Black Demis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, lector said: Το νου σου γιατι σημερα διαβασα για καποιον αλλο που καυχιοταν στο ιντερνετ για τις παρανομιες του και τον μπουζουριασανε. Βεβαια μεχρι τωρα λογικα θα εχει παει σπιτι του αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. ελβιτια οτι εγινε εγινε εκει αν δεν εχουν αποδειξεις δεν σε αγγιζουν ελλαδα πλεον ειμαι μεγαλος δεν ασχολούμαι με αυτα εξαλου εδω υπάρχουν ψυχοφαρμακα και συγεκριμενα ηρεμιστικά ευκολα προσβασημα + δουλεια εδω περα μεν ελαχιστα λεφτα δε στρεςς ελαχιστο ετσι ολα αυτα ειναι ανουσια πλεον 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Black Demis είπε ελβιτια οτι εγινε εγινε εκει αν δεν εχουν αποδειξεις δεν σε αγγιζουν ελλαδα πλεον ειμαι μεγαλος δεν ασχολούμαι με αυτα εξαλου εδω υπάρχουν ψυχοφαρμακα και συγεκριμενα ηρεμιστικά ευκολα προσβασημα + δουλεια εδω περα μεν ελαχιστα λεφτα δε στρεςς ελαχιστο ετσι ολα αυτα ειναι ανουσια πλεον φιλε μου η ηρεμια ψυχης ειναι το Α και το Ω
SabotazNic Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, Black Demis είπε Νοοτροπία δεν αλλάζει (είναι στο δνα μας αυτό ) αλλα με ξύλο έχουν στρώσει πολλές χώρες δεν νωμιζω να αποτελούμε εξαίρεση, εκτός και αν ξεκινάνε έτσι και θα το παρατήσουν Ελλαδα ή Ελβετια ζεις?
andreas-d Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε On a second note τωρα που το σκεφτομαι πιο ηρεμα, δεν ειναι κακη ιδεα, αλλα πρεπει να φροντησεις να μεταφερεις τα σωστα μηνύματα! Το σωστό μήνυμα έρχεται μέσα από εμας, η κόρη μου φέτος το καλοκαίρι μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο της ανεψιάς μου ( δύο χρόνια δίπλωμα μόνο και με ένα τρακάρισμα ήδη ) και μόλις γύρισαν μου είπε ότι φοβόταν διότι έτρεχε.. Το συζήτησα με την αδερφή μου και μου είπε το ξέρω ότι τρέχει και εγώ φοβάμαι όταν μπαίνω μέσα, και τι κάνει??(τίποτα- απλά δίνουν χρόνο στο κακό).. όταν όμως οι γονείς οι ίδιοι είτε κάνουν το ίδιο δίνοντας το κακό παράδειγμα, είτε προσπαθούν αλλά πάλι δεν γίνεται τίποτα, τότε έρχεται το κράτος με αυστηρά πρόστιμα μπας και σωθεί η κατασταση.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, andreas-d είπε Το σωστό μήνυμα έρχεται μέσα από εμας, η κόρη μου φέτος το καλοκαίρι μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο της ανεψιάς μου ( δύο χρόνια δίπλωμα μόνο και με ένα τρακάρισμα ήδη ) και μόλις γύρισαν μου είπε ότι φοβόταν διότι έτρεχε.. Το συζήτησα με την αδερφή μου και μου είπε το ξέρω ότι τρέχει και εγώ φοβάμαι όταν μπαίνω μέσα, και τι κάνει??(τίποτα- απλά δίνουν χρόνο στο κακό).. όταν όμως οι γονείς οι ίδιοι είτε κάνουν το ίδιο δίνοντας το κακό παράδειγμα, είτε προσπαθούν αλλά πάλι δεν γίνεται τίποτα, τότε έρχεται το κράτος με αυστηρά πρόστιμα μπας και σωθεί η κατασταση.. Δυστυχως αγαπητε μου φιλε, καποια πραγματα δεν ειναι ευκολα διαχειρίσιμα. Ουτε ως γονιος ουτε ως παιδι, ουτε ουτε ουτε. Το κρατος δε, ερχεται να τιμωρησει καθολικα. Αυτοι που πραγματικα υπονομεύουν την δημοσια ασφαλεια πρακτικα δε θα τιμωρηθουν διοτι ειναι δυσκολη η βεβαιωση. Θα τιμωρηθουν καποιοι που κανουν μπαμ αλλα οχι ολοι. Αν η μαζα πραττει με εναν τροπο α επικινδυνο αλλα ανηκεις στην μαζα η τιμωρια στατιστικα ειναι πολυ λιγοτερο πιθανων να σε πιασει. Αν εισαι εξω απο την μαζα μπορει να τιμωρηθεις πολυ πιο ευκολα ακομα και αν η δικια σου επιρροη εις την συνολικη εννοια της οδικης ασφαλειας ειναι μηδαμινη. Ελπιζω να καταννοεις τι θελω να πω
andreas-d Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Δυστυχως αγαπητε μου φιλε, καποια πραγματα δεν ειναι ευκολα διαχειρίσιμα. Ουτε ως γονιος ουτε ως παιδι, ουτε ουτε ουτε. Το κρατος δε, ερχεται να τιμωρησει καθολικα. Αυτοι που πραγματικα υπονομεύουν την δημοσια ασφαλεια πρακτικα δε θα τιμωρηθουν διοτι ειναι δυσκολη η βεβαιωση. Θα τιμωρηθουν καποιοι που κανουν μπαμ αλλα οχι ολοι. Αν η μαζα πραττει με εναν τροπο α επικινδυνο αλλα ανηκεις στην μαζα η τιμωρια στατιστικα ειναι πολυ λιγοτερο πιθανων να σε πιασει. Αν εισαι εξω απο την μαζα μπορει να τιμωρηθεις πολυ πιο ευκολα ακομα και αν η δικια σου επιρροη εις την συνολικη εννοια της οδικης ασφαλειας ειναι μηδαμινη. Ελπιζω να καταννοεις τι θελω να πω Δυστυχώς οι περισσότεροι κόβουν το τσιγάρο επειδή κοστίζει ακριβά, και όχι διότι βλέπουν τις φωτογραφίες με το τι προκαλεί.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, andreas-d είπε Δυστυχώς οι περισσότεροι κόβουν το τσιγάρο επειδή κοστίζει ακριβά, και όχι διότι βλέπουν τις φωτογραφίες με το τι προκαλεί.. θα κανω μια τζουρα και θα σου πω... Το να κανουμε κατι να κοστιζει ακριβα αδιαφορωντας αν η τιμη θα δωσει το πραγματικο αποτελεσμα που θελουμε ειναι κοντοφθαλμο, επιφανειακο και μονο για εφε και εσοδα. εχω διπλωμα 10 χρονια οδηγω περιπου 15 χρονια. Εχω κινδυνεψει ποτε? Ναι σαφεστατα, ειχα ομως φροντησει να κινδυνεψω μονο εγω? ΝΑΙ. Θεωρω τον ευατο μου καλο οδηγο? ΟΧΙ υπαρχει τεραστιο περιθωριο να γινω καλυτερος και προσπαθω καθε μερα να γινομαι καλυτερος. Ξερεις καθε τι που κανω στον δρομο μετα το σκεφτομαι να δω αν ηταν σωστο, λαθος η αδιαφορο. Αν ηταν λαθος βαζω mental note ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ. Συνηθως δε το επαναλαμβανω. Ξερεις ποσο ασχημα εχω νοιωσει οταν π.χ. ετρεχα σε εναν δρομο που δεν θα επρεπε (fun fact ημουν πολυ κατω απο το οριο) και μετα το σκεφτηκα. Τι θα μπορουσε να ειχε συμβει. Πηρα μαθημα μονο και μονο απο την σκεψη post sequence. Ξερεις ποσο υπερηφανεια εχω για το car control μου. Τρομερη! Με ενοχλει αν αφησω τον συμπλεκτη λιγο πιο γρηγορα ή αν ξεκινησω με 2000 αντι για 1500σαλ γιατι μου ξεφυγε λιγο το γκαζι. Ξερεις οτι ολες τις φορες που εχω "χασει τον ελεγχο" με ενα οχημα εχω σκεφτει τι θα μπορουσα να κανω καλυτερα ωστε να μην ξανασυμβει και τι θα κανω καλυτερα στην επομενη διορθωση ΑΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ. Κανω πρακτικα debrief με τον ευατο μου μετα απο καθε διαδρομη, ισως να ειναι καταλοιπο των απειρων ωρων στην πιστα. Δεν ημουν ποτε ο πιο γρηγορος ημουν ομως (και ειμαι σε rental πλεον γιατι δεν εχουμε γκαφρα) τρομερα consistent (56 flat στην τοπικη πιστα). Στον δρομο οδηγω τρομερα προσεκτικα και αργα προσπαθωντας να εκτελω ΚΑΘΕ ενεργεια στην εν τελεια, με συνεση και προσοχη. Ολοι εδω μεσα νομιζουν οτι οδηγω σα να εχω respawn, δεν ειναι αληθεια. Ποτε και πουθενα δεν οδηγω ετσι. Ξερω πολυ καλα τις δυνατοτητες μου και των οχηματων μου και φροντιζω να διατηρω τεραστια αποθέματα απο δαυτες σε καθημερινη βαση για την κακια στιγμη. Οταν λοιπον λεω οτι μου μιλαει ο δρομος, ή οτι δεν θελω το αμαξι να ειναι το αφεντικο, ή οτι το σημαντικοτερο απο ολα ειναι να εχεις car control το εννοω. Το εννοω με την εννοια οτι ολα αυτα δε θα τα χρησημοποιησεις για να κανεις βλακειες και να γινεις χειροτερος οδηγος. Θα τα χρησιμοποιησεις για να γινεις καλυτερος. Ο καλυτερος που μπορεις και ο καλυτερος τους σημερα ειναι λιγο χειροτερος απο τον καλυτερο του αυριο... Αλλα με εχουν παρα πολλοι παρεξηγησει... Υ.Γ. Προχτες περπατουσα σε εναν δρομο, ηταν ενας γερικος γατουλης που δεν μπορουσε να περασει απεναντι και πηγαν να τον πατησουν δυο αμαξια και ενα μηχανακι, ολοι αδιαφορουσαν να του δωσουν χωρο και το ερμο το ζωακι ειχε κατσει στην μεση του δρομου κανοντας αποπειρες να περασει απεναντι. Περπαταγαν αλλα 5-6 ατομα πολυ πιο κοντα απο εμενα, κανενας δεν ενδιαφερθηκε, ουτε οι πεζοι ουτε οι οδηγοι, ενδιαφερθηκα ΜΟΝΟΝ εγω που απο 30 μετρα μακρια ετρεξα και εκοψα την κυκλοφορια για να περασει απεναντι το ζωντανο. Αυτον τον ανθρωπο κατηγορειτε οτι ειναι δημοσιος κινδυνος... Επειδη που και που γουσταρει να απολαμβανει λιγη ελευθερια με το ωραιο αμαξι του (χωρις ADAS) και το καταλληλο ατομο για συνοδηγο... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από 11osmikrosmhtsos
andreas-d Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε θα κανω μια τζουρα και θα σου πω... Το να κανουμε κατι να κοστιζει ακριβα αδιαφορωντας αν η τιμη θα δωσει το πραγματικο αποτελεσμα που θελουμε ειναι κοντοφθαλμο, επιφανειακο και μονο για εφε και εσοδα. εχω διπλωμα 10 χρονια οδηγω περιπου 15 χρονια. Εχω κινδυνεψει ποτε? Ναι σαφεστατα, ειχα ομως φροντησει να κινδυνεψω μονο εγω? ΝΑΙ. Θεωρω τον ευατο μου καλο οδηγο? ΟΧΙ υπαρχει τεραστιο περιθωριο να γινω καλυτερος και προσπαθω καθε μερα να γινομαι καλυτερος. Ξερεις καθε τι που κανω στον δρομο μετα το σκεφτομαι να δω αν ηταν σωστο, λαθος η αδιαφορο. Αν ηταν λαθος βαζω mental note ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ. Συνηθως δε το επαναλαμβανω. Ξερεις ποσο ασχημα εχω νοιωσει οταν π.χ. ετρεχα σε εναν δρομο που δεν θα επρεπε (fun fact ημουν πολυ κατω απο το οριο) και μετα το σκεφτηκα. Τι θα μπορουσε να ειχε συμβει. Πηρα μαθημα μονο και μονο απο την σκεψη post sequence. Ξερεις ποσο υπερηφανεια εχω για το car control μου. Τρομερη! Με ενοχλει αν αφησω τον συμπλεκτη λιγο πιο γρηγορα ή αν ξεκινησω με 2000 αντι για 1500σαλ γιατι μου ξεφυγε λιγο το γκαζι. Ξερεις οτι ολες τις φορες που εχω "χασει τον ελεγχο" με ενα οχημα εχω σκεφτει τι θα μπορουσα να κανω καλυτερα ωστε να μην ξανασυμβει και τι θα κανω καλυτερα στην επομενη διορθωση ΑΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ. Κανω πρακτικα debrief με τον ευατο μου μετα απο καθε διαδρομη, ισως να ειναι καταλοιπο των απειρων ωρων στην πιστα. Δεν ημουν ποτε ο πιο γρηγορος ημουν ομως (και ειμαι σε rental πλεον γιατι δεν εχουμε γκαφρα) τρομερα consistent (56 flat στην τοπικη πιστα). Στον δρομο οδηγω τρομερα προσεκτικα και αργα προσπαθωντας να εκτελω ΚΑΘΕ ενεργεια στην εν τελεια, με συνεση και προσοχη. Ολοι εδω μεσα νομιζουν οτι οδηγω σα να εχω respawn, δεν ειναι αληθεια. Ποτε και πουθενα δεν οδηγω ετσι. Ξερω πολυ καλα τις δυνατοτητες μου και των οχηματων μου και φροντιζω να διατηρω τεραστια αποθέματα απο δαυτες σε καθημερινη βαση για την κακια στιγμη. Οταν λοιπον λεω οτι μου μιλαει ο δρομος, ή οτι δεν θελω το αμαξι να ειναι το αφεντικο, ή οτι το σημαντικοτερο απο ολα ειναι να εχεις car control το εννοω. Το εννοω με την εννοια οτι ολα αυτα δε θα τα χρησημοποιησεις για να κανεις βλακειες και να γινεις χειροτερος οδηγος. Θα τα χρησιμοποιησεις για να γινεις καλυτερος. Ο καλυτερος που μπορεις και ο καλυτερος τους σημερα ειναι λιγο χειροτερος απο τον καλυτερο του αυριο... Αλλα με εχουν παρα πολλοι παρεξηγησει... Υ.Γ. Προχτες περπατουσα σε εναν δρομο, ηταν ενας γερικος γατουλης που δεν μπορουσε να περασει απεναντι και πηγαν να τον πατησουν δυο αμαξια και ενα μηχανακι, ολοι αδιαφορουσαν να του δωσουν χωρο και το ερμο το ζωακι ειχε κατσει στην μεση του δρομου κανοντας αποπειρες να περασει απεναντι. Περπαταγαν αλλα 5-6 ατομα πολυ πιο κοντα απο εμενα, κανενας δεν ενδιαφερθηκε, ουτε οι πεζοι ουτε οι οδηγοι, ενδιαφερθηκα ΜΟΝΟΝ εγω που απο 30 μετρα μακρια ετρεξα και εκοψα την κυκλοφορια για να περασει απεναντι το ζωντανο. Αυτον τον ανθρωπο κατηγορειτε οτι ειναι δημοσιος κινδυνος... Επειδη που και που γουσταρει να απολαμβανει λιγη ελευθερια με το ωραιο αμαξι του (χωρις ADAS) και το καταλληλο ατομο για συνοδηγο... Σε κατηγόρησε κάποιος- κάποιοι σε κάποια από τα χιλιάδες forum του ίντερνετ, και κάτι τρέχει στα γύφτικα, απλά αδιαφορείς και συνεχίζεις.. Υπάρχουν και Αυτοι..😂 1
kostassid Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Μπραβο, πραγματικά μπράβο. Περάστε με κόκκινα, προσαρμόστε πινακιδες να μην φαίνονται, οτι χρειαζεται αρκεί να μην χαλάσουμε τη βολή μας. Όταν θα έρθει λοιπόν η στραβή, μην αναρωτιέστε που ειναι το κράτος, διοτι η απάντηση θα ειναι εκεί που ηταν όταν εκανες όλα τα παραπάνω. Και εις ανώτερα, απλά ανησυχώ γιατί 2 παιδιά στο δημοτικό. Αυτα 5
tutuyo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 hours ago, 11osmikrosmhtsos said: Προχτες περπατουσα σε εναν δρομο, ηταν ενας γερικος γατουλης που δεν μπορουσε να περασει απεναντι και πηγαν να τον πατησουν δυο αμαξια και ενα μηχανακι, ολοι αδιαφορουσαν να του δωσουν χωρο και το ερμο το ζωακι ειχε κατσει στην μεση του δρομου κανοντας αποπειρες να περασει απεναντι. Περπαταγαν αλλα 5-6 ατομα πολυ πιο κοντα απο εμενα, κανενας δεν ενδιαφερθηκε, ουτε οι πεζοι ουτε οι οδηγοι, ενδιαφερθηκα ΜΟΝΟΝ εγω που απο 30 μετρα μακρια ετρεξα και εκοψα την κυκλοφορια για να περασει απεναντι το ζωντανο. Αυτον τον ανθρωπο κατηγορειτε οτι ειναι δημοσιος κινδυνος... Επειδη που και που γουσταρει να απολαμβανει λιγη ελευθερια με το ωραιο αμαξι του (χωρις ADAS) και το καταλληλο ατομο για συνοδηγο... ενα δακρυ κυλησε 😳 ΑΤΙΜΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ του Ινσομνια, δεν εχετε καμια ντροπη? Αυτον τον ανθρωπο κατηγορειτε ως δημοσιο κινδυνο? που μπορει να βλεπει γκομενακια αλλα η καρδια του σχιζεται για τους παρατημενους γατουληδες?Ο μον ντιε ΥΓτα βλεπω και ανεβαζω με οικογενεια παπακια που εκαναν παπαπα παραπονεμενα Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από tutuyo 1 2
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, tutuyo είπε να βλεπει γκομενακια https://el.wiktionary.org/wiki/παραδείγματος_χάριν 39 λεπτά πριν, tutuyo είπε σχιζεται για τους παρατημενους γατουληδες η αγαπη για τα ζωα ειναι η καλυτερη ενδειξη της ποιοτητας του ανθρωπου που εχεις να κανεις... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από 11osmikrosmhtsos
basilis_k6 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, kostassid είπε Μπραβο, πραγματικά μπράβο. Περάστε με κόκκινα, προσαρμόστε πινακιδες να μην φαίνονται, οτι χρειαζεται αρκεί να μην χαλάσουμε τη βολή μας. Όταν θα έρθει λοιπόν η στραβή, μην αναρωτιέστε που ειναι το κράτος, διοτι η απάντηση θα ειναι εκεί που ηταν όταν εκανες όλα τα παραπάνω. Και εις ανώτερα, απλά ανησυχώ γιατί 2 παιδιά στο δημοτικό. Αυτα εσυ δηλαδη ειδες αυξηση στα προστιμα που εξ'ορισμου χτυπανε περισσοτερο τους αδυναμους αφου σχετιζονται με το εισοδημα και ειπες "επιτελους, εχουμε κρατος που δουλευει". 1 1
mike15 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε https://el.wiktionary.org/wiki/παραδείγματος_χάριν η αγαπη για τα ζωα ειναι η καλυτερη ενδειξη της ποιοτητας του ανθρωπου που εχεις να κανεις... για ολα τα ζωα?😁 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από mike15 1
kostassid Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Οχι , δεν είπα αυτό. Είδα ένα αποτρεπτικό μέσο επιπλεόν και ελπίζω. Δεν βλέπω τσεπες βλεπω ζωές. Από την αρχή του νήματος έχουν φυγει 5 άνθρωποι, σημερα ένας 11 χρονος. Κατανοείς τι σημαινει αυτό; Είναι άδικο; Ναι όπως οι φόροι, ο στρατός, οι ευκαιρίες στη ζήω. Αλλά αν δεν πληρώσω δεν είμαι πιθανός κίνδυνος για την κοινωνία. Αν πηγαίνω με 80 μπροστά από σχολεια, δεν θελω φυλακή και πρόστιμα , αλλά ψυχιατρείο. 3
adi32 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Για το καπνισμα εχουν πει τιποτα ? Βλεπω μηχανακια με οδηγους να καπνιζουν ατμιζουν Ποσο μαστουρης μπορει να εισαι για να καπνιζεις και στο μηχανακι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα