Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cumulus είπε

Δεν βλέπω να σχολιάζεις την φοροδιαφυγή που είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη .

Το ποσό φτωχοί είμαστε φαίνεται απο τα μποτιλιαρίσματα στα διόδια κάθε 3ημερο 

ε ναι γιατι εμεις εχουμε ωραιο καιρο και ..

Αναφορά σε κείμενο

αυτη η χωρα ειναι φτιαγμενη για  να την ζεις εξω

δεν θα μας παρουν και αυτο.

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cumulus είπε

Δεν βλέπω να σχολιάζεις την φοροδιαφυγή που είμαστε πρώτη στην Ευρώπη .

Το ποσό φτωχοί είμαστε φαίνεται απο τα μποτιλιαρίσματα στα διόδια κάθε 3ημερο 

Α ενταξει δεν ηξερα οτι εισαι επιστημονας. Τωρα που μίλησες με στοιχεια και μελετες το καταλαβα.

Την φοροδιαφυγη της συντηρει το κρατος, εμενα τι μου το λες; Να βγω εξω να κοβω προστιμα; Η μήπως ειχαμε λιγοτερη οταν δεν ημασταν η -σχεδον- πιο φτωχη χωρα της Ευρώπης? Μαλλον ειχαμε πολυ παραπανω. Ξερεις τι γινοτανε το 90 στην Ελλάδα; Η αποδειξη ηταν αγνωστη λεξη. Κυριολεκτικα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, mike15 said:

ε ναι γιατι εμεις εχουμε ωραιο καιρο και ..

δεν θα μας παρουν και αυτο.

Έκανα καμία αναφορά στον καιρό ;

4 minutes ago, basilis_k6 said:

Α ενταξει δεν ηξερα οτι εισαι επιστημονας. Τωρα που μίλησες με στοιχεια και μελετες το καταλαβα.

Την φοροδιαφυγη της συντηρει το κρατος, εμενα τι μου το λες; Να βγω εξω να κοβω προστιμα; Η μήπως ειχαμε λιγοτερη οταν δεν ημασταν η -σχεδον- πιο φτωχη χωρα της Ευρώπης? Μαλλον ειχαμε πολυ παραπανω. Ξερεις τι γινοτανε το 90 στην Ελλάδα; Η αποδειξη ηταν αγνωστη λεξη. Κυριολεκτικα.

Αύξηση 697 εκατομμυρίων στις καταθέσεις τον Ιούνιο .Απο την φτωχια θα είναι.

Σου είπα να βγεις να κόβεις πρόστιμα ;Πως θα βγει σωστό αποτέλεσμα αν οι μισοί κρύβουν τα εισοδήματα τους .Φυσικα θα εμφανιζόμαστε πολύ κάτω στην λίστα .

Οσο για το επιστήμονας μάλλον καλύτερος από εσένα που είμαι σίγουρος ότι θα χόρευες πριν καμιά 10 χρόνια στο Σύνταγμα.Για να μην βάλω το πόσες φορές σε έχω κάνει quote που φάσκεις και αντιφάσκεις .

4 minutes ago, basilis_k6 said:

Επεξ/σία από cumulus
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

Απλώς τα στατιστικά για φτώχεια, εισοδήματα κλπ στηρίζονται στα επίσημα. Και η πλειοψηφία στην Ελλάδα δηλώνει οτι πεινάει. 

• Like 2
Δημοσ.

εδω γραφει ο αλλος οτι δε τη παλευει γιατι θελει netflix, εχει εξοδα για το αμαξι και επειδη θελει να βγαινει για καφε.....

Η γιαγια μου ελεγε να αγοραζεις οτι σε παιρνει....

Αραγε ειναι ακομα στα δεντρα οι ξενοι που π.χ στις Βρυξελλες/καρδια Ευρωπης το 52% των νοικοκυριων δεν εχουν αμαξι(!)

https://www.brusselstimes.com/belgium/1743338/brussels-has-fewest-cars-per-household-in-belgium

ή οτι στη Κεντρικη ευρωπη οι περισσοτεροι στρεφονται πλεον στο νοικι αντι ιδιοκτησια (σε αυτες τις χωρες μαλιστα οι περισσοτερες αγοραπωλησιες ειναι απο ξενους οχι απο ντοπιους)

https://ec.europa.eu/eurostat/cache/digpub/housing/bloc-1a.html?lang=en

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Απλώς τα στατιστικά για φτώχεια, εισοδήματα κλπ στηρίζονται στα επίσημα. Και η πλειοψηφία στην Ελλάδα δηλώνει οτι πεινάει. 

Γινονται και για τα κρυφά με βαση την καταναλωση κτλ. Προφανως κρυβουμε αλλα η Βουλγαρία δεν κρυβει; Η ρουμανια;

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

εδω γραφει ο αλλος οτι δε τη παλευει γιατι θελει netflix, εχει εξοδα για το αμαξι και επειδη θελει να βγαινει για καφε.....

Αραγε ειναι ακομα στα δεντρα οι ξενοι που π.χ στις Βρυξελλες/καρδια Ευρωπης το 52% των νοικοκυριων δεν εχουν αμαξι(!)

https://www.brusselstimes.com/belgium/1743338/brussels-has-fewest-cars-per-household-in-belgium

ή οτι στη Κεντρικη ευρωπη οι περισσοτεροι στρεφονται πλεον στο νοικι αντι ιδιοκτησια (σε αυτες τις χωρες μαλιστα οι περισσοτερες αγοραπωλησιες ειναι απο ξενους οχι απο ντοπιους)

Τι σχέση έχει το εξωτερικό, που με το τραίνο πας από Βερολίνο μέχρι Παρίσι; Έχουμε τέτοια ανεπτυγμένη συγκοινωνία με τραίνα εδώ;

Και μιας και ανέφερες το νοίκι, πόσες χώρες από αυτές που ανέφερες έχουν ΠΛΑΦΟΝ στα ενοίκια; Ενώ εμείς εδώ συνεχίζουμε ελεύθερη αγορά οεο;

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, cumulus είπε

Την πολλή σκέψη κρατά την για σένα που γέλαγες με τις τιμές στα απορρυπαντικά 

Το μποτιλιάρισμα δεν είναι ,οι αυξήσεις στις καταθέσεις δεν ένδειξη ,η αύξηση 21% κίνησης στα διόδια το καλοκαίρι δεν είναι ένδειξη ,η αύξηση των Ελλήνων επιβατών το καλοκαίρι 15 % στις αναχωρήσεις στο Ελευθέριος Βενιζέλος δεν είναι ένδειξη .Η αύξηση βασικού μισθού κατά 35% από το 2019 δεν ένδειξη ,οι αυξήσεις στις πωλήσεις αυτοκινήτων δεν είναι ένδειξη κλπ
Ενδειξη είναι μόνο ότι λέει η Κομουνδουρου.

Δεινός χορευτής και εσύ .

Τον γηραιότερο στόλο αυτοκινήτων σε ολόκληρη την Ευρώπη εξακολουθεί να διαθέτει η Ελλάδα, με τον μέσο όρο των επιβατικών οχημάτων να φτάνει πλέον τα 17,5 έτη, χαρίζοντας στη χώρα μας την όχι ιδιαίτερα τιμητική θέση του ουραγού.

https://www.carandmotor.gr/nea/posa-aytokinita-kykloforoyn-ellada-tromazei-ilikia

• Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

Νισάφι ποια με κάτι τέτοια επιχειρήματα.

Τι με νοιάζει εμένα αν ο ξένος θέλει να μένει στο ενοίκιο; Στα παλιά μου τα υποδήματα, εγώ μένω στο σπίτι που μου άφησε ο πατέρας μου. 

Τι με νοιάζει εμένα αν ο ξένος χρησιμοπιει τα ΜΜΜ, σκέφτηκες γιατί συμβαίνει αυτό η το μόνο που σας έρχεται στο μυαλό σε κάποιους είναι πως να κράζετε τους συμπολίτες σας; 

Σε πολλές χώρες της Ευρώπης, κάτοικοι δεν έχουν ΙΧ αλλά μετακινούνται μονο με ΜΜΜ. Αυτό συμβαίνει διότι στις χώρες που αναφέρεσαι υπάρχει καλή και αξιόπιστη συγκοινωνία για να πηγαινοερχεται ο κόσμος στην εργασία του. Οι υποδομές είναι τέτοιες που βοηθάνε σε αυτό. 

Στην Ελλάδα και δη στην Αθήνα, διότι άλλες πόλεις δεν έχουν καν σοβαρή συγκοινωνία, δεν υπάρχει αυτό. Μόνο τα μέσα σταθερής τροχιάς έμειναν, για το χάλι των λεωφορείων που δεν τηρούνται ωράρια, δρομολόγια, οι πίνακες τηλεματικής άλλες φορές δεν δουλεύουν καν, δεν είναι καθόλου αξιόπιστο σαν μέσον. 

Απεργειες, στάσεις εργασίας, γενικές συνελεύσεις. Πορείες στο κέντρο όπου διακόπτεται η κυκλοφορία και κλείνουν σταθμοί. Θίγουν την αξιοπιστία του μέσου, έτσι λοιπόν σου λένε αρκετοί εργοδότες, θέλουμε να έχεις ΙΧ. Και με αυτό μετακινούνται πολλοί για να αποφύγουν τέτοια προβλήματα. 

Μετα υπάρχουν περιοχές της Αθήνας και όχι μόνο που το αμάξι χρειάζεται για να μεταφέρεις τα ψώνια. Δεν υπάρχουν κοντά σούπερ μάρκετ, ούτε και μπορεί κάποιος που πχ είναι γονιός να μεταφέρει το παιδί του μαζί με ψώνια και σακούλες με τα πόδια να του βγαίνει η ψυχή. 

Το αμάξι είναι και θα είναι αναγκαίο για τον Έλληνα ειδικά τον εργαζόμενο και αυτόν που δεν είναι φοιτητής και απλα βαριέται να πηγαίνει στην σχολή του με το ΜΜΜ. 

• Like 4
  • Confused 1
  • Haha 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...