roentgen Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς, αλλά εδώ και 2-3 μήνες περίπου έχω προσέξει ότι γεμίζει ο τοίχος μου με δημοσιεύσεις διαφόρων ατόμων που δεν γνωρίζω ή ακολουθώ εις βάρος των δημοσιεύσεων ατόμων που είναι φίλοι μου και θέλω να βλέπω τις αναρτήσεις τους. Πραγματικά χάνομαι στους άσχετους κάθε φορά που ανοίγω τη σελίδα, και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί αυτό. Σας ευχαριστώ. 1
chvnce Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Yep. Για όλους μας είναι το ίδιο. Είναι βάσει του νέου αλγορίθμου. Να μπαίνεις από feed, για να έχεις ροή από φίλους, τις ομάδες σου κτλ. Είναι το ίδιο χάλια με τόσες διαφημίσεις, αλλά δεν είναι κι αυτό το πράγμα με την αρχική που έχει πλημμυρίσει με αγνώστους. 2
chvnce Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου @roentgen Επανέρχομαι στο θέμα με καλύτερη πρόταση. Κάνει πολύ καλό φιλτράρισμα, και δεν χρειάζεται να μπαίνουμε στο feed. https://www.fbpurity.com/ 2
roentgen Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Στις 16/9/2025 στις 8:29 ΜΜ, chvnce είπε Yep. Για όλους μας είναι το ίδιο. Είναι βάσει του νέου αλγορίθμου. Να μπαίνεις από feed, για να έχεις ροή από φίλους, τις ομάδες σου κτλ. Είναι το ίδιο χάλια με τόσες διαφημίσεις, αλλά δεν είναι κι αυτό το πράγμα με την αρχική που έχει πλημμυρίσει με αγνώστους. Πώς μπαίνεις από feed?
chvnce Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, roentgen είπε Πώς μπαίνεις από feed? 1
SpectralQ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Έχω παρατηρήσει κάποιες φορές να γίνεται αυτό και να γεμίζει το feed και με διάφορες άσχετες Clickbait αναρτήσεις, αλλά όταν με το που δω κάνω refresh, μετά επανέρχεται σε νορμαλ. Μου δίνει την εντύπωση πως κάνουν πειραματισμούς για να δουν που θα πατήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα