goapad Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 κακά το πρώτο είναι ότι το πληκτρολόγιο δν είναι το ίδιο σε όλες τις εφαρμογές λογικά θα φτιάξει με update τον εφαρμογών. δεύτερο και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ όταν στέλνω μήνυμα στο iMessage το μήνυμα που στέλνω κάνει ένα μπλε φλας effect κάπως είναι μεγάλη αηδία μου φέρνει «επιληψία» , σβήνει κάπως ; 1
dfouryotis Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μην το κατεβάσετε ακόμα, χάλια είναι μεσα στα bugs 2
Fotoalexandros Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Προσωπικά δεν μου άρεσε η αισθητική του, παραείναι φορτομένο και έχει χάσει τον μινιμαλισμό που πάντα μου άρεσε στα iphone ενώ ταυτόχρονα σε iphone 13pro έχει και κάποια κολληματάκια. Οπότε το έκανα downgrade και θα μείνω με την έκδοση 18. 1
divnt Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 ώρα πριν, dfouryotis είπε Μην το κατεβάσετε ακόμα, χάλια είναι μεσα στα bugs Τι bugs παρατήρησες;
ashoka21 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Σε ενα iphone 13 που εχω, την μπαταρια την καταπινει! Ηταν που ηταν σαπια, τωρα απογινε. 1
gianniskks Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μια χαρά update είναι. Επιτέλους ένας διαφορετικος σχεδιασμός μετά από πολλά χρόνια αλλά τα features καλοδεχούμενα μεν αλλά δεν έχουν και κάποιο wow factor. Μπορεί να υπάρχουν μερικά bugs εδω κι εκεί αλλά θα διορθωθούν σύντομα όπως το γνωρίζουμε όλοι. 3
johnmayson Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Θυμαται κανεις σε ποσες μερες ερχεται το πρωτο update μετα τη νεα εκδοση;; (Νομιζω μια βδομαδα για διορθωση σφαλματων) οσοι εχετε win πως κανετε τη αναβαθμιση μεσω της εφαρμογης apple device η με wifi?
notissfak Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες καλημερα. εχει βρει καποιος αυτο που εδειξαν οτι μπορουμε να τραβαμε βιντεο και ταυτοχρονα να φαινονται στην οθονη και οι δυο καμερες?
johnmayson Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μεσω apple device δε την εμφανιζει ακομα την νεα αναβαθμιση ios 26.
Huruduru Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Asevastos είπε Μου κάνει πολύ κακή εντύπωση ότι πλέον στο Safari χρειάζονται δύο taps για να ανοίξεις τις καρτέλες 🥴 iPhone είναι, λειτουργεί με Gestures, δεν είναι Android. Τράβα με το δάχτυλο σου την URL μπάρα προς τα πάνω και κάνει minimize την ιστοσελίδα στο μενού με της καρτέλες. Το Gesture λειτουργούσε και στο iOS 18. Επίσης από την URL μπάρα, άμα κάνεις Swipe αριστερά ή δεξιά αλλάζεις από καρτέλα σε καρτέλα που έχεις ανοιχτές. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από Huruduru 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 9 ώρες 27 λεπτά πριν, notissfak είπε καλημερα. εχει βρει καποιος αυτο που εδειξαν οτι μπορουμε να τραβαμε βιντεο και ταυτοχρονα να φαινονται στην οθονη και οι δυο καμερες? Αυτό αφορά τα νέα τηλέφωνα που κυκλοφορούν από αυτή την Παρασκευή. 1
notissfak Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Αυτό αφορά τα νέα τηλέφωνα που κυκλοφορούν από αυτή την Παρασκευή. ευχαριστω πολυ!
mourlos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Ωραίες αλλαγές έφερε το IOS 26. Βέβαια το Liquid Glass με παει πισω στα Win Vista
hdtess33 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Το circle to search (visual intelligence) λειτουργεί? Δεν το βρήκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα