antonis_kr Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Καλησπέρα Θέλω να βγάλω την κάρτα γραφικών μου από το κουτί, έχω δει κάποια βιντεακια οτι πρέπει να την ξεβιδώσω απο πίσω και να κατεβάσω το κουμπί στην μητρική για να ελευθερωθεί και να βγει απο το slot. Έχω όμως after market ψήκτρα για τον επεξεργαστή και βλέπω ότι είναι πολύ κοντά η κάρτα με την αερόψυξη, χωρίς πολύ χώρο. Πως μπορεί να πατηθεί το κουμπί σε αυτήν την περίπτωση για να βγει η κάρτα, μπορώ με κάποιο αντικείμενο(όχι κατσαβίδι κλπ) να πατηθεί το κουμπί και να την τραβήξω προς τα έξω? ( θα ήθελα να αποφύγω να βγάλω και την ψήκτρα μαζί) Ευχαριστώ.
dazed&confused Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Με ένα κατσαβίδι, ή με ένα μολύβι με τη γόμα στο πίσω μέρος για πιο πολύ ασφάλεια. Θέλει λίγο προσοχή μη γλιστρήσει και γίνει ζημιά στη μητρική. 2
@topos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, dazed&confused said: Με ένα κατσαβίδι, ή με ένα μολύβι με τη γόμα στο πίσω μέρος για πιο πολύ ασφάλεια. Θέλει λίγο προσοχή μη γλιστρήσει και γίνει ζημιά στη μητρική. Mε μολυβι η κανενα στυλο/μαρκαδορο. Με κατσαβιδι/ αλλο "μεταλικο αιχμηρο" αντικειμενο εαν σου ξεφυγει μπορει να κανεις ζημια στην μητρικη. Λογικα οποια και να ειναι η ψυκτρα του cpu θα βγαινει/μπαινει η καρτα γραφικων(εκτος και εαν το κουτι σου ειναι εξαιρετικα μικρο και πρεπει να την περασεις "διαγωνια") Εαν ειναι πολλων χρονων η καρτα και σου ανεβαζει θερμοκρασιες -εκτος το καθαρισμα- καλο θα ηταν να της κανεις και ενα repaste. 42 minutes ago, antonis_kr said: Καλησπέρα Θέλω να βγάλω την κάρτα γραφικών μου από το κουτί, έχω δει κάποια βιντεακια οτι πρέπει να την ξεβιδώσω απο πίσω και να κατεβάσω το κουμπί στην μητρική για να ελευθερωθεί και να βγει απο το slot. Έχω όμως after market ψήκτρα για τον επεξεργαστή και βλέπω ότι είναι πολύ κοντά η κάρτα με την αερόψυξη, χωρίς πολύ χώρο. Πως μπορεί να πατηθεί το κουμπί σε αυτήν την περίπτωση για να βγει η κάρτα, μπορώ με κάποιο αντικείμενο(όχι κατσαβίδι κλπ) να πατηθεί το κουμπί και να την τραβήξω προς τα έξω? ( θα ήθελα να αποφύγω να βγάλω και την ψήκτρα μαζί) Ευχαριστώ. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από @topos 1
Xristaras12 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Ανέβασε φωτογραφίες όσο πιο καθαρές και σωστά εστιασμένες μπορείς για να πάρεις και την κατάλληλη καθοδήγηση. 1
antonis_kr Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 ώρες πριν, @topos είπε Mε μολυβι η κανενα στυλο/μαρκαδορο. Με κατσαβιδι/ αλλο "μεταλικο αιχμηρο" αντικειμενο εαν σου ξεφυγει μπορει να κανεις ζημια στην μητρικη. Λογικα οποια και να ειναι η ψυκτρα του cpu θα βγαινει/μπαινει η καρτα γραφικων(εκτος και εαν το κουτι σου ειναι εξαιρετικα μικρο και πρεπει να την περασεις "διαγωνια") Εαν ειναι πολλων χρονων η καρτα και σου ανεβαζει θερμοκρασιες -εκτος το καθαρισμα- καλο θα ηταν να της κανεις και ενα repaste. ωραια και εγω κατι τετοιο σκεφτομουνα, με κανα μολυβι με γομα ή καποιο ξυλακι μακρυ. η ψηκτρα μου ειναι be quiet pure rock slim 2 (δεν ειναι τεραστια) και απο κουτι εχω ενα midi tower. (εχω δει αλλα build που ψηκτρα και gpu σχεδον ακουμπανε,εμενα εχει ενα περιθωριο) απλα η μητρικη ειναι micro atx, οποτε ειναι λιγο στενα. πιστευω λιγο διαγωνια θα περασει. ελπιζω με λιγη δυναμη να κατεβει το κουμπι
Xristaras12 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 2 ώρες πριν, antonis_kr είπε ωραια και εγω κατι τετοιο σκεφτομουνα, με κανα μολυβι με γομα ή καποιο ξυλακι μακρυ. η ψηκτρα μου ειναι be quiet pure rock slim 2 (δεν ειναι τεραστια) και απο κουτι εχω ενα midi tower. (εχω δει αλλα build που ψηκτρα και gpu σχεδον ακουμπανε,εμενα εχει ενα περιθωριο) απλα η μητρικη ειναι micro atx, οποτε ειναι λιγο στενα. πιστευω λιγο διαγωνια θα περασει. ελπιζω με λιγη δυναμη να κατεβει το κουμπι Η ψύκτρα που αναφέρεις ειναι αρκετά μικρή και αφήνει χώρο. micro atx μητρική έχω κ εγώ και ούτε με την deepcool AG400 έχω πρόβλημα στο να βγάλω την κάρτα. Τόσο στενά είναι εσένα;
antonis_kr Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Η ψύκτρα που αναφέρεις ειναι αρκετά μικρή και αφήνει χώρο. micro atx μητρική έχω κ εγώ και ούτε με την deepcool AG400 έχω πρόβλημα στο να βγάλω την κάρτα. Τόσο στενά είναι εσένα; καλησπερα, βλεπω οτι αφηνει ενα κενο, απλα δεν το εχω ξαναδοκιμασει για αυτο λεω. λογικα με κανα ξυλακι/μολυβι θα μπορει να πατηθει το κουμπι.(θα βγαλω καμια φωτο αν ειναι να δειξω) λογικα δεν θα θελει πολλη δυναμη για να κατεβει το κουμπι σωστα? Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από antonis_kr
Xristaras12 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 56 λεπτά πριν, antonis_kr είπε καλησπερα, βλεπω οτι αφηνει ενα κενο, απλα δεν το εχω ξαναδοκιμασει για αυτο λεω. λογικα με κανα ξυλακι/μολυβι θα μπορει να πατηθει το κουμπι.(θα βγαλω καμια φωτο αν ειναι να δειξω) λογικα δεν θα θελει πολλη δυναμη για να κατεβει το κουμπι σωστα? γράψε μου λίγο την μητρική να δω κάτι. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που περιγράφεις. Είμαι πολλά χρόνια με mini και micro atx, το να μην μπορώ να βγάλω την κάρτα χωρις να βάλω καν το οτιδήποτε δεν μου έχει τύχει.
antonis_kr Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε γράψε μου λίγο την μητρική να δω κάτι. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που περιγράφεις. Είμαι πολλά χρόνια με mini και micro atx, το να μην μπορώ να βγάλω την κάρτα χωρις να βάλω καν το οτιδήποτε δεν μου έχει τύχει. ειναι μια παλια b450. msi b450m pro vdh max λεγεται. δεν λεω οτι δεν μπορω να την ξεβιδωσω, απλα δεν το εχω ξαναδοκιμασει και για αυτο ρωταω πως θα πατηθει εκει μεσα. τωρα εχω μια gtx 1660 gigabyte με 2 fans.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα