Προς το περιεχόμενο

Hollow Knight: Silksong Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο καημό να το ολοκληρώσω θα φτάσω κάπου θα κολλήσω και θα το παρατήσω ή απλά θα το περάσω και θα συνεχίσω. Πρόσφατα ολοκλήρωσα το Prince Of Persia Last Crown σε Default Δυσκολία και νομίζω ότι είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς από το Silksong απλά στην περίπτωση του Silksong και παρόμοιων σε δυσκολία τίτλων (Sekiro κτλ) το Hype το δημιουργούν οι καμένοι που ψάχνουν πως και πως ένα παιχνίδι να κολλήσουν και να μην μπορούν να βγάλουν με τίποτα την πίστα. Μόλις το βρουν αρχίζουν να φωνάζουν ουαου τι παιχνιδαρα είναι αυτή κτλ και έτσι παρασύρονται και οι υπόλοιποι πιο Casual Gamers και πέφτουν στην παγίδα χωρίς να ξέρουν τι τους περιμένει. Μια χαρά παιχνίδι το Silksong καλοφτιαγμένο προσεγμένο και τίμιο στην τιμή του αλλά μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα είναι στην καλύτερη υπερβολές και στη χειρότερη παραπληροφόρηση.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/9/2025 στις 12:09 ΜΜ, Gavoux4 είπε

Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο καημό να το ολοκληρώσω θα φτάσω κάπου θα κολλήσω και θα το παρατήσω ή απλά θα το περάσω και θα συνεχίσω. Πρόσφατα ολοκλήρωσα το Prince Of Persia Last Crown σε Default Δυσκολία και νομίζω ότι είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς από το Silksong απλά στην περίπτωση του Silksong και παρόμοιων σε δυσκολία τίτλων (Sekiro κτλ) το Hype το δημιουργούν οι καμένοι που ψάχνουν πως και πως ένα παιχνίδι να κολλήσουν και να μην μπορούν να βγάλουν με τίποτα την πίστα. Μόλις το βρουν αρχίζουν να φωνάζουν ουαου τι παιχνιδαρα είναι αυτή κτλ και έτσι παρασύρονται και οι υπόλοιποι πιο Casual Gamers και πέφτουν στην παγίδα χωρίς να ξέρουν τι τους περιμένει. Μια χαρά παιχνίδι το Silksong καλοφτιαγμένο προσεγμένο και τίμιο στην τιμή του αλλά μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα είναι στην καλύτερη υπερβολές και στη χειρότερη παραπληροφόρηση.

Συμφωνώ 100% με όσα είπες. Το δοκίμασα κι εγώ και όντως έχει την δυσκολία του αλλά ok, δεν είναι αυτό που εν τέλη με χαλάει. Δεν ξέρω αν θα φανώ παράξενος αλλά προσωπικά βρίσκω τα τόσα πολλά μονοπάτια που μπορείς να ακολουθήσεις, χαοτικά. Δυστυχώς το δικό μου μυαλό δεν συγκρατεί καν από που ήρθα και που πάω, έκανα 3-4 προσπάθειες αλλά αυτό ήταν, το έβγαλα για πάντα. Πολύ προσεγμένο, ναι.. αλλά να χαρώ θέλω και όχι να σπαστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...