agrioloukanos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες δυστηχως επεσα θυμα (απατης) απο μελος με αξιολογησεις! εν ταχυ αγορασα ενα 1 phone 16 pro max με μελος με 20 θετικες αξιολογησεις. υποτιθεται οτι ηταν τελειο κτλ με θηλη κουτι ολα και εκεινος μου εστειλε ενα 15 pro max χωρις κουτι σκετο. σε ενα παλιοκουτι μεσα στη βρωμια να σακατευθηκε απο την μεταφορα. εγω του εκανα καταθεση απο την πρωτη στιγμη που συμφωνησαμε τον πηρα μετα τηλ και δεν το σηκωνε και απαντουσε μονο απο μυνηματα με στυλ του ειπα να μου στειλει τα χρηματα πισω και φυσικα με μπλοκαρε εχει σβησει και την αγγελια ενοειται δεν ξερω αν επιτρεπεται να γραψω το ονομα του τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση?
LouCi4er Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Το τι μπορείς και αν μπορείς να κάνεις κάτι δεν το ξέρω.Αυτο που ξέρω είναι ότι δεν κάνουμε ποτέ κατάθεση σε άγνωστο.Να προτιμάς συναλλαγές χέρι με χέρι,διαφορετικά προσπερνα και πήγαινε παρακάτω.Ειμαι μέλος στο insomnia 15 χρόνια,δεν έχω αγοράσει ποτέ τίποτα από μέλος εδώ και ούτε πρόκειται.Καμια φορά ρίχνω μια ματιά στις αγγελίες έτσι για να γελάσω,όταν βλέπω τιμές πχ για προϊόν που έχει 800€ καινούργιο σε κατάστημα να το δίνουν μεταχειρισμένο 20€ φθηνότερα και ειδικά όποιος γράφει (αποστολή μετά από κατάθεση,εγγύηση οι αξιολογήσεις μου) εκεί ρίχνω τρελό γέλιο.Τι εγγύηση οι αξιολογήσεις σου ρε μπαγλαμά,τεσπα.Προτείνω να γράψεις το όνομα του μέλους μήπως κάποιος τον γνωρίζει και βρεις κάπως άκρη. 3
Nabuko Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 λεπτό πριν, LouCi4er είπε Τι εγγύηση οι αξιολογήσεις σου ρε μπαγλαμά,τεσπα Μπορεί να εννοεί τις αξιολογήσεις που έχει κάνει στον εαυτό του με τα άλλα προφίλ του για να παρουσιάζεται σαν αξιόπιστος. 1 2
somt Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες ο αριθμός των αξιολογήσεων περιέχει και αυτές που κάνεις εσύ σε άλλους
koutsis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, agrioloukanos είπε δυστηχως επεσα θυμα (απατης) απο μελος με αξιολογησεις! εν ταχυ αγορασα ενα 1 phone 16 pro max με μελος με 20 θετικες αξιολογησεις. υποτιθεται οτι ηταν τελειο κτλ με θηλη κουτι ολα και εκεινος μου εστειλε ενα 15 pro max χωρις κουτι σκετο. σε ενα παλιοκουτι μεσα στη βρωμια να σακατευθηκε απο την μεταφορα. εγω του εκανα καταθεση απο την πρωτη στιγμη που συμφωνησαμε τον πηρα μετα τηλ και δεν το σηκωνε και απαντουσε μονο απο μυνηματα με στυλ του ειπα να μου στειλει τα χρηματα πισω και φυσικα με μπλοκαρε εχει σβησει και την αγγελια ενοειται δεν ξερω αν επιτρεπεται να γραψω το ονομα του τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση? Φίλε μου πάντοτε χέρι με χέρι οι συναλλαγές για να ελέγχουμε το προϊόν. Οι αξιολογήσεις δεν μου λένε τίποτα. Μπορεί να τις κάνει στον εαυτό του με άλλο προφίλ ή να τις κάνουν φίλοι του κτλ. 1
agrioloukanos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες Χέρι χέρι από απόσταση πως.υποτιθεται για αυτό είναι οι αξιολογήσεις. ερωτηση πως μπορώ να του κάνω αρνητική εφόσον έκλεισε την αγγελία και την έσβησε βασικά ;
kostasbm Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) ok κουτί δεν είχε....το τηλέφωνο ήταν σε καλή κατάσταση ??? κατάθεση σε λογαριασμο (μεταφορά με e banking) η με iris???? πολλά χρήματα???? Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από kostasbm
chvnce Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 51 λεπτά πριν, agrioloukanos είπε Χέρι χέρι από απόσταση πως.υποτιθεται για αυτό είναι οι αξιολογήσεις. ερωτηση πως μπορώ να του κάνω αρνητική εφόσον έκλεισε την αγγελία και την έσβησε βασικά ; Δεν μπορείς, εφόσον δεν σε επέλεξε ως συναλλασσόμενο μέλος.
Πανος999 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δυστυχώς το κάνουν πολλοί ακόμα αυτό με τα λεφτά στα τυφλά..Είχα δώσει παλιά εδώ μέσα i phone 5s 300€ αν θυμάμαι καλά..Όντως το κινητό το είχα στην πένα αλλά το θέμα είναι ότι μου έστειλε λεφτά χωρίς να το δει κ χωρίς να ξέρει αν θα το στείλω..Επίσης,με είχαν πάρει 2 για αμάξι που είχα πουλήσει με 1500€..Θέλανε να το στείλω σε νησί κ επαρχία..Μετά από κατάθεση των χρημάτων κ χωρίς να το ελέγξουν μηχανικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα