Tokyo Game Show αργότερα μέσα στον μήνα. Όπως ανακοινώθηκε, η κεντρική παρουσίαση του Xbox θα πραγματοποιηθεί  παρουσιάσεων Xbox στις 25 Σεπτεμβρίου, στη 13:00 ώρα Ελλάδος. Στο επίκεντρο των προσδοκιών βρίσκεται το Forza Horizon 6, το οποίο ευρέως αναμένεται να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του stream.

Επιπλέον, το teaser της Xbox για το Tokyo Game Show παρουσιάζει μια αστική σκηνή με αισθητική νέον, η οποία, σύμφωνα με την περιγραφή, μοιάζει ιδανική για ένα νέο Forza με σκηνικό στην Ιαπωνία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Εδώ λέμε να μην κρατάμε τα κινητά στο χέρι μας όταν οδηγούμε και αυτοί θέλουν να βάλουν τον κόσμο να παίζει με παιχνιδομηχανή...

• Super Moderators
Δημοσ.
57 minutes ago, jimakos00 said:

Εδώ λέμε να μην κρατάμε τα κινητά στο χέρι μας όταν οδηγούμε και αυτοί θέλουν να βάλουν τον κόσμο να παίζει με παιχνιδομηχανή...

Που το πρόβλημα στα πίσω καθίσματα? Θα σταματήσουν να μιλάνε κι οι "backseat drivers"...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά δεν ξέρω. Φτάνω τα 50 σε 2 χρόνια (🥶). Με Spectrum 48k ξεκίνησα και έχω φτάσει στο σήμερα. Τί arcades, τί κονσόλες, τί PC, τί handhelds.... Γενικά αυτό που θέλω να πώ είναι οτι το ΑΓΑΠΑΩ το άθλημα. Αλλά.... ΔΕΝ μπορώ να με δω να κάθομαι μέσα στο αυτοκίνητο να παίζω Forza και δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Ακόμα και αν θα περίμενα να φορτίσει. Το αυτοκίνητο είναι κάτι άλλο για εμένα. Να μπορώ να πάω στην δουλειά μου, και προτίστως να πηγαίνω την βόλτα μου χαλαρά και να καθαρίζω το κεφάλι και το πνεύμα μου. Επίσης (όπως είπε και ένας φίλτατος παραπάνω) τα παιδιά ΟΝΤΩΣ θα χαζέψουν εντελώς (που ήδη είναι στα χαμένα με Fortnite και άλλες αντίστοιχες αηδίες...). Γενικά οτι το αυτοκίνητο "εξελίσσεται" απο όχημα σε τάμπλετ εμένα προσωπικά με ξεπερνά. Βλέπω reviews για καινούργια μοντέλα (και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα) και πιο πολύ αναφέρονται στο infotainment παρά στην οδική συμπεριφορά. Εδώ καμιά φορά δεν λένε αν το αυτοκίνητο είναι πχ πισωκίνητο ή έχει τάδε τύπου αναρτήσεις, και μιλάνε μόνο για τις οθόνες και για το integrated chatgpt. Έχουν όλα αλλοιωθεί και το μόνο που βλέπω είναι οτι αυτό το φαινόμενο δυστυχώς θα συνεχιστεί. Μην μιλήσω για upgradeability ή δυνατότητα να κάνεις μόνος σου σέρβις στο αυτοκίνητο.. όλα πια dealer provided services και μηνιαία συνδρομή στα θερμαινόμενα καθίσματα και performance packs και αηδίες....

Επεξ/σία από anakin3
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Επειδή το έχω νοιώσει δε υπάρχει χειρότερο από το να παίζει παιχνίδια η συνοδηγός ή οι πίσω και να ακούς "πίου πίου" όλη την ωρα κι εσύ να πρέπει μα είσαι προσεκτικός στο δρόμο και στα φανάρια! Έλεος...

Ίσως με ακουστικά να είναι ασφαλέστερο δε ξέρω...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Που το πρόβλημα στα πίσω καθίσματα? Θα σταματήσουν να μιλάνε κι οι "backseat drivers"...

Παιδιά που παίζουν video games θα σταματήσουν να μιλάνε εν ώρα παιχνιδιού..το αντίθετο εννοείς.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, music_lover said:

Παιδιά που παίζουν video games θα σταματήσουν να μιλάνε εν ώρα παιχνιδιού..το αντίθετο εννοείς.

Δεν θα μιλάνε για την οδήγηση, δρόμο κτλπ. 😛

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Thresh είπε

Έχεις την εντύπωση αυτό να λειτουργεί μόνο στις πίσω οθόνες;

Και πόσα αυτοκίνητα έχουν πίσω οθόνες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...