Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papanikos1 είπε

Τεχνολογικό site και αυτό που βιώνω είναι ανήκουστο... 
για να μην παρεξηγήσω τους περισσότερους... διάβασα μόνο τη πρώτη σελίδα .
Συμφωνώ με τη παιδεία στην οδήγηση ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !
όχι κινητό
ναι στους μικρούς δρόμους Όριο 30 (εξάλλου αν το σκεφτείς δεν γίνεται να πας παραπάνω)
κτλπ...
Αλλά κάμερες που με βγάζουν φωτογραφία ; 
ξέρει κανείς γιατί το 2004 οι κάμερες που τοποθετήθηκα έμειναν μόνο στον έλεγχο της κυκλοφορίας και όχι στο να έχουν το δικαίωμα να κόβουν κλίσεις ; 

Το λένε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ κάτι που το κράτος μας το έχει ξεφτιλίσει τελείως...

Δεν με νοιάζει τη γίνεται στα άλλα κράτη... εκεί μπορεί να τους έχουν πατήσει είδη τα κεφάλια στα σκατά !
Αν και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι στη Γερμανία δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο...

Στην Γερμανία σε βγάζουν  φωτό μια χαρά σε παράβαση.Kαι στην στέλνουν και Ελλάδα .

Και όχι το αμάξι όπως Ελλάδα αλλά τον οαδηγό.

• Like 2
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, papanikos1 said:

Τεχνολογικό site και αυτό που βιώνω είναι ανήκουστο... 
για να μην παρεξηγήσω τους περισσότερους... διάβασα μόνο τη πρώτη σελίδα .
Συμφωνώ με τη παιδεία στην οδήγηση ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !
όχι κινητό
ναι στους μικρούς δρόμους Όριο 30 (εξάλλου αν το σκεφτείς δεν γίνεται να πας παραπάνω)
κτλπ...
Αλλά κάμερες που με βγάζουν φωτογραφία ; 
ξέρει κανείς γιατί το 2004 οι κάμερες που τοποθετήθηκα έμειναν μόνο στον έλεγχο της κυκλοφορίας και όχι στο να έχουν το δικαίωμα να κόβουν κλίσεις ; 

Το λένε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ κάτι που το κράτος μας το έχει ξεφτιλίσει τελείως...

Δεν με νοιάζει τη γίνεται στα άλλα κράτη... εκεί μπορεί να τους έχουν πατήσει είδη τα κεφάλια στα σκατά !
Αν και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι στη Γερμανία δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο...

προσωπικό δεδομένα...και μετά έκανε ένα post στο facebook και ανέβασε δυο stories στο intagram! Κανένα προσωπικό δεδομένο δεν παραβιάζεται!

22 minutes ago, panos_90 said:

Η πλάκα είναι ότι αυτοί που είναι υπέρμαχοι των καμερών νομίζουν ότι είναι προβλεπόμενοι, εκεί να δούμε γέλιο όταν θα έρθει και η δική τους ώρα, γιατί σε όλους θα έρθει αργά ή γρήγορα. 

Δοκιμάζω να πάω με 50 που είναι το όριο στην Περιφερειακή Δραπετσώνας προς την Ε1 και δεν υπάρχει αυτοκίνητο που δεν με έχει περάσει, χωρίς καμία υπερβολή. Άρα γιατί το παίζουν όλοι υπέρμαχοι της νομιμότητας; Τώρα δηλαδή φαντάζομαι και τα 2 χέρια στο τιμόνι και δεν θα αλλάζουν σταθμό αν θελήσουν από την οθόνη. Ή θα παρκάρουν 12 μέτρα πριν το στοπ; 

Στο κάτω κάτω άμα τους καίει όλους αυτούς ή μείωση των τροχαίων ας βάλουν 20χλμ μέσα στην πόλη και 50 σε ταχείας και ας φτάνεις στην Θεσσαλονίκη μετά από 10 ώρες ασφαλής. 

Ναι αν κάνω μλκ να έρθει και η δικιά μου ώρα, εννοείται! Να έρθει για να με τσούξει και την επόμενη φορά να το σκεφτώ δυο και τρεις φορές πριν! Ναι αυτής τη άποψης είμαι και συγνώμη αν το χαλάω σε μερικούς κατά παραγγελία ευαίσθητους δικαιωματιστές!

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε

προσωπικό δεδομένα...και μετά έκανε ένα post στο facebook και ανέβασε δυο stories στο intagram! Κανένα προσωπικό δεδομένο δεν παραβιάζεται!

Ναι αν κάνω μλκ να έρθει και η δικιά μου ώρα, εννοείται! Να έρθει για να με τσούξει και την επόμενη φορά να το σκεφτώ δυο και τρεις φορές πριν! Ναι αυτής τη άποψης είμαι!

Είμαι 42 χρονών .  Όταν το facebook άνοιξε ήμουν εκεί !
Τα προσωπικά μου δεδομένα ήταν πάντα απόρρητα και στη τελική είναι δικά μου! 

Εγώ θα στα δώσω Αν Θέλω !

Εσένα όμως μπορείς , Αν θέλεις , να τους βάλεις μέσα στο σπίτι σου... Εξάλλου μετά την Ανίτα Πάνια μας λείπει και μια Kardashian .

Μαλακίες στην οδήγηση κάνεις όλη την ώρα (όχι προσωπικά ! αλλά στη γενική !) κάποτε ακριβός για αυτό το λόγο είχαμε αστυνομία σε κάθε δρόμο και σε κάθε γειτονιά !

Τώρα με τους Τετραπλάσιους αστυνομικούς δεν υπάρχει ψυχή!

Όπως προείπα Ναι στους κάνονες ! 
Όχι στην καταπάτηση των προσωπικών μου δεδομένων...

Υ.Γ Αν δεν μπορείς να έχεις παιδιά ώστε να ξέρεις τη σου ανήκει μην απαιτείς παιδεία στους δρόμους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, papanikos1 said:

Εσένα όμως μπορείς , Αν θέλεις , να τους βάλεις μέσα στο σπίτι σου... Εξάλλου μετά την Ανίτα Πάνια μας λείπει και μια Kardashian .

Μαλακίες στην οδήγηση κάνεις όλη την ώρα (όχι προσωπικά ! αλλά στη γενική !) κάποτε ακριβός για αυτό το λόγο είχαμε αστυνομία σε κάθε δρόμο και σε κάθε γειτονιά !

Υ.Γ Αν δεν μπορείς να έχεις παιδιά ώστε να ξέρεις τη σου ανήκει μην απαιτείς παιδεία στους δρόμους.

Η μόνη καταπάτηση που βλέπω εγώ είναι η ορθογραφία, καμία άλλη!

4 minutes ago, Nabuko said:

Αυτός πρέπει να φοράει ζώνη ή κράνος? 

PARANOMATRIKIKLA.jpg.b14c77c879d1f3dde50af72384f16f01.jpg

Πήγαινε να του κόψεις πρόστιμο ή να του κάνεις κατάσχεση να δεις ξαφνικά μια μερίδα ευαίσθητων που πριν λίγο μιλάγανε για απουσία της αστυνομίας να σπάνε και να καίνε την Αθήνα έπειδη έκανες το προφανές...

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
  • Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Στην Γερμανία σε βγάζουν  φωτό μια χαρά σε παράβαση.Kαι στην στέλνουν και Ελλάδα .

Και όχι το αμάξι όπως Ελλάδα αλλά τον οαδηγό.

Έφαγα κλίση στη Γερμανία τον Φεβρουάριο του 2022 με το αυτοκίνητο του ξαδέρφου μου... Πήγε στο δικαστήριο και αθωώθηκε επειδή δεν υπήρχε κανείς μάρτυρας να διαπιστώσει αν ήταν αυτός ο οδηγός ή όχι ! 
Αν βρω τη φωτογραφία από τις κάμερες θα σου τη δείξω... η φώτο ήταν Full HD. αλλά στο πρόσωπο ειδικά επεξεργασμένη και φαγωμένη ! 

Δημοσ.

δηλαδή αν δω κάποιο τροχαίο μπροστά μου η κάποιον τραυματία να μη βγάλω το κινητό να καλέσω την τροχαία η το ασθενοφόρο, να τον αφήσω να πεθάνει?? φυσικά πρόστιμο βαρύ και αφαίρεση διπλώματος και άδεια οδήγησης όταν μιλάς η ασχολείσαι με το κινητό εν κινήσει. τα υπόλοιπα τύπου θα φας πρόστιμο αν έχεις παρκάρει να μιλήσεις είναι γελοία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, papanikos1 είπε

Έφαγα κλίση στη Γερμανία τον Φεβρουάριο του 2022 με το αυτοκίνητο του ξαδέρφου μου... Πήγε στο δικαστήριο και αθωώθηκε επειδή δεν υπήρχε κανείς μάρτυρας να διαπιστώσει αν ήταν αυτός ο οδηγός ή όχι ! 
Αν βρω τη φωτογραφία από τις κάμερες θα σου τη δείξω... η φώτο ήταν Full HD. αλλά στο πρόσωπο ειδικά επεξεργασμένη και φαγωμένη ! 

Το 2019 ο γιος του τότε αφεντικού μου είχε πάει Γερμανία να φέρει αμάξι,λίγες μέρες αφότου επέστρεψε Ελλάδα έλαβε κλήση με φωτό του κανονική στην θέση του οδηγού.Το αμάξι ήταν με ζολλ πινακίδες.

Aν έχει αλλάξει κάτι απο τότε δεν το ξέρω.

https://www.newsweek.com/woman-gets-speeding-ticket-isnt-prepared-photo-camera-took-1888290

2375248-speeding-ticket-picture.png?w=16

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papanikos1 είπε

Τι διαφορά θα είχε αν σε κατέγραφε η τροχαία πίσω από μία κάμερα ή αν σε κατέγραφε επ' αυτοφώρου; Τα ίδια προσωπικά δεδομένα δεν παραβιάζονται και στις δύο περιπτώσεις; 

• Like 1
Δημοσ.

Όλα είναι θέμα παιδείας. Από τα μικρά παιδιά που οι γονείς πάνε στο σχολείο διασχίζοντας κάθετα το δρόμο, επειδή τις μισές φορές έχουν παρκάρει πάνω σε πεζοδρόμιο κάποιοι έξυπνοι. 

Θα έπρεπε να υπάρχουν πίστες ανά γεωγραφικό διαμέρισμα για σωστή εκπαίδευση σε όλες τις συνθήκες.
Ανανεώσεις διπλώματος ανά 5ετία και εκπαιδευτικά σεμινάρια διαθέσιμα online, δωρεάν, από το κράτος. Και σωστότερο οδικό δίκτυο.

Αντί αυτών έχουμε αυτά που έχουμε, τα οποία ανά δεκαετίες παραμένουν προβληματικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους δρόμους μέσα στην πόλη που έχουν τα μαύρα χάλια και χαλάμε τις αναρτήσεις και τα ελαστικά μας, θα τους φτιάξουν και αυτό ισχύει για όλες τις πόλεις μικρές μεγάλες. Από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Σπάρτη. ;)

Να μην ξεχάσω το γεγονός ότι μπορεί να προκληθεί και ατύχημα και ας πηγαίνεις με μικρή ταχύτητα.

Επεξ/σία από neo80
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...