Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Πάνω από όλους φταίνε οι δικοί του άνθρωποι που δεν έκαναν τίποτα ώστε να σταματήσει να οδηγάει εφόσον βλέπουν την  κατάσταση του..

Τον γνωρίζεις τον παππού; Ξέρεις αν έχει δικούς του ανθρώπους; 

Έπειτα τι νομίζεις ότι είναι ένας άνθρωπος σε αυτή την ηλικία; Παιδάκι 5 χρονών; Εγώ τον δικό μου τον παππού στα 88 τον πήγα σε νευρολόγο ξέροντας ότι θα τον απορρίψει και όντως έτσι έγινε. Την επόμενη μέρα πήρε το λεωφορείο βρήκε νευρολόγο και του υπέγραψε και πήγε και έκανε ότι χαρτιά χρειαζόταν μόνος του χωρίς την βοήθεια μου. 

Του βούτηξα το κλειδί λοιπόν αφού του έδωσαν δίπλωμα και την επόμενη μέρα είδα το αμάξι να κυκλοφορεί μιας και ο μάγκας είχε πάει να βγάλει και αντικλείδια. 

Πήγα λοιπόν στην αστυνομία, εξήγησα πως έχει η κατάσταση και μου είπαν να φέρω αποδείξεις ότι η γνωμάτευση του γιατρού είναι λανθασμένη και να καταθέσω μήνυση για να του αφαιρεθεί το δίπλωμα αλλιώς έχει κάθε δικαίωμα να κυκλοφορεί στον δρόμο. 

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μπορεί να μπει στην διαδικασία να αντιδικήσει με ένα γιατρό και ιδιαίτερα ως προς την ορθότητα της γνωμάτευσης του; Γιατί είναι τόσο δύσκολο μία απλή καταγγελία να ενεργοποιήσει ένα έλεγχο προς τον γιατρό; Και γιατί πρέπει να κάνω εγώ τον ελεγκτή, τον γιατρό, τον μπάτσο κοκ και ο κάθε συγγενής; Είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε κάτι που σε δεκάδες κράτη στην Ευρώπη εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες; 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 2
  • Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Έπειτα τι νομίζεις ότι είναι ένας άνθρωπος σε αυτή την ηλικία; Παιδάκι 5 χρονών; Εγώ τον δικό μου τον παππού στα 88 τον πήγα σε νευρολόγο ξέροντας ότι θα τον απορρίψει και όντως έτσι έγινε. Την επόμενη μέρα πήρε το λεωφορείο βρήκε νευρολόγο και του υπέγραψε και πήγε και έκανε ότι χαρτιά χρειαζόταν μόνος του χωρίς την βοήθεια μου. 

Του βούτηξα το κλειδί λοιπόν αφού του έδωσαν δίπλωμα και την επόμενη μέρα είδα το αμάξι να κυκλοφορεί μιας και ο μάγκας είχε πάει να βγάλει και αντικλείδια. 

Πήγα λοιπόν στην αστυνομία, εξήγησα πως έχει η κατάσταση και μου είπαν να φέρω αποδείξεις ότι η γνωμάτευση του γιατρού είναι λανθασμένη και να καταθέσω μήνυση για να του αφαιρεθεί το δίπλωμα αλλιώς έχει κάθε δικαίωμα να κυκλοφορεί στον δρόμο. 

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μπορεί να μπει στην διαδικασία να αντιδικήσει με ένα γιατρό και ιδιαίτερα ως προς την ορθότητα της γνωμάτευσης του; Γιατί είναι τόσο δύσκολο μία απλή καταγγελία να ενεργοποιήσει ένα έλεγχο προς τον γιατρό; Και γιατί πρέπει να κάνω εγώ τον ελεγκτή, τον γιατρό, τον μπάτσο κοκ και ο κάθε συγγενής; Είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε κάτι που σε δεκάδες κράτη στην Ευρώπη εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες; 

Εγώ με τον πατέρα μου έκανα αυτό που έπρεπε, του πήρα το δίπλωμα τον πήρα και πήγαμε και πούλησε το αυτοκίνητο και το μηχανάκι χωρίς δεύτερη κουβέντα, και το αμάξι στην πραγματικότητα το χρειαζόμουν για όταν κατεβαίνω Ελλάδα, αλλά επειδή ήξερα ότι μπορεί να το πάρει προτιμησα να το πουλήσω..

τέλος έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να κάνουμε το σωστό απέναντι στην κοινωνία, τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες..

https://youtu.be/5gmEGDXjOUo?si=TNQa7hQA8FDmR6h5

Επεξ/σία από andreas-d
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Ενώ αν βρεις έναν ακόμα και πείτε είναι τρελός και επικίνδυνος τον παίρνουν μέσα...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, manolis940 είπε

Βασικα ναι, σχεδον ολοι οι ηλικιωμενοι, οσο μεγαλωνουν, τοσο και παιδιαριζουν. Οποτε, οπως ενα 5χρονο θελει το παιχνιδι του και του λες οχι, ετσι και ο 88χρονος πηγε να παρει διπλωμα παρολο που του ελεγες οχι. 

• Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Βασικα ναι, σχεδον ολοι οι ηλικιωμενοι, οσο μεγαλωνουν, τοσο και παιδιαριζουν. Οποτε, οπως ενα 5χρονο θελει το παιχνιδι του και του λες οχι, ετσι και ο 88χρονος πηγε να παρει διπλωμα παρολο που του ελεγες οχι. 

δεν αλλαζει η ελευθερη βουληση επειδη εισαι γερος, εκτος αν δεν εχεις σωας τας φρενας. αρα εκανε κατι νομιμο και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να του πεις οχι.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, zio10 είπε

Ενώ αν βρεις έναν ακόμα και πείτε είναι τρελός και επικίνδυνος τον παίρνουν μέσα...

μαζω?

46 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

δεν ειναι θεμα παιδιαρισματος μονο,ειναι και θεμα υπαρξης.το αρσενικο οτι και να λεμε πληγωνεται στα γηρατεια,δεν μπορει να  τα δεχθει.το να του αφαιρεσεις ενα δικαιωμα ,κατι που πληγωνει την περηφανια του,την υπαρξη του στην γη,επομενως επιβεβαιωση οτι δεν εχει τελειωσει ,ειναι σαν να του λες πανε για αποσυρση ηρθε η ωρα σου.ποιος θελει να δεχτει το τελος?

• Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

δεν αλλαζει η ελευθερη βουληση επειδη εισαι γερος, εκτος αν δεν εχεις σωας τας φρενας. αρα εκανε κατι νομιμο και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να του πεις οχι.

Δεν βλέπω να έκανε κάτι νόμιμο. Πιθανών να πλερω τον 2ο νευρολόγο ή να του είπε και ο ίδιος για "φακελάκι" 

35 λεπτά πριν, mike15 είπε

μαζω?

δεν ειναι θεμα παιδιαρισματος μονο,ειναι και θεμα υπαρξης.το αρσενικο οτι και να λεμε πληγωνεται στα γηρατεια,δεν μπορει να  τα δεχθει.το να του αφαιρεσεις ενα δικαιωμα ,κατι που πληγωνει την περηφανια του,την υπαρξη του στην γη,επομενως επιβεβαιωση οτι δεν εχει τελειωσει ,ειναι σαν να του λες πανε για αποσυρση ηρθε η ωρα σου.ποιος θελει να δεχτει το τελος?

Μπα, είναι θέμα παιδιαρισματος σε αυτές τις ηλικίες. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, manolis940 είπε

Θεουλης.

Βασικα αυτη ειναι η νομιμη διαδικασια.Οταν ενας επιστημονας λεει οτι ειναι καλα και βγαινει ο εγγονος να πει δεν ειναι ποιον να πιστεψεις?

Ξερεις τι γινεται σε δεκαδες αλλα κρατη?

3 ώρες πριν, zio10 είπε

Αυτό είχα στο μυαλό μου σαν πιο πρόσφατο ναι.

Δεν τον εβαλαν μεσα..Ιατρικη γνωματευση του εκαναν.

ΥΓ Οποτε Ελλαδα

Καναμε το Κτεο ,βαζουμε φακελακια στα ντουλαπακια,καναμε τα διπλωματα,φακελακια στους φακελους,φακελακι στους γιατρους.Δεν εχει σωτηρια αυτο το κρατος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...