accipio Δημοσ. χθες στις 01:52 μμ Δημοσ. χθες στις 01:52 μμ 53 λεπτά πριν, micos000 είπε 1. ΕΠΙΣΗΜΟΣ: Κάνεις από πάνω upgrade και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος μέσα σε 30 μέρες μπορείς να επιστρέψεις. 2. ΑΣΦΑΛΗΣ: Επειδή με τον 1ο τρόπο μπορεί κάτι να πάει στραβά και στο τέλος να πας για καθαρό φορμάτ, εγώ θα πρότεινα να πάρεις έναν φθηνό 128άρι ssd, να αποσυνδέσειςτο ρεύμα από τον/τους δίσκο/ους που έχεις τώρα και να στήσεις τα 11άρια στον 128άρι καθαρά με usb που θα ετοιμάσεις με το rufus όπου θα επιλέξεις να στο πατσάρει για not-supported hardware. Μετά που θα τελειώσεις μπορείς να ξανασυνδέσεις το ρεύμα στους δίσκους σου και να επιλέγεις σε ποιο λειτουργικό θα μπεις πατώντας το ανάλογο πλήκτρο για επιλογή boot συσκευής (συνήθως F12). 1. Νομίζω ότι είναι 10 ημέρες. 2. Πολύ καλός και προτεινόμενος τρόπος. Έτσι δοκιμάζω και Windows αλλά και Linux σε περισσευούμενους δίσκους που έχω. 1
micos000 Δημοσ. χθες στις 02:59 μμ Δημοσ. χθες στις 02:59 μμ 1 ώρα πριν, accipio είπε 1. Νομίζω ότι είναι 10 ημέρες. Όντως, 10 μέρες είναι. Το διόρθωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα