manolis940 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 14 ώρες πριν, panther_512 είπε @manolis940 φίλε μου μένω Κύπρο πέραν των 20 ετών τώρα και τα ξέρω τα πράγματα από πρώτο χέρι. Οι κάμερες είναι πρώτα εισπρακτικό μέτρο και μετά οτιδήποτε άλλο. Εξού και το μηδενικό αποτέλεσμα στην μείωση σοβαρών τροχαίων. Μόνες τους δεν κάνουν τίποτα. Η Κύπρος αυτή καθεαυτή καθορίζει τι είναι οι κάμερες; Κάμερες δεν έχουν μπει σε άλλες χώρες;
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 9 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 hour ago, Black Demis said: καμία σχέση..... καθώς ζούσα αρκετό καιρό ελβετια κλαι γερμανια..... δεν κάνουμε Upload την παιδεία εκεί...... απλά τους φεύγει το σκατό όταν βλέπουν σε κάθε γωνια κάμερα η οποία πάντα λειτουργεί. η αλλιος ο φοβος κανει τρομερες δουλειες εκει. εδω πέρα ακομη και με κάμερες ολοι βασίζονται οτι το μηχανισμός δεν λειτουργεί Έλα δεν το πιστεύω... 😛 2 hours ago, Sakm said: κοιτάξτε τα χάλια μας στους δρόμους φτιάξτε πρώτα όλα τα υπόλοιπα και μετά όλοι μας θα συμμορφωθούμε . Θες να πεις ότι μετά δεν θα μειώνουμε καν ταχύτητα για τις τρύπες... 😛 1
fanourisfz6 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες αρα το μονο που μενει να βρεθει καποιος να τους γραψει.............αλλα επειδη γυρναω με μηχανη στους δρομους δεν το βλεπω να συμβαινει αυτο ισα ισα κανουν περισοτερες παραβασεις τωρα.
cd2matheos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Γνωριζει κανεις αν ειναι νομιμο να εχω συνεπιβατη στο δικυκλο την 10 χρονη κορη μου (ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΡΑΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ) για την μεταβαση απο το σχολειο στο σπιτι????
Socratis_g Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 30 λεπτά πριν, cd2matheos είπε Γνωριζει κανεις αν ειναι νομιμο να εχω συνεπιβατη στο δικυκλο την 10 χρονη κορη μου (ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΡΑΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ) για την μεταβαση απο το σχολειο στο σπιτι???? επιτρέπεται αρκεί να πατάνε τα πόδια στα μαρσπιέ. Προσωπικά θα σου πρότεινα οποσδήποτε μπουφάν μηχανής με προστασία και σε πλάτη.
Petros Electron Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 3 ώρες πριν, Sakm είπε Αντί να κοιτάξουν να φτιάξουν ποδηλατοδρόμους για ποδήλατα και πατίνια ηλεκτρικά και μη , να παρατήσω επιτέλους την απελπισία που λέγεται αυτοκίνητο μου αναφέρουν μέτρα για το πώς επιτρέπεται να ελέγχω την οθόνη του αυτοκινήτου μου μη καπνίζω και μη μιλάω στο τηλέφωνο .. κοιτάξτε τα χάλια μας στους δρόμους φτιάξτε πρώτα όλα τα υπόλοιπα και μετά όλοι μας θα συμμορφωθούμε . Μα φυσικά και ΔΕΝ θα φτιάξουν.. Το ποδήλατο δεν συμφέρει, δεν θέλει βενζίνες, δεν θελει τελη κυκλοφορίας, δεν εχει φόρους, δεν θέλει συχνο σερβις. Δεν κονομανε.. Αν πας σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα δεις τι ωραίους ποδηλατοδρόμους που εχουν και ο κοσμος χαίρετε να κανει ποδήλατο. Εδω εμεις τους λιγους που εχουμε (για Αθηνα μιλαω) μονο ποδήλατα δεν θα δεις να μπαίνουν μεσα.. Μετα μας φταίνε τα ελάχιστα ποδήλατα και τα πατίνια που κυκλοφορουν στους δρομους.. 1
panther_512 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 hour ago, manolis940 said: Η Κύπρος αυτή καθεαυτή καθορίζει τι είναι οι κάμερες; Κάμερες δεν έχουν μπει σε άλλες χώρες; Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς. Από τη στιγμή που μπήκαν οι κάμερες, εκδόθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες προστιματα για ανούσιες παραβασεις, εκ τών οποίων πολλές άδικες, και τα ατυχήματα δεν μειώθηκαν. Τι άλλο να πούμε?
Dr.Fuzzy Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μακάρι να εφαρμοστεί! Καθημερινά βλέπω τρακαρίσματα επειδή ο κάθε βλαμμένος παίζει με το κινητό του την ώρα που οδηγεί. Στην Αγγλία εδώ και πολλά χρόνια απλά αν πιάσεις κινητό στο χέρι σου σε highway το κάνει detect η camera και σου έρχεται το πρόστημο στο email σου!
papanikos1 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Τεχνολογικό site και αυτό που βιώνω είναι ανήκουστο... για να μην παρεξηγήσω τους περισσότερους... διάβασα μόνο τη πρώτη σελίδα . Συμφωνώ με τη παιδεία στην οδήγηση ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! όχι κινητό ναι στους μικρούς δρόμους Όριο 30 (εξάλλου αν το σκεφτείς δεν γίνεται να πας παραπάνω) κτλπ... Αλλά κάμερες που με βγάζουν φωτογραφία ; ξέρει κανείς γιατί το 2004 οι κάμερες που τοποθετήθηκα έμειναν μόνο στον έλεγχο της κυκλοφορίας και όχι στο να έχουν το δικαίωμα να κόβουν κλίσεις ; Το λένε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ κάτι που το κράτος μας το έχει ξεφτιλίσει τελείως... Δεν με νοιάζει τη γίνεται στα άλλα κράτη... εκεί μπορεί να τους έχουν πατήσει είδη τα κεφάλια στα σκατά ! Αν και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι στη Γερμανία δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο... 2 1
bringmevictims Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Εγώ καταλαβα ότι άνετα βλέπεις και τικ τοκ αλλα να έχεις το μομπαμπλ φοουν στην «ειδική βαση»
gallikan Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες ευτυχώς δεν είπαν κάτι για το κρεμασμένο χέρι απο το παράθυρο.. την γλύτωσα 1
duende Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Οι οπαδοι της Ρομα εχουν πεσει κατω απο τα γελια διαβαζοντας αυτα τα μετρα (που δεν τους ακουμπουν) 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 18 minutes ago, duende said: Οι οπαδοι της Ρομα εχουν πεσει κατω απο τα γελια διαβαζοντας αυτα τα μετρα (που δεν τους ακουμπουν) Δυστυχώς δεν είναι μόνο οι γύφτοι που δεν τους ακουμπούν! 1
panos_90 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Η πλάκα είναι ότι αυτοί που είναι υπέρμαχοι των καμερών νομίζουν ότι είναι προβλεπόμενοι, εκεί να δούμε γέλιο όταν θα έρθει και η δική τους ώρα, γιατί σε όλους θα έρθει αργά ή γρήγορα. Δοκιμάζω να πάω με 50 που είναι το όριο στην Περιφερειακή Δραπετσώνας προς την Ε1 και δεν υπάρχει αυτοκίνητο που δεν με έχει περάσει, χωρίς καμία υπερβολή. Άρα γιατί το παίζουν όλοι υπέρμαχοι της νομιμότητας; Τώρα δηλαδή φαντάζομαι και τα 2 χέρια στο τιμόνι και δεν θα αλλάζουν σταθμό αν θελήσουν από την οθόνη. Ή θα παρκάρουν 12 μέτρα πριν το στοπ; Στο κάτω κάτω άμα τους καίει όλους αυτούς ή μείωση των τροχαίων ας βάλουν 20χλμ μέσα στην πόλη και 50 σε ταχείας και ας φτάνεις στην Θεσσαλονίκη μετά από 10 ώρες ασφαλής. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από panos_90
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα