Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από πολλά χρόνια, το Spotify αναβαθμίζει την υπηρεσία του για τους δωρεάν χρήστες, επιτρέποντάς τους πλέον να αναζητούν και να αναπαράγουν οποιοδήποτε τραγούδι επιθυμούν ή να παίζουν τραγούδια που μοιράζονται φίλοι και καλλιτέχνες στα social media.

Η εταιρεία ονομάζει τις νέες λειτουργίες "Pick & Play", "Search & Play" και "Share & Play". Με την πρώτη, οι δωρεάν χρήστες μπορούν να πατήσουν αναπαραγωγή στην εφαρμογή του Spotify για να επιλέξουν και να παίξουν οποιοδήποτε τραγούδι επιθυμούν, ή ακόμα και να αναζητήσουν ένα συγκεκριμένο τραγούδι και να το αναπαραγάγουν.

Η λειτουργία "Share & Play" θα μπορούσε να ενθαρρύνει τους δωρεάν χρήστες να ανοίξουν το Spotify όταν αναπαράγουν μουσική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για παράδειγμα, το Instagram επιτρέπει στους χρήστες να μοιραστούν ένα κομμάτι του Spotify στα Stories με ήχο και τους επιτρέπει επίσης να μοιράζονται μουσική στα Instagram Notes.

Προηγουμένως, οι δωρεάν χρήστες μπορούσαν μόνο να αναπαράγουν τραγούδια σε λειτουργία τυχαίας αναπαραγωγής με περιορισμένες παραλείψεις στις κινητές συσκευές. 

Το Spotify αναφέρει ότι οι νέες λειτουργίες θα διατεθούν παγκοσμίως στους χρήστες του δωρεάν πακέτου, αλλά θα εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί που δεν θα αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές Premium.

Τους τελευταίους μήνες, η διαφημιστική επιχείρηση του Spotify αντιμετωπίζει δυσκολίες, με τον CEO Daniel Ek να δηλώνει στους επενδυτές ότι η εταιρεία "κινείται πολύ αργά" σε αυτό το μέτωπο. Η πλατφόρμα επιθυμεί τα έσοδα από διαφημίσεις να αποτελούν το 20% των συνολικών εσόδων της, αλλά μέχρι τον Ιούνιο είχε καταφέρει να τα αυξήσει μόνο στο 11%. Προσθέτοντας νέες δωρεάν λειτουργίες, το Spotify θα μπορούσε να αυξήσει τη συμμετοχή των δωρεάν χρηστών του, οι οποίοι στη συνέχεια θα εκτίθενται σε περισσότερες διαφημίσεις.

Το Spotify διευκρινίζει ότι άλλες λειτουργίες, όπως η υποστήριξη για lossless αναπαραγωγή που μετά από χρόνια φημών γίνεται πραγματικότητα, τα AI Playlists και το Mix, θα παραμείνουν αποκλειστικά για τους συνδρομητές Premium. Παράλληλα, λειτουργίες όπως η πρόσφατη δυνατότητα αποστολής προσωπικών μηνυμάτων σε χρήστες και οι εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής daylist, που είναι διαθέσιμες στους χρήστες παγκοσμίως, θα συνεχίσουν να προσφέρονται τόσο στη δωρεάν όσο και στην επί πληρωμή εμπειρία, όπως ίσχυε και πριν.

Οι δωρεάν χρήστες αποτελούν σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της βάσης χρηστών της εταιρείας. Από τους 696 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες του Spotify κατά το πιο πρόσφατο τρίμηνο, οι 433 εκατομμύρια ήταν δωρεάν χρήστες που υποστηρίζονται από διαφημίσεις. Επιπλέον, υπήρχαν 276 εκατομμύρια συνδρομητές Premium (επί πληρωμή) στο ίδιο τρίμηνο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
10 minutes ago, JohnNightpower said:

Έχω σπασμένο τσάμπα premium spotify sideloaded στο 13 pro max μου, I don't even care.

Πωωωωω δικέ μου τι είπες τώρα μιλάμε !!1!!1  

• Haha 5
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, HateMe είπε

Πωωωωω δικέ μου τι είπες τώρα μιλάμε !!1!!1  

Θαυμαστικό ένα θαυμαστικό ενα. Χρονοταξιδιωτης απο το 2015?

57 λεπτά πριν, daskilias είπε

Λέγε χαχαχ

Ναι ρε μπροσκι

Δημοσ.

Ούτε συνδρομές, ούτε κλειδώματα. Έχω σε κάτι χιλιάδες MP3 όλα τα αγαπημένα μου τραγούδια από CD μου, βινύλια, κασέτες. Από δεκαετία 60 έως και 2010. Πήρε πολλά χρόνια. Ελάχιστα νέα μου αρέσουν και προστίθενται. Όπου θέλω, στο μουσικό μου PC, στην κάρτα SD του κινητού μου, στο cloud. Χρειάζομαι γιατρό? 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...