divnt Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Στα περισσότερα εικονίδια των εφαρμογών, φαίνονται και σε εσάς λίγο θολά και ξεθωριασμένα να το πω; Θα το διορθώσουν οι developers με update των εφαρμογών; 2
koutsis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 7 λεπτά πριν, divnt είπε Στα περισσότερα εικονίδια των εφαρμογών, φαίνονται και σε εσάς λίγο θολά και ξεθωριασμένα να το πω; Θα το διορθώσουν οι developers με update των εφαρμογών; έχεις δίκιο 1
divnt Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 λεπτά πριν, koutsis είπε έχεις δίκιο Φοράει tempered glass και σκέφτηκα μήπως ήταν αυτό, αλλά πριν την αναβάθμιση ήταν μια χαρά οπότε σίγουρα δεν ευθ΄νεται αυτό. Αρα περιμένουμε ενημερώσεις για τις εφαρμογές σιγά σιγά. 1
Chocobo Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Safari για νέα καρτέλα θέλει ένα κλικ παραπάνω ή κατι χάνω ??
Lazmour Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Πριν κάνω update, ας μου πει κάποιος πόσα από αυτά τα «νεα» χαρακτηριστικά θα έχω (πέρα από την liquid glass εμφάνιση), γιατί τα 3 gb στο iPhone και 8 στο MacBook απλά για «νεα» εικονίδια μόνο δεν τα χαραμίζω !!! Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Lazmour
nammo Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μα κανείς δεν έχει σχολιάσει ότι πλέον μπορείς και ορίζεις πόσο μακρύ θα είναι το snooze ;;;; 😆 Εκτός απο τις περίφημες ανακοινώσεις έχει bits n bytes προσθήκες πολύ θετικές: 😎 1
koutsis Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 16 λεπτά πριν, Chocobo είπε Safari για νέα καρτέλα θέλει ένα κλικ παραπάνω ή κατι χάνω ?? Δες πιο πάνω, υπάρχει απάντηση
Super Moderators paredwse Δημοσ. πριν από 1 ώρα Super Moderators Δημοσ. πριν από 1 ώρα 16 minutes ago, nammo said: Μα κανείς δεν έχει σχολιάσει ότι πλέον μπορείς και ορίζεις πόσο μακρύ θα είναι το snooze ;;;; 😆 [...] Πριν λίγο το παρατήρησα (στο Apple Watch) και έμεινα έκπληκτος.
rs380ps Δημοσ. πριν από 44 λεπτά Δημοσ. πριν από 44 λεπτά Εγώ θέλω να επαναφέρουν με κάποιο τρόπο το carrier name πάνω αριστερά αντί για την ώρα εποχές πριν το notch
dngtr67 Δημοσ. πριν από 38 λεπτά Δημοσ. πριν από 38 λεπτά Αυτό το υπερ-ενοχλητικό που σε παίρνει κάποιος τηλ και το ονοματεπώνυμό του σκρολάρει αριστερά-δεξιά και φέρνει ζαλούρα θα το φτιάξουνε κάποια στιγμή;
TiPsY4 Δημοσ. πριν από 37 λεπτά Δημοσ. πριν από 37 λεπτά 5 λεπτά πριν, rs380ps είπε Εγώ θέλω να επαναφέρουν με κάποιο τρόπο το carrier name πάνω αριστερά αντί για την ώρα εποχές πριν το notch Γιατί βρε, ξεχνάς τι κάρτα sim έχει μέσα; Πάνω αριστερά φαίνεται στο lock screen, πάντως
kwstas321 Δημοσ. πριν από 6 λεπτά Δημοσ. πριν από 6 λεπτά Εαν καταφέρει καποιος να βρει τροπο να απενεργοποιησει αυτο το εφε που εμφανιζεται γυρω γυρω απο τα τετραγωνα των εφαρμογων αναλογα με την κλίση της συσκευης, ας μας πει! Δε βρισκω κανενα λογο να ξοδευεται μπαταρια για αυτο το πραγμα ειλικρινα! (Μεσα απο την προσβασιμοτητα>κινηση>μειωση κινησης απενεργοποιειται, αλλα μαζι του απενεργοποιεται και καθε ειδους εφε στο κινητο.) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα