Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, CMOS_Z said:

Παρακολουθώ και το νήμα στο adslgr και πραγματικά μας δουλεύουν. Σε όλους λένε διαφορετικά πράγματα. Αλλά νομίζω πως έχω καταλήξει πως η τιμή αυτή εμφανίζεται μόνο σε αναβάθμιση από χαλκό/100mbit ή νέους πελάτες.

Την προσφορά στα 500/34,2€ την πήρες με αναβάθμιση από 100Mbps fiber ή χαλκό σε συνδιασμό με την επιδότηση;

Την Δευτέρα είχα μιλήσει μαζί τους για να αλλάξω από 100άρα FTTH se 300άρα για 36,10 ευρώ το μήνα. Την Τρίτη με το που βλέπω την 500αρα για 34,20 τους πήρα επιτόπου τηλέφωνο για να μην με αλλάξουν σε 300άρα, αλλά σε 500άρα που μου έβγαινε φθηνότερα.

Οπότε παίζει να ισχύει αυτό που λες, ότι είναι για 100άρες FTTH και κάτω.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 17/09/2025 at 11:07, dpolal said:

Είμαι με την time limited προσφορά της COTE από 100 σε 500 σε πρόγραμμα που ανανεώνεται αυτό το μήνα και έχει μέσα σταθερή, κινητά και ίντερνετ.

ΑΛΛΑ πλέον έχω στα 20 μέτρα το νέο ΚΑΦΑΟ με τις οπτικές της ΔΕΗ που υποστηρίζει την περιοχή και ακριβώς πάνω στον τοίχο του σπιτιού μου τοποθέτησαν πριν από 2 μήνες κουτί της INALAN. 😆

.

Τί προτείνεται να κάνω ρε παίδες ;;
Θέλω να κρατήσω το σταθερό λόγο ηλικιωμένων συγγενών και τραπεζών. Πώς το αλλάζω σε VOIP;

Η ΔΕΗ έχει την προσφορά για τα 1Gb και η Inalan τρέχει μια τρελή έκτπωση αν είσαι ο πρώτος που θα εγκατασ΄τησει στην πολυκατοικία. 

Θα σου πω τι έκανα εγώ και πήρα προσφορά ισάξια με της ΔΕΗ απο τον COTE 

Έκανα αίτηση στη ΔΕΗ λίγο πριν τη λήξη του συμβολαίου του COTE και μόλις εγινε η υποδομή απο πλευράς ΔΕΗ στην πολυκατικοία και ενεργοποιήθηκα στη ΔΕΗ, πήγα σε κατάστημα COTE και έκανα αίτηση διακοπής, πλήρωσα ενα μικρό penalty τύπου 30eur και μου είπαν αν θέλω να παραμείνω με την ίδια τιμή (33.90) και αναβάθμιση ταχύτητας απο 100 σε 500 οπου τους είπα όχι. Με ενημέρωσαν οτι θα με καλέσουν και απο τον COTE για να προχωρήσουμε την διακοπή. Μετα απο λίγες ημέρες έλαβα τηλ απο τον COTE οπου τους είπα οτι δεν ενδιαφέρομαι να παραμείνω λόγο οτι μπήκα στη ΔΕΗ με 17.90.

Μαντέψτε.. μου έκανε ο COTE την ίδια προσφορα δηλαδή 500άρα στα 17.90 + τηλεφωνία για να μείνω και να κάνω λεει υπαναχώρηση απο τη ΔΕΗ :P Καλύτερο deal όμως είχα ήδη ενεργοποιηθεί στη ΔΕΗ και μου έδωσαν και 3 μηνες πάγια δώρο και σταθερο δεν χρησιμοποιούμε καθόλου ουτε συσκευή δεν είχα βάλει επομένως δεν έκανα υπαναχώρηση και έμεινα ΔΕΗ

Δεν ξέρω αν πιάνει αυτό γενικά και σε άλλους συνδρομητές, επίσης μονο τηλεφωνικός μου έκαναν τη προσφορά αυτή, στο κατάστημα ηταν μονο αναβάθμιση ταχύτητας η προσφορά για την τιμή που ήδη πλήρωνα 

Επεξ/σία από omokas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

300 αρα ινα και φουλ TV με κουπονι δινω 55,70 .Ε ρε δουλεμα που τρωμε.....Ειναι προσωρινά 500 αρα περιμενω να δω τι θα γινει.......

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
15 ώρες πριν, nmamag είπε

Σημερα βγηκε αυτο

image.png

Αυτό έχει βγει από τον Μάρτιο υποτίθεται σε άλλο pdf μαζί με άλλες προσφορές για 500 και 1000. Είχα κάνει ολόκληρη φασαρία και δεν έβγαλα ποτέ άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...