Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιες είναι οι προτάσεις σας για 55άρα OLED.

Βλέπω την LG C4, έχει όμως δύο μοντέλα... έχουν μεγάλες διαφορές;

OLED55C41LA και OLED55C46LA.  

Η πιο φθηνή λέει η 120hz η άλλη 100hz. Δεν βλέπω άλλη διαφορά..

Με έχουν μπερδέψει τα πολλά μοντέλα... την είχα πατήσει και παλιότερα που είχα αγοράσει samsung της 7000 σειράς... αλλά ήταν η μοναδική που δεν είχε VA πανελ παρόλο που όλοι έλεγαν ότι έχει...

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα;

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Ποιες είναι οι προτάσεις σας για 55άρα OLED.

Βλέπω την LG C4, έχει όμως δύο μοντέλα... έχουν μεγάλες διαφορές;

OLED55C41LA και OLED55C46LA.  

Η πιο φθηνή λέει η 120hz η άλλη 100hz. Δεν βλέπω άλλη διαφορά..

Με έχουν μπερδέψει τα πολλά μοντέλα... την είχα πατήσει και παλιότερα που είχα αγοράσει samsung της 7000 σειράς... αλλά ήταν η μοναδική που δεν είχε VA πανελ παρόλο που όλοι έλεγαν ότι έχει...

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα;

Η LG έχει ακόμα αυτό το άθλιο λειτουργικό?

Εγώ έχω sony και το google tv os που έχει είναι άψογο

https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/2/Sony/f/350424_453891/55-OLED.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά έχουν 200-400 ευρώ πάνω από τις LG. Εγώ θα ήθελα να μείνω σε πιο χαμηλό budget. 

Εχω και ένα tv box με android οπότε θα με καλύψει εν μέρει και το web os.

Δημοσ.

Έχω την OLED55C46LA και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η χρήση που κάνω είναι gaming, λίγο σειρές - ταινίες και κανένα Youtube ή μπαλίτσα.

Απλά πράγματα δηλαδή.

Αντικειμενικά νομίζω σε OLED οι Sony θεωρούνται οι καλύτερες, πράγμα που αποτυπώνεται και στην τιμή τους, ωστόσο είχα κακή εμπειρία στο παρελθόν με Bravia και τελευταία το γύρισα σε LG.

Οι LG έχουν πλέον και τη G σειρά, αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω τα σχεδόν 1.000 ευρώ διαφορά που έχουν για τη χρήση που κάνω.

Το λειτουργικό της LG δεν με χαλάει, αν και είναι κακό, της Samsung θεωρώ πως είναι πολύ χειρότερο για παράδειγμα. Έχω ό,τι χρειάζομαι σε συντομεύσεις, οπότε η σχέση μου με το λειτουρικό της είναι ελάχιστη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι βλέπω δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη διαφορά οι δύο LG C4. Οπότε θα πάω στην πιο οικονομική εφόσον δεν βρω κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. και η b4 είναι πολύ καλή για τα χρήματά της, λίγο χειρότερη σε hdr λένε και σε φωτεινότητα.

και η samsung έχει πολύ άθλιο λογισμικό, ειδικά αν είναι παλιά έκδοση όπως η δική μου (2018) δεν υποστηρίζει τίποτα πέρα από τα βασικά.

να μην μιλήσω για τις άπειρες εκδόσεις π.χ nu7172, 7092, 7023, 7022, 7091, 7173...++ που ούτε οι ίδιοι ξέρουν τις προδιαγραφές και τι πάνελ έχει η κάθε μία.

Επεξ/σία από The_Judas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...