Zengar Zombolt Δημοσ. Κυριακή στις 05:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:19 μμ και δεν εχει βγει ουτε 12 ωρες 1
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. Κυριακή στις 06:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:08 μμ 5 ώρες πριν, Retromaniac είπε Φαντασίωση της εφηβείας η Γαβριέλα 😛 Λάστιχο...! Στο θέμα μας όμως. Η αποτυχία του Switcher (sorry του Witcher) έχει να κάνει καθαρά με τους συγγραφείς που αποδείχθηκαν ασεβείς στη ιστορία και το feeling του Witcher. 3
karakef Δημοσ. Κυριακή στις 11:34 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:34 μμ Άνετα θα μπορούσαν να βάλουν μια ωραία περούκα στον Πέτρο Ιακωβίδη αντί για τον Hemsworth. Και πιο ωραίος θα ήταν σαν Geralt και θα τραγουδούσε κιόλας. 1 14
MikeGR7 Δημοσ. Κυριακή στις 11:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:44 μμ Μια γελοιοτητα και μιση... Νομιζα οτι η χειροτερη σπαταλη φανταστικου συμπαντος στην μεγαλη οθονη ηταν τα Star Wars, αλλα τελικα παντα υπαρχει και χειροτερα.... 1
omghi2u Δημοσ. Δευτέρα στις 02:43 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:43 πμ 12 ώρες πριν, deafman είπε μεγαλωνοντας καταλαβες οτι δεξια ειναι το ενδιαφερον τελικα... Callisto Ρεεεεεεεεεεεεεεε! 8 5
zazoum Δημοσ. Δευτέρα στις 06:09 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:09 πμ εγώ που την είχα καταβρεί με τον Ιόλαο τί να πω... Κάνει μία έεετσι, και πετιόνται ολοι οι κακοι σαν συντριβάνι απο πάνω του. 1
dyannisb Δημοσ. Δευτέρα στις 06:35 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:35 πμ Εγώ που δεν έχω παίξει τα παιχνίδια, η σειρά μου φάνηκε οκ. Επίσης μη ξεχνάμε πως οι πόροι δεν είναι απεριόριστοι.
seithan Δημοσ. Δευτέρα στις 09:16 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:16 πμ 17 hours ago, Drake27 said: Η οποία η Conor γέρασε ποιο άσχημα από την Lawless. Η Lawless στο SPARTACUS ήταν σκέτη κ@λ@! 2 1 1
Drake27 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:36 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:36 πμ 2 hours ago, seithan said: Η Lawless στο SPARTACUS ήταν σκέτη κ@λ@! Συμφωνω απολυτα!!!!
manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:15 μμ Σίγουρα δεν μπορεί να αξιολογήσει κανείς την σειρά από μία σκηνή αλλά απ' το trailler το λίγο που έχω να πω είναι ότι αρχικά ότι οκ με το cgi αλλά φαίνεται να είναι πολύ φτωχό σε μουσική και ήχο. Κάτι που ένα trailler συνήθως δεν υστερεί. Η φάτσα του πρωταγωνιστή είναι πολύ καθαρή κάτι επίσης που δεν θυμίζει witcher και σου δίνει πάλι μια ιδέα πόση σημασία θα δώσει στο πρωτότυπο υλικό. Το στήσιμο της μάχης είναι κάπως τραγικό επίσης. Προσπαθεί να χτυπήσει με το σπαθί τον εχθρό του ενώ στην ουσία είναι μάταιο και φαίνεται στο τέλος όχι να ανακαλύπτει αλλά να γνώριζε εξ' αρχής ότι χρειαζόταν κάποιο Sign γι αυτό. Έχω την εντύπωση ότι στο παιχνίδι το Yarden ή κάπως έτσι ήταν το κατάλληλο sign σε αυτές τις περιπτώσεις το οποίο ήταν και χρώματος μωβ εκτός και αν ήταν Axii αλλά αυτό δεν το χτυπάς στο έδαφος Λεπτομέρεια απ' την μια και ενδέχεται να θυμάμαι και λάθος. 5 ώρες πριν, Drake27 είπε Συμφωνω απολυτα!!!! Είσαι μερακλής
bakasmarios Δημοσ. Τετάρτη στις 01:23 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:23 πμ To μόνο καλό που βλέπω ειναι πως τώρα ο Cavil είναι ελευθερος να παίξει τον Arthas. ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙ Η BLIZZARD NA ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ WARCRAFT ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΜΤΣερβερΤΣΓ.....
Tsavi1092 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 πμ Η ραντομιά πάει γονατο σ αυτη τη σειρα
mike299 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:55 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:55 πμ On 17/09/2025 at 01:23, bakasmarios said: To μόνο καλό που βλέπω ειναι πως τώρα ο Cavil είναι ελευθερος να παίξει τον Arthas. ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙ Η BLIZZARD NA ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ WARCRAFT ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΜΤΣερβερΤΣΓ..... Πρώτα τον emperor και μετά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα