Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Black Demis είπε

αλλο τι λες...... αλλο τι εκαναν, έκατσα μέτρησαν υπολόγισαν και το εκαναν , για  αυτό και ανέφερα την ελβετια όπου τετοια πράγματα έχουν φτιαχτεί στην εντέλεια σχεδον, βέβαια μετά δημιουργείτε αλλο θέμα σε αυτούς εκει αλλά αυτό ειναι άλλη συζήτηση  

Επειδη το κανει μια αλλη χωρα, δεν σημαινει οτι ειναι και "στην εντελεια"... Αυτο δουλευει για αυτους εκει, αυτο δουλευει για εμας εδω. Απλο

• Like 1
  • Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 minutes ago, SabotazNic said:

Επειδη το κανει μια αλλη χωρα, δεν σημαινει οτι ειναι και "στην εντελεια"... Αυτο δουλευει για αυτους εκει, αυτο δουλευει για εμας εδω. Απλο

γιατι να μην δουλέψει εδω? τόσο ζώα ειμαστε ποια? δλδ σε τι βαθμό η μαλακ....α ειναι γραμμένη στο δνα μας? δεν νομίζω να ειναι τόσο χάλια τα πραγματα..... αν ειναι τόσο χάλια τοτε μόνο ένα σώζει αυτη την χώρα και αυτό ειναι να εξαφανιστούν (με οποίο τρόπο) η  κατοικοι της 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Black Demis είπε

γιατι να μην δουλέψει εδω? τόσο ζώα ειμαστε ποια? δλδ σε τι βαθμό η μαλακ....α ειναι γραμμένη στο δνα μας? δεν νομίζω να ειναι τόσο χάλια τα πραγματα..... αν ειναι τόσο χάλια τοτε μόνο ένα σώζει αυτη την χώρα και αυτό ειναι να εξαφανιστούν (με οποίο τρόπο) η  κατοικοι της 

Μα, γιατι να το κανουμε αυτο εδω? Η λωριδα επιβραδυνσης και επιταχυνσης υπαρχει για καποιο λογο. 

Δημοσ.
2 minutes ago, SabotazNic said:

Μα, γιατι να το κανουμε αυτο εδω? Η λωριδα επιβραδυνσης και επιταχυνσης υπαρχει για καποιο λογο. 

γιατι εχει πολυ καλο αποτελεμα εκει........ 
υγ έχουν και λωρίδα επιβράδυνσης και επιτάχυνσης και αυτό ειναι πρόσθετο μέτρο για λόγους ασφάλειας όταν υπάρχουν πολλά οχήματα που βγαίνουν η μπαίνουν 

και αποτελέσματα ειναι πολύ καλά σχεδον ποτέ (οσο ζούσα εγώ εκεί) δεν είδα μποτιλιάρισμα στο βγες μπες...... και προφανώς ΠΟΤΕ και κανείς δεν θα σε μπλοκάρει για κανεναν λόγο και όλοι κόβουν περισσότερο καθός βγαίνουν και άλλα οχήματα αφήνοντας τα να ενσωματωθούν ορμονικά

προφανώς ολη την δουλειά δεν κανουν ουτε πινακίδες ουτε εκπαίδευση αλλα η κάμερες ανά 200 μετρα σε περιοχές με πολλα μπες βγες και ανά μερικά χιλομετρα σε εντελώς ανοιχτό δρομο που υπολογίζουν μεση ταχύτητα του οχήματος απο κάμερα σε κάμερα, χωρίς αυτα καθώς κόσμος εκει περα ειναι άκρος στρεσσαρισμενοι θα γινόντουσαν τρελα πράγματα στον δρομο σε βαθμο η ελλαδα να φαινεται παιδική χαρά   

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

γιατι υπαρχουν καποιοι σαν εσενα που μπερδευονται οτι ζουνε σε αυτο το κρατος που κανει χαζομαρες δικες του αντι να αντιγραψει αλλα πιο προηγμενα κρατη που εχουν φτιαξει δρομους πολλα χρονια πριν απο εμας και εχουν λυσει τετοια θεματα.ακου απο τα 100 στα 50 με την μια.εγω δεν ξερω κανενα να πηγαινει με 50 σε αυτοκινητοδρομο.εαν θες αφου εισαι απο την θεσσαλονικη βγαλε βιντεο την ωρα που περνας απο εκει που διαφωνουμε πριν την χαριλαου κομβο και πες μου ποσοι κοβουν απο τα 90-100 σε 50.αν βιντεοσκοπησεις  καποιον κερναω καφε.

11 ώρες πριν, rizla7 είπε

Δεν είναι κανένας δικός μου  ορισμός.. προσωπικός.

Εγώ μιλάω σύμφωνα με τον ΚΟΚ και τη νομοθεσία...Δεν έχω να αιτιολογήσω κάτι.

Αυτό που περιέγραψες παραπάνω πως γίνεται από ντόπιους είναι παράνομο και εγκληματικό. Τέλος.

μα ο κοκ και η νομοθεσια ειναι πολλες φορες λαθος,το λενε ακομα και οι ειδικοι των περιοδικων οχι εγω.ακομα και τα μετρα που ανακοινωθηκαν τα περισοτερα τα κραζουν γιατι απλα τα βγαζουν πολιτικοι και οχι ειδικοι.απλα καποιοι απο εσας τα λιβανιζουν γιατι συμφωνουν

11 ώρες πριν, rizla7 είπε

Αν υπάρχει λάθος σήμανση  κάπου δεν αποτελεί reference ώστε να υιοθετηθεί το ίδιο λάθος και αλλού.

To λάθος οφείλεις να διορθώσεις.οχι να το κάνεις και αλλού.

Δεν υποστηρίζω ότι δεν υπάρχουν λάθη στις σημάνσεις σε όλο το δίκτυο και σε κάθε περιοχή..

Αλλά αυτό που περιγράφεις ως λύση/αντιμετώπιση είναι εντελώς αβάσιμο και παράλογο.

παραλογο για σενα.αποτι βλεπεις το αλλο μελος που ζει στο εξωτερικο μια χαρα λογικο το βρισκουν εκει και φυσικα επειδη αυτοι ειναι πολυ πιο μπροστα απο εμας ,ειναι σωστο.βαθμιαια επιβραδυνση σε αυτοκινητοδρομο.δεν πα να ειναι και σε 1000 μετρα η εισοδος,50 κατευθειαν απο 100 ειναι εγκλημα.εκει ειναι το εγκλημα ,εκει ειναι τα παραλογα που υποστηριζεις.

αβασιμο εσυ μπορεις να θεωρεις οτι απο 100 σε 70 αλλα κατι μυρια ευρωπαιοι αν τους το πεις θα σε θεωρησουν εσενα αβασιμο και παραλογο,θα σε κοροιδευουν.ενω τα δικα μου αβασιμα ηδη εφαρμοζονται εξω.ποιος ειναι λοιπον ο παραλογος?

7 ώρες πριν, lector είπε

Οποιος γκρινιαζει για τα ορια ταχυτητας και δεν ειναι καγκουρας καυλογκαζος που τρεχει απλα για να τρεξει, ας κατσει λιγο με ηρεμια να σκεφτει, τι οφελος θα εχει αν τρεξει παραπανω. Αξιζει πραγματικα; Αν το οριο ειναι 50 και πας με 70, ή αν το οριο ειναι 120 και πας με 150, τι κερδιζεις πραγματικα; 5-10-20 λεπτα διαδρομης; Αξιζει το προστιμο για τοσο μικρο οφελος;

Πολυ κακο για το τιποτα μου φαινεται.

απο 50 σε 70 δεν ειναι τιποτα μικρη η διαφορα δεν συγκρινεται με το αλλο,οποτε δεν πρεπει να μπαινει προστιμο.

αλλα απο 120 σε 150 ειναι πολυ και πρεπει να μπαινει το προστιμο.εχω φαει τετοιο πριν 2 χρονια.αν σου πω οτι ηταν αδειος ο δρομος και δεν κοιταξα ποσο παω μεχρι να μου το ανακοινωσουν😁

η κατηγορια αυτη που λες δεν το κανει επιτηδες,εγω ας πουμε δεν ειμαι σταθερα νομιμος στα 120.προσπαθω να το ελεγξω,παω μερικες φορες 130 και εκει σταματαω ,εκει ελεγχω το οριο.συμβαινει ομως σε καποια προσπεραση και λιγο μετα που πηρες φορα και ξεχνιεσαι.οταν εφαγα προστιμο ηταν και κατηφορα στην προσπεραση και μας πηρε η φορα το κοντερ χωρις να το καταλαβω.συμβαινει απλως.

δεν το κανεις για να κερδισεις κατι,απλα βλεπεις αδειο δρομο και το πατας λιγο παραπανω,εαν πας με 100 ,το οριο ειναι 120 και μετα πας 130 για μενα ειναι οκ.παραπανω παιζεις με την τυχη σου.

το ποσο παραλογα ειναι τα ορια και πολλα απο αυτα τα βαζουν για να κοβουν κλησεις φαινεται απο την δραση τους.στην χαλκιδικη που εχει οριο 90 στηνουν μπλοκο σε συγκεκριμενα σημεια και συγκεκριμενες ωρες.μετα γινεται το ελα να δεις ειτε αλλη ωρα η' πιο περα απο το μπλοκο την ιδια ωρα.δεν υπαρχει ουτε ενας να πηγαινει με 90 το καλοκαιρι.ολοι ειναι κοντα στα 110,ελληνες ξενοι.και μαλιστα με γεματους τους δρομους.

Επεξ/σία από mike15
  • Haha 1
Δημοσ.
7 hours ago, lector said:

Οποιος γκρινιαζει για τα ορια ταχυτητας και δεν ειναι καγκουρας καυλογκαζος που τρεχει απλα για να τρεξει, ας κατσει λιγο με ηρεμια να σκεφτει, τι οφελος θα εχει αν τρεξει παραπανω. Αξιζει πραγματικα; Αν το οριο ειναι 50 και πας με 70, ή αν το οριο ειναι 120 και πας με 150, τι κερδιζεις πραγματικα; 5-10-20 λεπτα διαδρομης; Αξιζει το προστιμο για τοσο μικρο οφελος;

Πολυ κακο για το τιποτα μου φαινεται.

Συγγνώμη αλλά απλά δεν είναι έτσι. Τα 50 ειναι τραγική ταχύτητα να κινείσαι με συγχρονο αυτοκίνητο. Σημερα δοκίμασα να τηρώ κάποια όρια αλλά ηταν αρκετά επικύνδυνο σε συνδυασμό με το γεγονός οτι έπρεπε να κοιτάω συνεχώς κοντερ γιατί υποτίθεται οτι θα υπάρχει μηδενική ανοχή πράγμα παντελώς αστείο. Πολύ κακό και όχι για το τίποτα μιας και μιλάμε απο ότι φαίνεται για έναν κοκ γραμμένο απο άσχετους

• Like 7
  • Haha 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Peter_Line είπε

Συγγνώμη αλλά απλά δεν είναι έτσι. Τα 50 ειναι τραγική ταχύτητα να κινείσαι με συγχρονο αυτοκίνητο. Σημερα δοκίμασα να τηρώ κάποια όρια αλλά ηταν αρκετά επικύνδυνο σε συνδυασμό με το γεγονός οτι έπρεπε να κοιτάω συνεχώς κοντερ γιατί υποτίθεται οτι θα υπάρχει μηδενική ανοχή πράγμα παντελώς αστείο. Πολύ κακό και όχι για το τίποτα μιας και μιλάμε απο ότι φαίνεται για έναν κοκ γραμμένο απο άσχετους

Γιατι ειναι τραγικη ταχυτητα; Και τι διαφορα εχει το συγχρονο αυτοκινητο με τα παλαιοτερα, οσον αφορα την ταχυτητα;

46 λεπτά πριν, mike15 είπε

η κατηγορια αυτη που λες δεν το κανει επιτηδες,εγω ας πουμε δεν ειμαι σταθερα νομιμος στα 120.προσπαθω να το ελεγξω,παω μερικες φορες 130 και εκει σταματαω ,εκει ελεγχω το οριο.συμβαινει ομως σε καποια προσπεραση και λιγο μετα που πηρες φορα και ξεχνιεσαι.οταν εφαγα προστιμο ηταν και κατηφορα στην προσπεραση και μας πηρε η φορα το κοντερ χωρις να το καταλαβω.συμβαινει απλως.

Δοκιμασε να βαλεις δικο σου οριο, ασχετα με αυτα που λεει ο δρομος. Εγω εχω δικο μου οριο τα 100, αντε βαρια τα 110. 

Δεν υπαρχει απολυτως κανενας σοβαρος λογος, αν δε γενναει η γυναικα σου στο πισω καθισμα ξερωγω, να πας παραπανω.

48 λεπτά πριν, mike15 είπε

δεν το κανεις για να κερδισεις κατι,απλα βλεπεις αδειο δρομο και το πατας λιγο παραπανω,εαν πας με 100 ,το οριο ειναι 120 και μετα πας 130 για μενα ειναι οκ.παραπανω παιζεις με την τυχη σου.

Βλεπεις αδειο δρομο... Για τον οποιονδηποτε λογο, ο αδειος δρομος ξαφνικα μπορει να εχει καποιο εμποδιο, αυτοκινητο, ζωο, ανθρωπο, που δεν επρεπε να ειναι εκει, αλλα βρεθηκε. Θα προλαβεις να αντιδρασεις;

ΟΚ και αντε αν ειναι εθνικη να πεις μειωνονται οι πιθανοτητες να συμβει, αλλα ειναι υπαρκτες. Αν εισαι σε κατοικημενη περιοχη ομως; Το τσογλανι προχθες στη βουλιαγμενης, που τον ειχαν πιασει αλλες 4 φορες για ταχυτητα και κυκλοφορουσε ελευθερος, πηγε και επεσε με χιλια πανω σε σταματημενο οχημα στη βουλιαγμενης και σκοτωσε μια γυναικα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προχτες βγηκα με αμαξι μετα απο καιρο και πραγματι ειναι σα να τους κανουν κ@λοδαχτυλο και οι ηλιθιοι κυβερνωντες να χωνουν ολο και ποιο εκδικητικα εισπραχτικα μετρα  ασχετοι και σα να ειναι σε αλλη χωρα ..... Ειδα μηχανες και SUV να σου σφυριζουν προσπερνωντας με 200 .....Εχουν χασει το παιχνιδι και save face δε γινεται με κανενα ΚΟΚ τωρα .... Ειναι ενα σωρο μλκιες για να τρομοκρατουν εμας μη μας πιασουν με κινητο η να μη τρεχω με +20 οταν οι αλλοι πανε με +100 .... Μαντεψε εγω θα οδηγαω οπως τοσα χρονια και αμε μαζεψτε αυτους που δε μπορειτε . Προφανως μιλαω για επαρχια αμα ανεβω αθηνα φοβαμαι να κατεβω απο το καραβι ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, lector είπε

Γιατι ειναι τραγικη ταχυτητα; Και τι διαφορα εχει το συγχρονο αυτοκινητο με τα παλαιοτερα, οσον αφορα την ταχυτητα;

εχει μεγαλη διαφορα λεκτορ..η επιταχυνση ενος παλιου,με ενα καινουριο δεν ειναι ιδια,ποσο μαλλον τωρα με τα ηλεκτρικα.για να πας με 50 σε εθνικη πρεπει να εχεις η' τερμα 2ερα η΄ χαλαρη τριτη,απλα δεν γινεται.

7 ώρες πριν, lector είπε

Δοκιμασε να βαλεις δικο σου οριο, ασχετα με αυτα που λεει ο δρομος. Εγω εχω δικο μου οριο τα 100, αντε βαρια τα 110. 

καλα αυτο και εγω το προσπαθω,εαν παρω ηλεκτρικο σιγουρα θα ειναι πιο ευκολο.

7 ώρες πριν, lector είπε

Βλεπεις αδειο δρομο... Για τον οποιονδηποτε λογο, ο αδειος δρομος ξαφνικα μπορει να εχει καποιο εμποδιο, αυτοκινητο, ζωο, ανθρωπο, που δεν επρεπε να ειναι εκει, αλλα βρεθηκε. Θα προλαβεις να αντιδρασεις;

ΟΚ και αντε αν ειναι εθνικη να πεις μειωνονται οι πιθανοτητες να συμβει, αλλα ειναι υπαρκτες. Αν εισαι σε κατοικημενη περιοχη ομως; 

σε κατοικημενη περιοχη ειμαι εκλλησια.οχι μονο παω σιγα αλλα οι κεραιες μου ειναι σε εκρηγορση ...

στην εθνικη πολλα μπορουν να συμβουν . να ξερεις οτι ειτε εισαι με 100 ειτε με 120 σχεδον ιδιες αντιδρασεις θα εχεις.οι οδηγοι αγωνων που συμβουλευουν λενε οτι μεχρι τα 120 ,ας πουμε οτι εχεις εναν σχετικο ελεγχο του αυτοκινητου σου,μετα σε ελεγχει εκεινο.αλλα ολα ειναι σχετικα φιλε.εαν οδηγεις ενα Μ3 δεν εχεις τις ιδιες αντιδρασεις με ενα γιαρις στα 100 χιλ. το ενα επιβραδυνει με τοσα πολλα συστηματα ασφαλειας ,οσο γρηγορα επιταχυνει και το αλλο βασιζεται μονο στον οδηγο.

για μενα αυτη η αναλογια ειναι μια μεγαλη διαφορα.σιγουρα την μεγαλυτερη διαφορα την κανει ο οδηγος ωστε και το Μ3 να το οδηγει ενας υπευθυνος ανθρωπος .

κοιτα,καλα κανουν και εχουν καποια ορια χαμηλα,ας πουμε το παραδειγμα που εβαλα στην χαλκιδικη,με 90,ωστε αυτοι που θα το παραβουν να κρατηθουν κοντα στα 100-120 το πολυ.γιαυτο το καλοκαιρι μεχρι τοσα δεν γραφουν.γιατι εαν το βαλουν 110 σιγουρα ο ελληνας θα παει με 140.οποτε σου λεει ας το κρατησουμε χαμηλα στα 90 και οσοι ξεφυγουν πανω απο τα 120 τους τσακωνουν.εμενα μου ειχαν πει οταν τους  ρωτησα με οριο το 90 ποιος ειναι το οριο που γραφουν και μου ειπαν οτι δινουν ανοχη μεχρι 110-120.

εαν ομως γραψουν για 100 θα ειναι μα@ακες.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mike15 είπε

παραλογο για σενα.αποτι βλεπεις το αλλο μελος που ζει στο εξωτερικο μια χαρα λογικο το βρισκουν εκει και φυσικα επειδη αυτοι ειναι πολυ πιο μπροστα απο εμας ,ειναι σωστο.βαθμιαια επιβραδυνση σε αυτοκινητοδρομο.δεν πα να ειναι και σε 1000 μετρα η εισοδος,50 κατευθειαν απο 100 ειναι εγκλημα.εκει ειναι το εγκλημα ,εκει ειναι τα παραλογα που υποστηριζεις.

αβασιμο εσυ μπορεις να θεωρεις οτι απο 100 σε 70 αλλα κατι μυρια ευρωπαιοι αν τους το πεις θα σε θεωρησουν εσενα αβασιμο και παραλογο,θα σε κοροιδευουν.ενω τα δικα μου αβασιμα ηδη εφαρμοζονται εξω.ποιος ειναι λοιπον ο παραλογος?

Ρε συ mike15, καταλαβαινόμαστε;

Εγώ σχολίασα το γεγονός ότι λες να κατέβει το όριο σε αυτοκινητόδρομο στα 70 αντί 100, για να μπορεί να ο πεζός να περάσει απέναντι επειδή έτσι βολεύεται.

Αυτό δεν έχει να κάνει με λάθος σήμανση ορίου στο δρόμο. Είναι εξορισμού λάθος και παράνομο.

Και 30 να πάει το όριο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διασχίζει πεζός αυτοκινητόδρομο.

Δεν είναι είσοδος σε κατοικημένη/αστική περιοχή όπου πέφτει το όριο.

Τι συζητάμε τώρα; Ποια παράλογα υποστηρίζω;

Θα πας να διασχίσεις πεζός το δρόμο που έδειξε πριν ο  Black Demis στην Ελβετία ;

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, rizla7 είπε

Ρε συ mike15, καταλαβαινόμαστε;

Εγώ σχολίασα το γεγονός ότι λες να κατέβει το όριο σε αυτοκινητόδρομο στα 70 αντί 100, για να μπορεί να ο πεζός να περάσει απέναντι επειδή έτσι βολεύεται.

Αυτό δεν έχει να κάνει με λάθος σήμανση ορίου στο δρόμο. Είναι εξορισμού λάθος και παράνομο.

Και 30 να πάει το όριο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διασχίζει πεζός αυτοκινητόδρομο.

Δεν είναι είσοδος σε κατοικημένη/αστική περιοχή όπου πέφτει το όριο.

Τι συζητάμε τώρα; Ποια παράλογα υποστηρίζω;

Θα πας να διασχίσεις πεζός το δρόμο που έδειξε πριν ο  Black Demis στην Ελβετία ;

ρε συ rizla7 νιωθεις τι γραφεις??

που το ειδες αυτο που γραφεις? διαβασες πουθενα κατι τετοιο δικο μου? μαλλον δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις. δες τι εγραψα :

Στις 21/9/2025 στις 11:23 ΠΜ, mike15 είπε

αλλα παλι κατοικισιμη περιοχη,δες οριο,δεξια και αριστερα παραδρομοι και σπιτια-μαγαζια που μπορουν να περασουν ανθρωποι σε αντιθεση με τον αλλο δρομο που δεν μπορουν

οχι για να περασουν.εχει μεγαλη διαφορα στην ελληνικη ορολογια.παντα προσεχω τι γραφω.

το μπορουν σημανει οτι μπορει να το κανουν ,οτι το σκεφτονται, οχι οτι εγω ειπα οτι θελω..εαν ειναι δυνατον.μιλαμε για τον ανθρωπινο παραγοντα και δει ελληνα που δεν λαμβανουν υποψη τους.

τελος παντων οταν παραφραζεις λογια μου σαν επιχειρημα δεν γινεται κουβεντα.

Δημοσ.

Μιας κι έχετε πιάσει στο τι γίνεται σε διάφορες χώρες στο εξωτερικό, εμείς με τις ξένες πινακίδες θα τρέχουμε ή θα συνδεθεί το ελληνικό σύστημα με τις ξένες εφορίες; :lol:

• Haha 3
Δημοσ.

Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου; Στην autobahn στην Γερμανία, που είναι δρόμος μόνο με 2 λωρίδες και δεν έχει όριο ταχύτητας, γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα και έχει στατιστικά τα λιγότερα τροχαία ανά χιλιόμετρο δρόμου;

• Like 5
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, mike15 είπε

ρε συ rizla7 νιωθεις τι γραφεις??

που το ειδες αυτο που γραφεις? διαβασες πουθενα κατι τετοιο δικο μου? μαλλον δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις. δες τι εγραψα :

οχι για να περασουν.εχει μεγαλη διαφορα στην ελληνικη ορολογια.παντα προσεχω τι γραφω.

το μπορουν σημανει οτι μπορει να το κανουν ,οτι το σκεφτονται, οχι οτι εγω ειπα οτι θελω..εαν ειναι δυνατον.μιλαμε για τον ανθρωπινο παραγοντα και δει ελληνα που δεν λαμβανουν υποψη τους.

τελος παντων οταν παραφραζεις λογια μου σαν επιχειρημα δεν γινεται κουβεντα.

Στις 22/9/2025 στις 10:28 ΠΜ, mike15 είπε

μια χαρα εχω παει,αλλα εσυ δεν τοποθετεις το ΕΚΕΙ συγκεκριμενα και νομιζα μιλας για της θεσσαλονικης.

και επειδη οι μπαρες δεν ειναι για πεζους ,αυτο τι σημαινει ,οτι κανεις δεν παει να περασει? αποτι φιανετια εσυ περνας αλλα δεν μιλας με ντοποιους εκει να δεις τι γινεται.μια ζαρα περνανε γιατι οι αερογεφυρες ειναι μακρια η μια παο την αλλη οποτε οι μαγαζοτρες ειναι απαγοητευμενοι απο την μια για το εργο γιατι θελουν την προσβαση απενταντι και αναγκαστικα τις καβαλανε.

οποτε το 100 ειναι μεγαλη ταχυτητα,μαρεσει που το υπερασπιζεσαι ενω λες οτι εχεις εξοδους και εισοδους σε παραδρομους και μπαρες .αρα στ αλογια μου ερχεσαι,δνε πρεπει να ειναι 100,αυτοκινητοδρομος με μαγαζια και σπιτια εκατερωθεν δεν πρεπει να εχει τετοια ορια,70 επρεπε να ειναι.δεν χαθηκε ο κοσμος για 5-6 χιλ χιλιομετρα που διαρκει να περασεις το χωριο να πας με 70,ποιος αυτοκινητοδρομος?

Οκ..εγώ παραφράζω...
Καλή συνέχεια!

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Sorath είπε

Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου; Στην autobahn στην Γερμανία, που είναι δρόμος μόνο με 2 λωρίδες και δεν έχει όριο ταχύτητας, γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα και έχει στατιστικά τα λιγότερα τροχαία ανά χιλιόμετρο δρόμου;

Για τον ιδιο λογο που στην αττικη οδο παμε σαν τρελλοι και τα τελευταία 5 χρονια εχει  σχεδον μηδεν θανατηφορα. Εχει κλεισει χρονιές με το απόλυτο μηδεν στο παρελθον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...