zacharis1955 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bujam1 είπε Ανεξάρτητα από την (πολύ καλή) προσφορά, μπαίνοντας στο site της Baseus, το ESET εμένα μου βγάζει αυτό: 😀 Βγάλε το antiVirus.Δεν χρησιμεύει πλέον σε τίποτα. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από zacharis1955
lancias1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου τελικα δεν παρελαβα ποτε...οπως επισης δεν μου ηρθε ποτε tracking number απο καποιο ελληνικο courier.μου ζητησαν ταυτοποιηση με το id μου κ στη συνεχεια μου ειπαν οτι θα μου κανουν refund ενω ηθελα το προιον....
dchatz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 49 λεπτά πριν, lancias1 είπε τελικα δεν παρελαβα ποτε...οπως επισης δεν μου ηρθε ποτε tracking number απο καποιο ελληνικο courier.μου ζητησαν ταυτοποιηση με το id μου κ στη συνεχεια μου ειπαν οτι θα μου κανουν refund ενω ηθελα το προιον.... εμενα μου ηρθαν κανονικά εδώ και πανω απο εβδομάδα, πολύ γρηγορα θα ελεγα. Μάλλον τους τελείωσαν και δε προλαβες
lancias1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου ζητησα refund μια εβδομαδα μετα την τελευταια ημερομηνια παραλαβης....μου ειπαν οκ....κ την 8η μερα ηρθαν....την 9η επικοινωνησα να ακυρωσουν το refund κ περιμενω
Galaxy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Η αλήθεια είναι οτι εδώ γίνεται το μπέρδεμα και σε μένα ηρθαν Δευτέρα αλλα η κούριερ δεν ειδοποιησε ποτέ ... Δεν εχουν εδώ αντιπροσωπο και το στέλνουν με τυχαία κούριερ οπως φαίνεται ...
APPLEGEEK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Order now and we'll notify you via e-mail when we have an estimated delivery date for this item. Choose your delivery option: 2 - 4 business days after dispatching €19.07 Expedited Delivery Items: €39.58 Postage & Packing: €19.07 Order Total: €58.65 Order totals include VAT. See details
zacharis1955 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, malachaskos είπε παίζει ακόμα η προσφορά? Δοκίμασε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις