nchatz Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Το Netflix αποκάλυψε το πρώτο ολοκληρωμένο απόσπασμα από την τέταρτη σεζόν του "The Witcher" με τον Liam Hemsworth στο ρόλο του Geralt of Rivia, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την ημερομηνία κυκλοφορίας. Μετά από αρκετά χρόνια αναμονής, οι θαυμαστές μπορούν τώρα να δουν πώς ο Hemsworth ερμηνεύει τον εμβληματικό χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης της χαρακτηριστικής βαθιάς φωνής του Geralt. Εκτός από την παρουσίαση του νέου Geralt, το Netflix επιβεβαίωσε ότι η νεότερη σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα σύντομα. Συγκεκριμένα, η τέταρτη σεζόν θα είναι διαθέσιμη για streaming από τις 30 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το Netflix, το τέλος της σειράς βρίσκεται πλέον κοντά, καθώς έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα ολοκληρωθεί με την πέμπτη σεζόν. Η πλατφόρμα streaming αποκάλυψε επίσης την επίσημη υπόθεση για την επερχόμενη σεζόν: "Μετά τα γεγονότα της τρίτης σεζόν που άλλαξαν την Ήπειρο, ο Geralt, η Yennefer και η Ciri βρίσκονται χωρισμένοι από έναν μαινόμενο πόλεμο και αμέτρητους εχθρούς. Καθώς οι δρόμοι τους αποκλίνουν και οι στόχοι τους γίνονται πιο ξεκάθαροι, συναντούν απροσδόκητους συμμάχους πρόθυμους να συμμετάσχουν στα ταξίδια τους. Και αν μπορέσουν να αποδεχτούν αυτές τις νέες οικογένειες, ίσως έχουν μια ευκαιρία να επανενωθούν για πάντα..." Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το "The Witcher" έκανε το ντεμπούτο του το 2019 με τον Henry Cavill στο ρόλο του Geralt. Η θητεία του Cavill στη σειρά ολοκληρώθηκε με απογοητευτικό τρόπο το 2023, όταν αποχώρησε από τον ρόλο. Παρά τις αλλαγές στο καστ, το Netflix προσπαθεί να μετατρέψει το franchise σε κάτι μεγαλύτερο από μια απλή σειρά. Η πλατφόρμα έχει ήδη δημιουργήσει spin-offs όπως μια ταινία κινουμένων σχεδίων και ένα live-action prequel με πρωταγωνίστρια τη Michelle Yeoh. Εν τω μεταξύ, στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, η εταιρεία ανάπτυξης CD Projekt Red εργάζεται πάνω σε ένα τέταρτο παιχνίδι Witcher, αυτή τη φορά με την Ciri στον πρωταγωνιστικό ρόλο. View full article
BadIronTree Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Το σενάριο το *********ν , Τώρα επιφυλακτικά θα δούμε και τον ηθοποιό 3
Volga Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Από μια επική ιστορία με μεταφορά στο Netflix...κατάντησε...ο Ηρακλής και η Ζήνα. 2 22
MetaTech Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Netflix -> ποσότητα vs ποιότητα 1:0 Δεν ξέρω τι να περιμένω 2
nzeppos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες ...για μια στιγμή χάρηκα γιατί τα μάτια μου διάβασαν "Geralt of Rivia στη σεζόν 4 του The Witcher" αλλά το μυαλό μου κατάλαβε "Witcher 4". Μετά συνήλθα και συνειδητοποίησα ότι μιλάμε για Netflix οπότε δεν χάρηκα και τόσο πολύ. Επιπλέον Geralt = Cavill. 7
Chocobo Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Ακατάλληλος όπως και ο Henry. Με όλη την συμπάθεια που έχω για Cavil. Βέβαια σε αυτό το πανηγύρι ο Cavil ήταν το μικρότερο κακό. 3 επεισόδια και δεν άντεξα άλλο. 1
Eloy Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μια χαρά τον βλέπω... Ούτως ή άλλως, η σειρά απο την αρχή παιδική ήταν...
asorogu1981 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Εγω αν και ξενερωσα θα ειμαι ανοιχτομυαλος και θα το δω 1
Retromaniac Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, 6xXx6 είπε Φαντασίωση της εφηβείας η Γαβριέλα 😛 5 1
deafman Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 2 hours ago, Retromaniac said: Φαντασίωση της εφηβείας η Γαβριέλα 😛 μεγαλωνοντας καταλαβες οτι δεξια ειναι το ενδιαφερον τελικα... 5
Drake27 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 55 minutes ago, deafman said: μεγαλωνοντας καταλαβες οτι δεξια ειναι το ενδιαφερον τελικα... Η οποία η Conor γέρασε ποιο άσχημα από την Lawless. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα