petran91 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Σε αναζήτηση bsuv υβριδικού έχω δει τα Yaris Cross Hyundai Kona Jeep Avenger Fiat 600 Peugeot 2008 Opel Mokka Nissan Juke To Yaris απορρίφθηκε λόγω εσωτερικού/εξοπλισμού και ποιότητας κατασκευής. Το 2008 δεν μου άρεσε επίσης, το Mokka πολύ στενοκοπιά τα πίσω καθίσματα. Jeep πάει πάνω απο 30 και δεν τα αξίζει θεωρώ. Fiat δεν μου άρεσε. Είμαι ανάμεσα σε Kona και Juke έκδοση NConnecta και είμαι έτοιμος για παραγγελία του τελευταίου. Δεν είδα Ford Puma καθώς η αντιπροσωπεία και το σέρβις εδώ στη Ρόδο είναι υπό διάλυση καθώς και το Renault Captur επειδή η αντιπροσωπεία εδώ έκλεισε. Το Kona αν και μου άρεσε πολύ είναι 4,35μ έναντι των 4,2μ του Juke και αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο καθώς θα το οδηγάει κυρίως η γυναίκα μου σε αστικό περιβάλλον. Το δεύτερο μου άρεσε πολύ και στην οδήγηση αλλά και εμφανισιακά. Από εσάς θέλω να δω αν υπάρχει κάποια ένσταση για το Juke, όπως γνωστά προβλήματα για το Hybrid, ή αν χάνω κάποια άλλη επιλογή εκεί μέχρι τα 30κ και τα 4,3μ. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από petran91
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες το Juke μεσα ειναι φοβερο αλλα το κονα θεωρειτε καλυτερο αμαξι. μεγαλο προβλημα για μενα στο κονα ειναι τα φωτα κατω. σπαει ο διαολος το ποδι του και βρισκεις, μειον ενα χιλιαρικο για επαφη 10 ποντους.
Nabuko Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 22 λεπτά πριν, petran91 είπε Από εσάς θέλω να δω αν υπάρχει κάποια ένσταση για το Juke Μόνο το ότι μέσα στο 2026 θα έρθει το καινούριο το οποίο θα είναι εντελώς νέο σχεδιαστικά. Κάτι που σημαίνει ότι λογικά θα είναι πιο ακριβό αλλά θεωρώ ακόμα μέσα στο μπάτζετ σου και για το υπάρχον θα υπάρξουν (λογικά) σημαντικές εκπτώσεις για να φύγουν τα τελευταία κομμάτια
neutrinogr Δημοσ. πριν από 42 λεπτά Δημοσ. πριν από 42 λεπτά Αν μπορείς να ανέβεις λίγο ακομη εδώ είσαι. https://www.lexus.gr/new-cars/lbx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα