Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τυράκι είναι οι προσφορές, όταν το physical copy έχει 80 ευρώ, λες "θα περιμένω να βγει σε προσφορά να το πάρω 50-60"

Το ότι τα digital βέβαια με μηδενικό κόστος συσκευασίας, παραγωγής φυσικού μέσου, μεταφορικά, κέρδος του εκάστοτε μεταπωλητή κλπ έχει day 1 το ίδιο κόστος με το physical μέσο, είναι τουλάχιστον γελοίο.

Έχεις την digital κονσόλα πιο φθηνή (και καλώς) κατά τη γνώμη μου και τα digital games (πέραν των προσφορών) θα πρέπει να είναι εξαρχής αρκετά φθηνότερα για να έχει ο κόσμος ουσιαστικό κίνητρο.

Επίσης, όταν digitally δεν αγοράζεις παρά μονο μια άδεια χρήσης και όχι κάτι actual (το οποίο σημαίνει πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να φύγει από το store και άρα να χάσεις τα λεφτά σου αν δεν το έχεις ήδη κατεβασμένο στην κονσόλα σου πχ λόγω χωρητικότητας) οι εταιρείες δεν είναι σοβαρές.

Προσωπικά παίρνω πάντα physical, για την συλλογή, την συλλεκτικότητα και potentially ίσως την μεταπώληση. Αν αγοράζω ένα game digitally, θέλω να έχω το δικαίωμα να το ξανακατεβασω και να το παίξω οπότε θέλω. Ακόμα και σε μια ρετρό κονσόλα που έχει σταματήσει το support 3 χρόνια πριν επειδή με έπιασε μια νοσταλγία ρε αδερφέ και επειδή το έχω ήδη πληρώσει δεν θέλω να πάρω την νέα έκδοση του για την εκάστοτε νέα κονσολα.

Θες ο κόσμος να αγκαλιάσει πλήρως το digital? Κάν'το σωστά και είμαι μέσα.

Επεξ/σία από Banner7
  • Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 17/9/2025 στις 12:02 ΜΜ, Votritis είπε

Oπως επαψε να υπαρχει το φυσικο μεσο σε ταινιες και μουσικη ετσι αναπόφευκτα θα σταματήσει και στο gaming που ούτως ή άλλως εχει γινει στο pc εδω και 15+ χρονια, σε κανεναν νεο σημερα δεν λείπει ουτε η βιντεοκασέτα ουτε το cd , απλα κακοφαίνεται σε αυτους που έχουν μεγαλωσει με το φυσικο μεσο και το βλέπουν νοσταλγικά .   

Δεν έπαψε, στην Ελλάδα έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν δυστυχώς.., και το κακό δεν είναι μόνο αυτό, αλλά ότι ότι blu ray βγαίνει, αφού δεν κυκλοφορεί Ελλάδα, δεν έχει και ελληνικά, τουλάχιστον όλα όσα ήθελα να αγοράσω, ακόμα και το super Mario movie που κάποια καταστήματα το έφεραν αυτοί λόγω της ζήτησης, δεν είχε ελληνικά, για δεν υπάρχει πουθενά έκδοση blu ray με ελληνικά.

Τα CD είναι σε καλύτερη μοίρα, αφού δεν χρειάζεται να προσθέσουν κάτι, και υπάρχουν καταστήματα που φέρνουν, όπως και βινύλια που πουλάνε όλο και περισσότερο πλέον.

Το κακό αυτό που βλέπω εγώ για το κομμάτι του gaming, είναι πως αν σταματήσει να βγαίνουν σε φυσική μορφή, μετά οι τιμές μπορεί να μην πέφτουν τόσο πολύ ή να μην φτάνουν τις τιμές που φτάνει το used, κάτι πολύ κακό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...