Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

2 κακά 

το πρώτο είναι ότι το πληκτρολόγιο δν είναι το ίδιο σε όλες τις εφαρμογές λογικά θα φτιάξει με update τον εφαρμογών. 

δεύτερο και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ όταν στέλνω μήνυμα στο iMessage το μήνυμα που στέλνω κάνει ένα μπλε φλας effect κάπως είναι μεγάλη αηδία μου φέρνει «επιληψία» , σβήνει κάπως ; 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν μου άρεσε η αισθητική του, παραείναι φορτομένο και έχει χάσει τον μινιμαλισμό που πάντα μου άρεσε στα iphone ενώ ταυτόχρονα σε iphone 13pro έχει και κάποια κολληματάκια. Οπότε το έκανα downgrade και θα μείνω με την έκδοση 18.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά update είναι. Επιτέλους ένας διαφορετικος σχεδιασμός μετά από πολλά χρόνια αλλά τα features καλοδεχούμενα μεν αλλά δεν έχουν και κάποιο wow factor. Μπορεί να υπάρχουν μερικά bugs εδω κι εκεί αλλά θα διορθωθούν σύντομα όπως το γνωρίζουμε όλοι. 

• Like 3
Δημοσ.

Θυμαται κανεις σε ποσες μερες ερχεται το πρωτο update μετα τη νεα εκδοση;; (Νομιζω μια βδομαδα για διορθωση σφαλματων) οσοι εχετε win πως κανετε τη αναβαθμιση μεσω της εφαρμογης apple device η με wifi?

Δημοσ.

καλημερα. εχει βρει καποιος αυτο που εδειξαν οτι μπορουμε να τραβαμε βιντεο και ταυτοχρονα να φαινονται στην οθονη και οι δυο καμερες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Asevastos είπε

Μου κάνει πολύ κακή εντύπωση ότι πλέον στο Safari χρειάζονται δύο taps για να ανοίξεις τις καρτέλες 🥴

iPhone είναι, λειτουργεί με Gestures, δεν είναι Android. Τράβα με το δάχτυλο σου την URL μπάρα προς τα πάνω και κάνει minimize την ιστοσελίδα στο μενού με της καρτέλες. Το Gesture λειτουργούσε και στο iOS 18. Επίσης από την URL μπάρα, άμα κάνεις Swipe αριστερά ή δεξιά αλλάζεις από καρτέλα σε καρτέλα που έχεις ανοιχτές.

Επεξ/σία από Huruduru
  • Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, notissfak είπε

καλημερα. εχει βρει καποιος αυτο που εδειξαν οτι μπορουμε να τραβαμε βιντεο και ταυτοχρονα να φαινονται στην οθονη και οι δυο καμερες?

Αυτό αφορά τα νέα τηλέφωνα που κυκλοφορούν από αυτή την Παρασκευή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...