basilis_k6 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, NickTG είπε Για οικογένεια έγραψες. Υποθέτω πως εννοούσες ζευγάρι με τουλάχιστον 1 παιδί. Ό,τι βολεύει. και δεν ζεις ζευγαρι με ενα παιδι με 1,5 εσυ και ας πουμε 1,3 η γυναικα σου? τα βασικα εξοδα ενοικιο/βενζινες/σμ/λογαριασμοι ειναι 1800 μαξ. μενει ενα χιλιαρικο. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από basilis_k6
NickTG Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 4 minutes ago, basilis_k6 said: και δεν ζεις ζευγαρι με ενα παιδι με 1,5 εσυ και ας πουμε 1,3 η γυναικα σου? τα βασικα εξοδα ενοικιο/βενζινες/σμ/λογαριασμοι ειναι 1800 μαξ. μενει ενα χιλιαρικο. Πως από τα 1500€ πήγαμε στα 2800€? Διάβασε πάλι το αρχικό σου μήνυμα και πες μου πως βγαίνει ως νόημα αυτό που έγραψες τώρα.
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 5 λεπτά πριν, NickTG είπε Πως από τα 1500€ πήγαμε στα 2800€? Διάβασε πάλι το αρχικό σου μήνυμα και πες μου πως βγαίνει ως νόημα αυτό που έγραψες τώρα. δεν ξερω γιατι μπερδευτηκες. ο οπ μιλησε για 1500 μονος του και εγω ειπα οτι με 1500 ζεις και με οικογενεια. ε προφανως στην οικογενεια θα δουλευει και αλλος. 1
StamTheMan Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Arkin είπε Χωρίς πάρκινγκ πως αντέχετε σε μεγάλες πόλεις? Έχω ακούσει μέχρι και κοντά 2 ώρες αναζήτηση και κύκλους μπας και φύγει κανείς και χωθεί πουθενά το αμάξι. Και δεν ειναι για μέρα αλλά καθημερινη αγγαρεία. Από την άλλη το πάρκινγκ είναι πανάκριβο με αυτά που ζητάνε. Μπράβο όσοι ζείτε σε πόλεις προσωπικά ούτε να τις δω μια 2 μέρες αν μείνω απλά θέλω να σηκωθώ να φύγω. Τρομερά αγχωτικη η κοινωνία σε τέτοιες πόλεις σίγουρα έχει καλά λόγο δουλειών μαγαζιών κτλ αλλά έχει τεράστια αρνητικά που θέλει μεγάλο ζόρι να προσπεραστουν. Στο χωριό ξέρεις ότι γυρνάς από δουλειά σε 20 δευτερόλεπτα έχεις παρκάρει και σε 5 λεπτα είσαι ήδη για μπάνιο. Συν αυλές ήσυχες γειτονιές κτλ αυτα στις πόλεις απλά δεν υπάρχουν. Δεν εχουν μαθει αλλιως,για αυτο την παλευουν ( νομιζουν ) . Εδω εχει κατεβει φιλος που σπουδασε εδω ( Καλαματα ) , γυρισε Αθηνα να μαζεψει λεφτα,παντρευτηκε και κατεβηκε Καλαματα και ανοιξε μαγαζι. Του περιεγραψα λοιπον ποσο μου χαλαγε τα πλανα οταν επρεπε να φυγω απο κεντρο και να παω στο σπιτι να παρω ανταλλακτικα για καποια επισκευη ( 12-15 λεπτα πηγαινε και αλλο τοσο ελα ). Του φανηκε αδιανοητο αυτο που του ελεγα. Σχεδον οσο αδιανοητο μου φαινεται και εμενα να ψαχνεις 20( στην καλυτερη ) λεπτα για parking, να μενεις 45 λεπτα μακρια απο τη δουλεια,να τρως μποτιλιαρισμα,καυσαεριο και ολα αυτα για να εχεις μια αθλια ποιοτητα ζωης. Μια παρατηρηση,μη λες "χωριο" γιατι οι Αθηναιζοι νομιζουν πως οτιδηποτε εκτος λεκανοπεδιου ειναι χωρια με ενα καφενειο,2 βοιδαμαξες και 20 κατσικες. Πες επαρχια η οτι αλλο Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από StamTheMan 1
NickTG Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 4 minutes ago, basilis_k6 said: δεν ξερω γιατι μπερδευτηκες. ο οπ μιλησε για 1500 μονος του και εγω ειπα οτι με 1500 ζεις και με οικογενεια. ε προφανως στην οικογενεια θα δουλευει και αλλος. 8 hours ago, basilis_k6 said: χαλαρωστε λιγο ρε. με 1500 ζεις ανετα και με οικογενεια. Δεν βγαίνει βέβαια κανένα τέτοιο συμπέρασμα από το μήνυμά σου. Ίσως θα έπρεπε να γράψεις ξεκάθαρα τι εννοείς.
kostasmath23 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) παιδες και εγω μετα τις σπουδες γουσταρα να μεινω να ζησω αθηνα για τις επιλογες, τη ζωη, τις παρεες κτλ. αποφασισα να γυρισω στο νησι μου για να εχω καλυτερη ποιοητα ζωης και σε 2 χρονια τα ποσα που αρχισα να βγαζω αθηνα δε θα τα επαιρνα ουτε στα 40 μου. ναι στην επαρχια και στα νησια εχεις ελλειψεις σε διασκεδαση, ψωνια, προσβαση κτλ. ομως βγαζεις χρηματα. τα εξοδα ειναι υποπολλαπλασια και οι μισθοι πολυ ανωτεροι. δεν υπαρχουν τα 800-1000 με το ζορι της αθηνας. σε καφετερια να δουλεψεις θα ξεκινας απο 1500 και πανω. καλα για αποστασεις, παρκιγκ, ποιοτητα ζωης δεν σχολιαζων καν, δεν τιθεται συγκριση. παρτε το αποφαση και φυγετε απο την αθηνα. υπαρχουν απειρως καλυτερες θεσεις εργασιας και ανεση ζωης σε αποστασεις μισης ωρας με το αεροπλανο ή λιγων ωρων με το λεωφορειο. ολοι ψαχνουν κοσμο στα μικροτερα μερη και ειναι διατεθημενοι να πληρωσουν καλα, αλλα λιγοι πηγαινουν. πηγαιντε και οποτε θελετε να κανετε τις βολτες σας και τα λουσα πατε αθηνα με γεματο πορτοφολι και απολαυστε την. τολμηστε το! Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από kostasmath23 1
StamTheMan Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 12 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε τολμηστε το! Δεν ειναι ευκολο αυτο που λες. Εδω δεν τολμαμε να αλλαξουμε πολυ πιο ευκολα και απλα πραματα στη ζωη μας. Λες να κανουν τετοιο leap ? Σιγουρα θα μας αντικρουσουν πολλοι με πολλα επιχειρηματα,αλλα το μονο που δεν ειναι προς συζητηση ειναι η ποιοτητα ζωης. Αν θες να μεγαλωσουν σωστα τα παιδια σου,δε μενεις Αθηνα.
XSpectre1 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 35 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν εχουν μαθει αλλιως,για αυτο την παλευουν ( νομιζουν ) . Εδω εχει κατεβει φιλος που σπουδασε εδω ( Καλαματα ) , γυρισε Αθηνα να μαζεψει λεφτα,παντρευτηκε και κατεβηκε Καλαματα και ανοιξε μαγαζι. Του περιεγραψα λοιπον ποσο μου χαλαγε τα πλανα οταν επρεπε να φυγω απο κεντρο και να παω στο σπιτι να παρω ανταλλακτικα για καποια επισκευη ( 12-15 λεπτα πηγαινε και αλλο τοσο ελα ). Του φανηκε αδιανοητο αυτο που του ελεγα. Σχεδον οσο αδιανοητο μου φαινεται και εμενα να ψαχνεις 20( στην καλυτερη ) λεπτα για parking, να μενεις 45 λεπτα μακρια απο τη δουλεια,να τρως μποτιλιαρισμα,καυσαεριο και ολα αυτα για να εχεις μια αθλια ποιοτητα ζωης. Μια παρατηρηση,μη λες "χωριο" γιατι οι Αθηναιζοι νομιζουν πως οτιδηποτε εκτος λεκανοπεδιου ειναι χωρια με ενα καφενειο,2 βοιδαμαξες και 20 κατσικες. Πες επαρχια η οτι αλλο Ειναι ολα σχετικά και θεμα συνηθειας. Ημουν Καλαματα για τριημερο (25 Μαρτίου )...Την δεύτερη μέρα ηθελα να φυγω
StamTheMan Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 11 λεπτά πριν, XSpectre1 είπε Ειναι ολα σχετικά και θεμα συνηθειας. Ημουν Καλαματα για τριημερο (25 Μαρτίου )...Την δεύτερη μέρα ηθελα να φυγω Εκεινο το τριημερο ηθελα και εγω να φυγω. Ολα ειναι σχετικα, η συνηθεια ομως αλλαζει,αν κατσεις και ζυγισεις τι πραγματικα θες απο τη ζωη σου. Και η ποιοτητα ζωης στην επαρχια δεν συγκρινεται,οπως και να το κανεις.
SlickNick Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 37 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε παιδες και εγω μετα τις σπουδες γουσταρα να μεινω να ζησω αθηνα για τις επιλογες, τη ζωη, τις παρεες κτλ. αποφασισα να γυρισω στο νησι μου για να εχω καλυτερη ποιοητα ζωης και σε 2 χρονια τα ποσα που αρχισα να βγαζω αθηνα δε θα τα επαιρνα ουτε στα 40 μου. ναι στην επαρχια και στα νησια εχεις ελλειψεις σε διασκεδαση, ψωνια, προσβαση κτλ. ομως βγαζεις χρηματα. τα εξοδα ειναι υποπολλαπλασια και οι μισθοι πολυ ανωτεροι. δεν υπαρχουν τα 800-1000 με το ζορι της αθηνας. σε καφετερια να δουλεψεις θα ξεκινας απο 1500 και πανω. καλα για αποστασεις, παρκιγκ, ποιοτητα ζωης δεν σχολιαζων καν, δεν τιθεται συγκριση. παρτε το αποφαση και φυγετε απο την αθηνα. υπαρχουν απειρως καλυτερες θεσεις εργασιας και ανεση ζωης σε αποστασεις μισης ωρας με το αεροπλανο ή λιγων ωρων με το λεωφορειο. ολοι ψαχνουν κοσμο στα μικροτερα μερη και ειναι διατεθημενοι να πληρωσουν καλα, αλλα λιγοι πηγαινουν. πηγαιντε και οποτε θελετε να κανετε τις βολτες σας και τα λουσα πατε αθηνα με γεματο πορτοφολι και απολαυστε την. τολμηστε να αλλαξετε τη ζωη σας, ναι υπαρχει τροπος! Σε ποιούς κλάδους υπάρχουν θέσεις εργασίας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα