Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορω να αλλαξω τωρα κυρια κατοικια η παω για του χρονου; ενδιαφερομαι για το επίποδομα και το κωδικο 081 αλλα εχω αλλου κυρια κατοικια αν και εχω μισθωτηριο στο σπιτι που μενω εδω στο ονομα μου (αλλα δεν ειναι δηλωμενη κυρια κατοικια) ο λογιστης δυστηχως μου τα λεει περιεργα και δεν καταλαβαινω 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dsi44 είπε

οποτε θες αλλαζεις ηλεκτρονικα στο taxis.

ξερει κανεις αν υπαρχει πρόβλημα οτι εππαγγελματικα εχω διαφορετικη εδρα σε αλλη πολη;

Δημοσ.

εκανα αλλα αποριφθηκε λόγω οτι εχω ενεργη επιχείρηση.

δεν μπορω να εχω κυρια κατοικια αλλου γιατι η επιχειρηση μου ειναι αλλου; 

τι διαολο ρε παιδια καποιος βοηθεια;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dsi44 είπε

αν εχεις ατομικη επιχειρηση τοτε γιαυτο απορριφθηκε.

Αφότου εχω ατομικη επιχειρηση δεν δικαιουμε το ενοκιο που θα δωσουν τον σεπτεμβριο; δλδ δεν μετραει οτι ενοικιαζω αλλου τη κατοικια μου;

Δημοσ.
30 minutes ago, dsi44 said:

αφου η κατοικια σου ειναι εδρα της επιχειρησης

Ελλάδα 2.0

Δηλαδή αν η δουλειά είναι πχ Κατερίνη και το σπίτι Θεσσαλονίκη, η εφορία δε μπορεί να δεχτεί ότι ο επαγγελματίας πηγαινοέρχεται με το αυτοκίνητο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ελλάδα 2.0

Δηλαδή αν η δουλειά είναι πχ Κατερίνη και το σπίτι Θεσσαλονίκη, η εφορία δε μπορεί να δεχτεί ότι ο επαγγελματίας πηγαινοέρχεται με το αυτοκίνητο;

αυτο απορω και εγω ρε φιλε. τωρα θα μου πεις αν δηλωσα αυτο καπως πρεπει να το αλλαξω σωστα. ο λογιστης που εχω μπλεξει ειναι μεγαλο ΑΜ

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Haha 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ekrepali είπε

Το κρίσιμο είναι πού ειναι η έδρα σου, δηλαδή πού θα έρθει για να ελέγξει τα βιβλία σου, τα πάγιά σου κλπ. Δεν παίζει ρόλο που είναι οι πελάτες σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...