Axelq Δημοσ. Παρασκευή στις 04:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:54 μμ Θα ενοικιάσω καινούργιο διαμέρισμα που είναι άδειο οπότε θα χρειαστώ όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Έκανα μια βόλτα μερικά καταστήματα και ζαλίστηκα τις επιλογές. Νόμιζα η AEG είναι καλή, μετά διαβάζω ότι αγοράστηκε από την Electrolux κλπ Για να μην τα πολυλογώ, θα χρειαστώ εστία, φούρνο, πλυντήριο πιάτων - ρούχων. Όχι Neff - Μiele μιας και δεν είναι δικό μου το σπίτι και μπορεί στο τέλος να κάνω συμφωνία για να τα αφήσω, αλλά ούτε και κινέζικα που δε θα βγάλουν λίγα χρόνια. Ποιες εταιρείες βρίσκονται τώρα στη μεσαία κατηγορία?
The_Judas Δημοσ. Παρασκευή στις 08:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:54 μμ μεσαία κατηγορία lg, zanussi, aeg, bosch. αλλα εξαρταται από το μοντελο παντα και την συσκευη κατά περιπτωση.
mike15 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:02 μμ ειχα αυτην την κουβεντα με εναν τεχνιτη πολυ ειλικρινη.μου ειπε οτι πλεον να επιλεγω απλες οικονομικες συσκευες ετσι ωστε εαν χαλασουν,που θα χαλασουν μετα την 5ετια ,να παω αμεσως για την επομενη και να μην σκεφτομαι ακριβες επισκευες. μεχρι τωρα περνουμε zanussi, και whirlpool οικονομικες και καλες,εχουμε περασει την 5ετια χωρις σοβαρα θεματα. μου ειπε οτι οι ακριβες μαρκες συνηθως χαλαει ενα τσιπακι και πας για 300 ευρω επισκευη,οποτε η' τα δινεις η' πετας και αγοραζεις ενα νεο μετα με ζημια απο το προηγουμενο.φθηνες, να μην σκεφτεσαι την επομενη αγορα. 2
chemkyr Δημοσ. Παρασκευή στις 09:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:07 μμ zanussi έχω πλυντήριο αλλά τώρα δεν τα βλέπω να κυκλοφορούν στην αγορά. Το είχα αγοράσει κάτω από 300 ευρώ πριν 6-7 χρόνια και αποδείχθηκε καλό για τα χρήματά του. Επίσης έχω zanussi φούρνο από τον οποίο δεν έχω κάποιο παράπονο (και αυτός φθηνός). Όπως σου είπαν και άλλοι, καλύτερα κάτι φθηνό παρά ακριβό και να τρέμεις μην πάθει κάτι όταν τελειώσει η εγγύηση.
panagiotisk__ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 μμ No mame ή «Τούρκικες» Ηλεκτρικές Συσκευές με τίποτα για εμένα. Παραδείγματος χάριν Beko, Tesla. Είχαμε φούρνο Beko και στα 3 χρόνια άρχισε και σκούριαζε παντού (θα μου πεις με 200€ φούρνο τι περίμενες) όπως και πλυντήριο Beko πάλι στα 200€ που αυτοδιαλύθηκε με μέτρια χρήση γρήγορα. Samsung ψυγείο απλά η ποιότητα των πλαστικών είναι ελεινός απαράδεκτη. Οπότε για εμένα καλύτερα σε Bosch ή Ιταλικά Indesit κλπ
majunior Δημοσ. Παρασκευή στις 10:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:51 μμ 1 ώρα πριν, mike15 είπε ειχα αυτην την κουβεντα με εναν τεχνιτη πολυ ειλικρινη.μου ειπε οτι πλεον να επιλεγω απλες οικονομικες συσκευες ετσι ωστε εαν χαλασουν,που θα χαλασουν μετα την 5ετια ,να παω αμεσως για την επομενη και να μην σκεφτομαι ακριβες επισκευες. μεχρι τωρα περνουμε zanussi, και whirlpool οικονομικες και καλες,εχουμε περασει την 5ετια χωρις σοβαρα θεματα. μου ειπε οτι οι ακριβες μαρκες συνηθως χαλαει ενα τσιπακι και πας για 300 ευρω επισκευη,οποτε η' τα δινεις η' πετας και αγοραζεις ενα νεο μετα με ζημια απο το προηγουμενο.φθηνες, να μην σκεφτεσαι την επομενη αγορα. Επισκευάζονται οι πλακέτες. Προφανώς όχι από το επίσημο service. Τώρα αν σου χαλάσει lcd ή πλήκτρο αφής είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.
MARIOSNURSE Δημοσ. Παρασκευή στις 11:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:43 μμ (επεξεργασμένο) LG για πλυντήρια. Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:43 μμ από MARIOSNURSE 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα