Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostassid είπε

Αναρωτιέμαι,  αν γνωρίζετε οτι ενα αμάξι με 25 λάστιχο εχει μικρότερη ασφαλεια στη βροχόπτωση απο ενα με 16 λάστιχο όταν πηγαίνουν με ίδια ταχύτητα και εχουν το ίδιο μοντέλο ελαστικού.

ωωωω τωρα τους εβαλες δυσκολα!!!
αντε να καταλαβει ο ελληναρας οτι μεγαλυτερη επιφανεια σε βρεγμενο δρομο δεν σημαινει απαραιτητα και καλυτερη προσφρυση.

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τους δρόμους θα τους φτιάξουν?? Αυτό είναι το βασικότερο θέμα γιατί αυτά γίνονται για να εισπράξουν χρήματα και τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Ποιους δρόμους να φτιάξουν? Οι αυτοκινητοδρομοι ειναι παραχωρήσεις και από το 2019 εχουν παρουσιάσει 80% μείωση, ίσως και παραπάνω.

Για λεωφόρους και τοπικούς τι ψηφίζει ο καθένας? Ποιος ο αντιδήμαρχος υποδομών που κατεβάζουν? Έχει ασχοληθεί κανείς? Όχι! άρα γιατί να ασχοληθούν αυτοι?

Ποια χρήματα εισπρατουν και ποιοι?

Αλλά και πάλι, βλέπεις ενα δρομο κακης ποιότητας. Πηγαίνετε με 50 όχι 80. Κάθε φορά που περνάω έξω απο το golden hall και το ολυμπιακό στάδιο  ανατριχιαζω με τα λάθη οδοποιίας και φθορων που δεν εχουν αποκατασταθεί. Στέλνω μαιλ, επιστολες σε δήμους και περιφέρειες. Γίνεται κάτι? Όχι είμαι μόνος για αυτο. Δεν ασχολειται κανεις

Αν όμως δεν καταδικάζουν Ισραήλ γίνεται της πόπης. Κατέβαινει η δήθεν αριστερά και ζωγραφίζει free Palestine, κλείνει 5 δρόμους, και ο άλλος με 3 παιδιά δουλεύοντας 12ωρα καθε μερα επιστρέφεται απο δουλειά τρώει άλλη μια ώρα στη κίνηση. Μετά τη δήθεν διαδήλωση πατάει 150 λογω νευρων και αισθημα δικαιου εφοσον εφαγε 1 ωρα επιπλεον στην Κηφισίας και πατάει 2,3 πεζούς αφήνοντας τη γυναίκα του χήρα. ( αληθινό συμβαν)

Ο άλλος με Πόρσε, με αναπηρικές πινακιδες σε χιόνια πατάει 180, περνάει πάνω απο deewoo 31/12 στις 19μ00 και παιρνε πατέρα και γιο στο χαρο. Ο Πόρσε φεύγει με οδική βοήθεια για ρεβεγιόν και έχω 2 πτώματα μπροστά μου. Καταλαβαίνεις που ζεις? Μετά μου λες για τους δρόμους.

Όλα ξεκινούν απο την ατομική ευθύνη οποία στη χώρα που ζούμε ειναι , όχι μηδεν, αλλα αρνητική και οι συλλογικές οργανώσεις βρίσκονται σε στάδιο προεφηβικο,  κυρίως εισπράττεται χλεβη και καλά γραφικότητα.

Ερώτηση. Είναι δύσκολο να μπει ο κοκ στα σχολεία? Έχω ρωτήσει απευθείας τον σκερτσο και δεν μπορούσε να απαντήσει.

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, verylife78 είπε

ωωωω τωρα τους εβαλες δυσκολα!!!
αντε να καταλαβει ο ελληναρας οτι μεγαλυτερη επιφανεια σε βρεγμενο δρομο δεν σημαινει απαραιτητα και καλυτερη προσφρυση.

Σημαινει απαραιτητα καλύτερη προσφυση αφου

Δημοσ.

Ναι αλλα εμμεσα η προσφυση, εχει να κανει με την δυνατότητα αποχετευσης ομβρίων του κάθε ελαστικού, όσο μεγαλύτερο ελαστικό για καλύτερη πρόσφυση τόσο χειρότερα στην βροχή.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kostassid είπε

Ποιους δρόμους να φτιάξουν? Οι αυτοκινητοδρομοι ειναι παραχωρήσεις και από το 2019 εχουν παρουσιάσει 80% μείωση, ίσως και παραπάνω.

Για λεωφόρους και τοπικούς τι ψηφίζει ο καθένας? Ποιος ο αντιδήμαρχος υποδομών που κατεβάζουν? Έχει ασχοληθεί κανείς? Όχι! άρα γιατί να ασχοληθούν αυτοι?

Ποια χρήματα εισπρατουν και ποιοι?

Αλλά και πάλι, βλέπεις ενα δρομο κακης ποιότητας. Πηγαίνετε με 50 όχι 80. Κάθε φορά που περνάω έξω απο το golden hall και το ολυμπιακό στάδιο  ανατριχιαζω με τα λάθη οδοποιίας και φθορων που δεν εχουν αποκατασταθεί. Στέλνω μαιλ, επιστολες σε δήμους και περιφέρειες. Γίνεται κάτι? Όχι είμαι μόνος για αυτο. Δεν ασχολειται κανεις

Αν όμως δεν καταδικάζουν Ισραήλ γίνεται της πόπης. Κατέβαινει η δήθεν αριστερά και ζωγραφίζει free Palestine, κλείνει 5 δρόμους, και ο άλλος με 3 παιδιά δουλεύοντας 12ωρα καθε μερα επιστρέφεται απο δουλειά τρώει άλλη μια ώρα στη κίνηση. Μετά τη δήθεν διαδήλωση πατάει 150 λογω νευρων και αισθημα δικαιου εφοσον εφαγε 1 ωρα επιπλεον στην Κηφισίας και πατάει 2,3 πεζούς αφήνοντας τη γυναίκα του χήρα. ( αληθινό συμβαν)

Ο άλλος με Πόρσε, με αναπηρικές πινακιδες σε χιόνια πατάει 180, περνάει πάνω απο deewoo 31/12 στις 19μ00 και παιρνε πατέρα και γιο στο χαρο. Ο Πόρσε φεύγει με οδική βοήθεια για ρεβεγιόν και έχω 2 πτώματα μπροστά μου. Καταλαβαίνεις που ζεις? Μετά μου λες για τους δρόμους.

Όλα ξεκινούν απο την ατομική ευθύνη οποία στη χώρα που ζούμε ειναι , όχι μηδεν, αλλα αρνητική και οι συλλογικές οργανώσεις βρίσκονται σε στάδιο προεφηβικο,  κυρίως εισπράττεται χλεβη και καλά γραφικότητα.

Ερώτηση. Είναι δύσκολο να μπει ο κοκ στα σχολεία? Έχω ρωτήσει απευθείας τον σκερτσο και δεν μπορούσε να απαντήσει.

Εστιαζεις μονο στην ταχυτητα 

Δεν ειναι αυτο η αιτια των ατυχηματων

Ειναι η ανοησια και η ανικανοτητα κλπ

Το ατυχημα θα γινει πολυ χειροτερο αν γινει με ταχυτητα 

Το θεμα δεν ειναι να βαλουμε οριο 5 παντου για να προλαβουμε αυτον που θα βγει με 10 απο το στοπ ή περασει το κοκκινο ή εχει το σαραβαλο ή ειναι μεθυσμενος ή μαστουρωμενος

Δημοσ.

Εστιάζω στην ατομική ευθύνη του καθενός απέναντι στην κοινωνία.

Εστίασα επισης στην ταχύτητα διότι αφορμή να απαντήσω ηταν τα σχόλια για πινακιδες με όχι αποδεκτά όρια ταχύτητας.

Ανικανότητα θελει εκπαιδευση απο μικρη ηλικία

Περί αλκοόλ και ουσιών,  θα πρότεινα οποις οδηγεί έτσι να περνάει απο ψυχίατρο 

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστη εικονα χθες το βραδυ 

όταν στρίβοντας στον παράδρομο τη στιγμή που μόλις πήρα το κινητο στο χερι μου και παλευα να το ξεκλειδώσω είδα μπλόκο με 3 περιπολικά σταματημένα στην ακρη να γραφουν κάποιον με πατίνι

πιτσιρικά εικάζω γτ εχει μακ ντοναντς εκει κοντα και μαλλον πηγαινε αντιθετα σε μονοδρομο

μια αστυυνομικος που ηταν μπροστα με ειδε αλλα δε με σταματησε 

Δημοσ.
4 hours ago, Zakzam said:

Τους δρόμους θα τους φτιάξουν?? Αυτό είναι το βασικότερο θέμα γιατί αυτά γίνονται για να εισπράξουν χρήματα και τίποτα άλλο.

στην ελλαδα θα προτιμούσα να μην φτιάξουν τους δρομους...... οπου εχω δει φτιαγμένο δρομο μέσα στην πόλη εκει που πηγαίναν με 30 40 για μην γίνουν σμπαράλια πάνε 100+ στον δρομο με όριο 50 και σε κάποιους δρομους όριο 30 και οριακά προλαβαίνουν να δουν τι γινεται γυρο..... και δεν μηλαμε γι εναν δυο η και 5 άτομα μηλαμε για 9 στους 10

Δημοσ.

2025 και ακόμα μιλάμε για χρήση τηλεφώνου κατα την οδήγηση. Ενα bluetooth  ρε παιδιά, παρτε ακόμα και της πλακας με 10 ευρώ.

Θα μου πείς εγω πέτυχα έναν να χαζέυει ινσταγκραμ πάνω στο μηχανάκι, χαζογέλαγε και όλας ήμαρτον. Το πολύ το multitasking θα σας φάει ,το κακο ειναι θα φάει μαζί και κανα πεζό και κανα ντελιβερά ....

Βούρδουλας, όταν δεν υπάρχει παιδεία μόνο βούρδουλας.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Apaleytos80 είπε

2025 και ακόμα μιλάμε για χρήση τηλεφώνου κατα την οδήγηση. Ενα bluetooth  ρε παιδιά, παρτε ακόμα και της πλακας με 10 ευρώ.

Θέλουν να δουν/γράψουν μηνύματα και social, δε βοηθά το bluetooth.

Εγώ έχω μπει σε ταρίφα που έπαιζε online poker.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, majunior είπε

Εγώ έχω μπει σε ταρίφα που έπαιζε online poker.

με pos χαλασμένο σίγουρα 🤣

• Haha 4
Δημοσ.
Στις 13/9/2025 στις 6:02 ΜΜ, mike15 είπε

εχω και εγω απιθανα ορια..εθνικη οδος θεσσαλονικης μουδανιων..

2025-09-136_01_13.png.c61232c82bbba8d35f1424c12cb3de6e.png

Τι οριο θα σε βολευε να εχει ενας δρομος ο οποιος σε 500 μετρα εχει κομβο και σε 700 μπαινεις στην πολη? Η εξοδος εχει κανονικα οριο 90

Δημοσ.
3 hours ago, Apaleytos80 said:

Θα μου πείς εγω πέτυχα έναν να χαζέυει ινσταγκραμ πάνω στο μηχανάκι, χαζογέλαγε και όλας ήμαρτον. Το πολύ το multitasking θα σας φάει ,το κακο ειναι θα φάει μαζί και κανα πεζό και κανα ντελιβερά ....

Βούρδουλας, όταν δεν υπάρχει παιδεία μόνο βούρδουλας.

σπάνια μιλάνε πλέον , συνήθως το εχουν ανάμεσα στα πόδια και ειναι στο instagramm και τικτοκ και απαντάνε κιολας (δλδ ομιλις πολυ ποιο σπανια πλεον ποιο πολυ χρηση social κατα την οδήγηση)

1 hour ago, SabotazNic said:

Τι οριο θα σε βολευε να εχει ενας δρομος ο οποιος σε 500 μετρα εχει κομβο και σε 700 μπαινεις στην πολη? Η εξοδος εχει κανονικα οριο 90

με 90 και να μπαίνεις στην πόλη ετσι.... πρώτοι 50 που θα σκοτωθούν και θα μαζεύουν τα κκομματια τους απο την άσφαλτο υπολοιποι μετα θα παρακαλανε να μπει ταμπελα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Black Demis είπε

με 90 και να μπαίνεις στην πόλη ετσι.... πρώτοι 50 που θα σκοτωθούν και θα μαζεύουν τα κκομματια τους απο την άσφαλτο υπολοιποι μετα θα παρακαλανε να μπει ταμπελα 

Μα, εχει ταμπελα. Μπορεις να το δεις στο quote που εκανα. Στην εξοδο εχει 90αρια γιατι ειναι παλαια εθνικη οδος, οι κομβοι ειναι με λωριδα επιβραδυνσης/επιταχυνσης και δεν εχει καμια σχεση με πεζους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...