kont Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Φίλος ενδιαφέρεται για τηλεόραση σε σαλόνι για βραδινή κυριως χρήση για ταινίες αθλητικα αλλα και κανονικό πρόγραμμα. Eπίσης τον ενδιαφέρει το smart κομμάτι της τηλεόρασης να είναι δυνατό. Διαθέτει ως 800. Δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την διάσταση. σε αυτο το budget τι προτείνετε; Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από kont
CHRISpros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου LG Smart Τηλεόραση 50" 4K UHD LED NanoCell AI NANO81 HDR (2025) 50NANO81A6A
halvas69 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Και σαν δεύτερη πρόταση σε 65άρα, που την έχει προτείνει ο CHRISpros αρκετές φορές και αν είστε οπαδοί του Go Big σε ίντσες 😉 είναι καλή λύση η TCL 65C6K (όχι η C6KS) https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/321717-tv-led-65-tcl-65c6k Για εμένα μην πας στην LG γιατί είναι edge lit, 60Hz με κακό local dimming, WebOS αντι του Google TV (android) και χωρίς τα καλά της miniled τεχνολογίας (μαύρο και φωτεινότητα) https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/nano81 https://www.techradar.com/reviews/lg-nano-81-55nano81
kont Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στο τίτλο αναφέρομαι σε 55 ή 65 ίντσες, ευχαριστώ για την πρόταση για 65 , η 50 δεν με ενδιαφέρει αλλά και πάλι ευχαριστώ. Κάποια πρόταση σε 55 στα 800€; Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από kont
Λύση listener Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Λύση Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 21 ώρες πριν, kont είπε Καλημέρα, Φίλος ενδιαφέρεται για τηλεόραση σε σαλόνι για βραδινή κυριως χρήση για ταινίες αθλητικα αλλα και κανονικό πρόγραμμα. Eπίσης τον ενδιαφέρει το smart κομμάτι της τηλεόρασης να είναι δυνατό. Διαθέτει ως 800. Δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την διάσταση. σε αυτο το budget τι προτείνετε; OLED 55" με Android TV , Philips 55OLED718 στα 799€ στον Γερμανό .
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου On 12/09/2025 at 10:12, kont said: Καλημέρα, Φίλος ενδιαφέρεται για τηλεόραση σε σαλόνι για βραδινή κυριως χρήση για ταινίες αθλητικα αλλα και κανονικό πρόγραμμα. Eπίσης τον ενδιαφέρει το smart κομμάτι της τηλεόρασης να είναι δυνατό. Διαθέτει ως 800. Δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την διάσταση. σε αυτο το budget τι προτείνετε; σε αυτά τα λεφτά π δίνει βλέπεις μια OLED κ όχι led το σημαντικότερο μην αγοράσεις led σε αυτά τα λεφτά τώρα από προσφορές κλπ δεν έχω ψάξει διότι δεν ξέρω από Smart OS αλλά ο φίλος με την πρόταση της Philips φάνηκε πολύ δυνατή καλή μάρκα π εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα κ έχει κ το Ambi light για χαλαρή χρήση σε αυτά τα λεφτά π λέτε αν ήταν για παραπάνω λεφτά θα έλεγα qd oled αλλά θέλει μεγαλύτερο budget αυτά.....
villasg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Dark_Beast_John_Gr είπε σε αυτά τα λεφτά π δίνει βλέπεις μια OLED κ όχι led το σημαντικότερο μην αγοράσεις led σε αυτά τα λεφτά σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχεο OLED 55ή 65 παρα μονο η Panasonic TX-55MZ800E Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από villasg
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, villasg said: σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχεο OLED 55ή 65 παρα μονο η Panasonic TX-55MZ800E την είδα αυτήν αλλά ο φίλος δεν είπε για την Philips ότι ειναι 800 ? αν δεν υπάρχει τότε η Panasonic μονόδρομος για της inch ο ζητάει Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Dark_Beast_John_Gr
Votritis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, villasg είπε σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχεο OLED 55ή 65 παρα μονο η Panasonic TX-55MZ800E Exω την entry level oled LG B4 (2024) , ειχε ο γερμανος την 55αρα 720Ε με 5 χρονια εγγύηση το Μαιο που βγαίνουν τα καινουρια μοντελα και κανουν ξεσκοκαρισμα , εχουν πεσει γενικα λιγο οι oled λογο που βγηκαν οι mini-led αλλα και αυτες ειναι λιγο ακριβες ακομα Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Votritis
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 50 minutes ago, Votritis said: Exω την entry level oled LG B4 (2024) , ειχε ο γερμανος την 55αρα 720Ε με 5 χρονια εγγύηση το Μαιο που βγαίνουν τα καινουρια μοντελα και κανουν ξεσκοκαρισμα , εχουν πεσει γενικα λιγο οι oled λογο που βγηκαν οι mini-led αλλα και αυτες ειναι λιγο ακριβες ακομα B4 δεν είναι καλο μοντέλο σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε αυτήν την τιμή........προτείνω να μην ασχοληθεί με την B4 πεταμένα λεφτά τα 5 χρόνια εγγύηση ποτέ δεν μ λένε κάτι αν είναι να πάθει κάτι στα 2 χρόνια θα το βγάλει κ γενικά πρέπει να προσέχεις τα 5 χρόνια συνήθως δεν είναι του κατασκευαστή αλλά του μαγαζιού οπότε μπορεί να έχει αλλά κόλπα από πίσω η εγγύηση μετά από τα δύο. Τώρα στο θέμα τιμής αν είναι .....τόσο σημαντικό να γλιτώσει 50€ σε μια αγορά όπου θέλει να δώσει ένα μεγάλο ποσό των 800€ είναι άλλο θέμα διότι εγώ πιστεύω ότι αφού είναι κάτι π θα αγοράσει για να το έχει για χρόνια κ καθημερινή χρήση δεν πρέπει να σκέφτεται να γλιτώσει από δω κ από εκεί, βάζεις ένα ταβάνι κ αγοράζεις.... οι miniled είναι κατώτερες από OLED κ οι OLED δεν έχουν γίνει φθηνότερες απλα παλιά δεν υπήρχαν μοντέλα κάτω από 55 inch με αποτέλεσμα όλες οι oled να αρχίζουν από 700+ τώρα ο βγαίνουν κ σε μοντέλα 42inch+ στην τιμή των 700 έχουν μπει αυτές κ δυστυχώς έχουν αυξηθεί η τιμή στης 55inch+ αλλά έχουμε κ ποίο δυνατά μοντέλα είναι περίεργη η κατάσταση
Votritis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Dark_Beast_John_Gr είπε B4 δεν είναι καλο μοντέλο σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε αυτήν την τιμή........προτείνω να μην ασχοληθεί με την B4 πεταμένα λεφτά τα 5 χρόνια εγγύηση ποτέ δεν μ λένε κάτι αν είναι να πάθει κάτι στα 2 χρόνια θα το βγάλει κ γενικά πρέπει να προσέχεις τα 5 χρόνια συνήθως δεν είναι του κατασκευαστή αλλά του μαγαζιού οπότε μπορεί να έχει αλλά κόλπα από πίσω η εγγύηση μετά από τα δύο. Προσωπικά την εγω την πηρα σαν gaming οθονη για ps5 και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος σε αυτο και παλι την ιδια θα ξανα επερνα στα 700Ε, δεν βλεπω tv δεν εχω συνδεσει καν κεραια , μονο YouTube βλεπω, εκει σε χαμηλη ποιότητα του βιντεο (1080p) η εικονα ειναι απλα οκ .Μονο αν επαιζε φθηνότερα καποια καλη miniled πχ η tcl 55c7k στα 600Ε θα πηγαινα ισως σε αυτη. Αν δεν την εχει την tv και λες οτι ειναι πεταμενα λεφτα , τι να πω εσυ μαλλον θα ξερεις καλυτερα . Η εγγύηση που εχει ειναι 2+3 χρονια , 2 απο την LG οπου πιστευω οτι παει για επισκευή και 3 απο Γερμανο οπου φαντάζομαι οτι δινουν πιστωτικο .
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, Votritis said: Προσωπικά την εγω την πηρα σαν gaming οθονη για ps5 και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος σε αυτο και παλι την ιδια θα ξανα επερνα στα 700Ε, δεν βλεπω tv δεν εχω συνδεσει καν κεραια , μονο YouTube βλεπω, εκει σε χαμηλη ποιότητα του βιντεο (1080p) η εικονα ειναι απλα οκ .Μονο αν επαιζε φθηνότερα καποια καλη miniled πχ η tcl 55c7k στα 600Ε θα πηγαινα ισως σε αυτη. Αν δεν την εχει την tv και λες οτι ειναι πεταμενα λεφτα , τι να πω εσυ μαλλον θα ξερεις καλυτερα . Η εγγύηση που εχει ειναι 2+3 χρονια , 2 απο την LG οπου πιστευω οτι παει για επισκευή και 3 απο Γερμανο οπου φαντάζομαι οτι δινουν πιστωτικο . σιγά μην σου δίνουν και καινούργια τηλεόραση χαχαχαχα πιστωτικό λέει δηλαδή πιστεύεις ότι θα σου αλλάξουν την τηλεόραση ή θα σου δώσουν πιστωτικό αξίας 700€ αν πχ καεί το πάνελ ? επίσης το ότι προσωπικά πήρες κάτι και σου αρέσει δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο από κάτι άλλο π υπάρχει μπορεί να αρέσει σε σένα αλλά να είναι για πέταμα. έχω τηλεοράσεις κ έχουν περάσει από τα χέρια μ πολλές και δυστυχώς η lg entry OLED TVs είναι από της ποίο αδύναμες σε σχέση με τον ανταγωνισμό οπότε ναι είναι πεταμένα λεφτά σε σχέση με κάτι άλλο π μπορείς να πάρεις κ ακόμα ποιο πεταμένα η MiniLed ο ανέφερες σε αυτά τα λεφτά Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Dark_Beast_John_Gr
The_Judas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πεταμένα λεφτά ως προς τι; την αξιοπιστία; Γιατί από εικόνα η Β4 είναι πολύ καλή, λίγο χειρότερη από την C4. απλά τώρα δεν αξίζει γιατί την έχουν στα 850 ευρώ την B4. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από The_Judas
Charismo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου On 21/09/2025 at 21:21, Dark_Beast_John_Gr said: σιγά μην σου δίνουν και καινούργια τηλεόραση χαχαχαχα πιστωτικό λέει δηλαδή πιστεύεις ότι θα σου αλλάξουν την τηλεόραση ή θα σου δώσουν πιστωτικό αξίας 700€ αν πχ καεί το πάνελ ? επίσης το ότι προσωπικά πήρες κάτι και σου αρέσει δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο από κάτι άλλο π υπάρχει μπορεί να αρέσει σε σένα αλλά να είναι για πέταμα. έχω τηλεοράσεις κ έχουν περάσει από τα χέρια μ πολλές και δυστυχώς η lg entry OLED TVs είναι από της ποίο αδύναμες σε σχέση με τον ανταγωνισμό οπότε ναι είναι πεταμένα λεφτά σε σχέση με κάτι άλλο π μπορείς να πάρεις κ ακόμα ποιο πεταμένα η MiniLed ο ανέφερες σε αυτά τα λεφτά Από το Πλαίσιο πάντως είχα την LG OLED CX αγορά 1300 ευρώ το 2020, έβγαλε μαύρες γραμμές το καλοκαίρι και λόγω εγγύησης μου έκοψαν πιστωτικό ίδιας αξίας. Αγόρασα σε προσφορά την LG OLED C4 και τη διαφορά τη χρησιμοποίησα για να αγοράσω Nintendo Switch 2 στα 200 ευρώ. Ο Γερμανός δεν ξέρω τι κάνει στις εγγυήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα