Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 26 λεπτά πριν, panagi0tisgr είπε Θα αφησω ασχολιαστο το γεγονός ότι εδώ ευρωπη δεν παιζει τιποτα αλλα ζηταει full price! Τα παράπονα σου στην ΕΕ, δεν φταίει η Apple αυτό. Αν και στο iPad τα περισσότερα χαρακτηριστικά παίζουν μια χαρά και σε μας αν εξαιρέσεις την μη υποστήριξη των Ελληνικών. Τα υπόλοιπα είναι αστεία και υποκριτικά από την πλευρά της Ευρώπης. Το visited places ας πούμε παίζει χωρίς περιορισμούς εδώ και χρόνια με τους χάρτες της Google… 2
NickTG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, S2Katana said: Αυτό που πληρώνουμε τα Apple σε τιμές «Ευρώπης» για να μην έχουμε τα μισά χαρακτηριστικά που η γλυκούλα Ε.Ε. «περικόπτει» για την ασφάλειά μας, με ξεπερνάει. 3 από τα 4 features πάντως που βλέπω κομμένα τα έχουν αλλες εταιρείες. Άρα ίσως δεν κόβει κάτι η ΕΕ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, NickTG είπε 3 από τα 4 features πάντως που βλέπω κομμένα τα έχουν αλλες εταιρείες. Άρα ίσως δεν κόβει κάτι η ΕΕ. Μια χαρά μπορεί και τα κόβει γιατί θεωρεί πως η Apple κατέχει μεγαλύτερη θέση στην αγορά! Γι αυτό και το intelligence στις αρχές έπαιζε στα Mac στην Ευρώπη αλλά όχι στα iphones.
Jmanol000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Έχω το IPad Pro M4 256. Κυρίως content consumption , Mail , MS Teams, κάποιες εφαρμογές για Testing και κάνα casual gaming. Εχω και το Diablo immortal από ογκώδη που αν δεν ήταν η παρέα θα είχε πάρει δρόμο. Έχω και Office αλλά το χρησιμοποιώ πιο σπάνια και κυρίως για να δω και όχι για edit. Το teams όμως είναι βολικό για να μην κάθεστε σε καρέκλα σε 2ωρα+ calls που δεν κάνεις εσύ presentation. Ενδιαφέρον . Και έχεις και το καλύτερο ipad ωραίος , όμως αυτά δεν τα έκανες και με MacBook , θέλω να πω τι προσφέρει το ipad στην εμπειρία εδώ που δεν προσφέρει ένα MacBook . Πήρα iPad Pro και προσπαθώ να δω τις χρήσεις του
Dimitris_1981 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Jmanol000 είπε Ενδιαφέρον . Και έχεις και το καλύτερο ipad ωραίος , όμως αυτά δεν τα έκανες και με MacBook , θέλω να πω τι προσφέρει το ipad στην εμπειρία εδώ που δεν προσφέρει ένα MacBook . Πήρα iPad Pro και προσπαθώ να δω τις χρήσεις του Δουλειά κάνω με MacBook και Windows VM. Άλλο form factor. Δεν παίζω με magic keyboard σαν laptop alternative. Το iPad είναι για πιο απλά πράγματα στο δικό μου Workflow. Άντε καμια φορά με SideCar για να έχω κάνα manual ανοιχτο.
kundi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου τα διάλυσε όλα μe to tahoe , βγαζει μπαρα στην αρχη αναμοσβηνει 1-2 η οθονη φορες και περνει μπρος , θα το γυρισω πισω , πιο αργο το μηχαμημα Mac mini m4
koumos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Την μπαταρία την ρουφάει σαν τρελό πάντως σε iphone 15 pro. Lagάρει και λίγο κιόλας. Μας ωθούν για αναβάθμιση
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, koumos είπε Την μπαταρία την ρουφάει σαν τρελό πάντως σε iphone 15 pro. Lagάρει και λίγο κιόλας. Μας ωθούν για αναβάθμιση Τσάμπα τα γράφουμε ξανά και ξανά ε? Παραδίνομαι! 😛 50 λεπτά πριν, kundi είπε τα διάλυσε όλα μe to tahoe , βγαζει μπαρα στην αρχη αναμοσβηνει 1-2 η οθονη φορες και περνει μπρος , θα το γυρισω πισω , πιο αργο το μηχαμημα Mac mini m4 Κάτι άλλο πάει στραβά στην περίπτωσή σου! Δεν μπορεί να τα πάει άψογα σε έναν iMac 27" με i7 και ακόμη καλύτερα σε έναν M1 και να σου σκαλώνει σε Μ4... 1
goapad Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 40 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν μπορεί να τα πάει άψογα σε έναν iMac 27" με i7 μπαινουν σε intel mac?
nikosfr44 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μπορούμε με το pencil να ανοιγουμε το μενου με τις ανοιχτες εφαρμογες και τις ρυθμισεις απο πανω η δεν γινεται παλι? Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από nikosfr44
S2Katana Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, Jmanol000 said: Ενδιαφέρον . Και έχεις και το καλύτερο ipad ωραίος , όμως αυτά δεν τα έκανες και με MacBook , θέλω να πω τι προσφέρει το ipad στην εμπειρία εδώ που δεν προσφέρει ένα MacBook . Πήρα iPad Pro και προσπαθώ να δω τις χρήσεις του Μπορώ να στο αναλύσω αν θέλεις. Εγώ έχω το 13άρι Μ4 και χρησιμοποιώ το Macbook Air M2 μονο για το Microsoft Office (επειδή ειναι σκουπίδι στο iPad). Για όλα τα άλλα, μόνο το iPad 13 M4 Pro. Και τρέχω δικηγορική εταιρεία...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, goapad είπε μπαινουν σε intel mac? Ναι είναι η τελευταία έκδοση που παίρνουν (τουλάχιστον για το iMac 27" 5K i7 2020 που έχω στο γραφείο).
Jmanol000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, S2Katana είπε Μπορώ να στο αναλύσω αν θέλεις. Εγώ έχω το 13άρι Μ4 και χρησιμοποιώ το Macbook Air M2 μονο για το Microsoft Office (επειδή ειναι σκουπίδι στο iPad). Για όλα τα άλλα, μόνο το iPad 13 M4 Pro. Και τρέχω δικηγορική εταιρεία... Πολύ ενδιαφέρον . Είστε δικηγόρος ; Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω πως κάποιος επαγγελματίας το χρησιμοποιεί , ειδικά του συγκεκριμένου κλάδου . Εγώ είμαι της νομικής και παρότι πήρα ενθουσιασμένος iPad Pro νιώθω πως δεν μου επιτρέπει να εργάζομαι με την ίδια άνεση με το MacBook 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Ναι είναι η τελευταία έκδοση που παίρνουν (τουλάχιστον για το iMac 27" 5K i7 2020 που έχω στο γραφείο). Αυτός πως είναι τώρα πως δουλεύει ; Τρέχει καλά ;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε Αυτός πως είναι τώρα πως δουλεύει ; Τρέχει καλά ; Μια χαρά όλα, όπως και πριν.
JohnnieGr88 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, Jmanol000 είπε χρήστες παλιών iPad με m1 και μετά πωσ είναι η εμπερια Άριστη,είμαι εκεί από το Β6…κανένα πρόβλημα…διακρίνω μόνο ένα laggy όταν βάζεις το θέμα με διάφανα εικονίδια..το οποίο δεν άλλαξε έως σήμερα…κατά τα άλλα όλα κομπλέ 2 ώρες πριν, koumos είπε Την μπαταρία την ρουφάει σαν τρελό πάντως σε iphone 15 pro. Lagάρει και λίγο κιόλας. Μας ωθούν για αναβάθμιση Μην περιμένεις θαύματα ρε συ από την πρώτη έκδοση..έτσι γίνεται με όλα τα απντειτς…εγώ απλά φορτίζω δύο φορές το κινητό 😂 17 ώρες πριν, Jmanol000 είπε έχω κάποιες εμφιβολιεσ για αυτό ενδιαφέρον πόσο χώρο έχεις στο iar Έτσι όπως το έκαναν με το iOS 26 μόνο με πληκτρολόγιο θα καταλάβεις τις νέες λειτουργίες…ειδάλλως θα είναι και όπως παλαιότερα απλά με redezign
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα