Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, KPNY said:

Εφόσον έχουν έσοδα δουλειά θεωρείται, ασχέτως τι πιστεύει ο καθένας μας. 

Εφόσον το θεωρούν δουλειά ασχέτως τι πιστεύει ο καθένας, ας κόψουν μόνοι τους τον λαιμό τους.
Άμα ήταν λεβεντιά μου να θεωρούμε ότι να ναι όπως να ναι, ο κόσμος θα είχε χαθεί προ πολλού. 
(να τους κολλήσουμε και κανα ένσημο ντε ρε παιδί μου, έτσι για τη σύνταξη...)

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kgkaudi είπε

Δεν είναι μόνο αυτός. Και ο Destin Legarie έχει το ίδιο θέμα, και ο MugThief.
Ή ξαφνικά ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την τεχνολογία, ή το Youtube τα έκανε ***τάνα.

Όλοι αυτοί ξεκινάνε με χ περιεχόμενο, και βάζουν χ+ψ+γ+ζ. Μετά κουράζουν. Όλοι οι μεγάλοι έχουν το ίδιο θέμα γιατί πάνε να δημιουργήσουν περισσότερα βίντεο 

Δημοσ.
9 minutes ago, SabotazNic said:

Όλοι αυτοί ξεκινάνε με χ περιεχόμενο, και βάζουν χ+ψ+γ+ζ. Μετά κουράζουν. Όλοι οι μεγάλοι έχουν το ίδιο θέμα γιατί πάνε να δημιουργήσουν περισσότερα βίντεο 

Δεν έγινε πτώση τύπου 1-2% μέσα σε μερικές μέρες. 
Έπεσαν στο μισό τύπου την επόμενη μέρα. 
Μάλλον κάποιος junior τα γ@μησε. 😛

Δημοσ.
34 minutes ago, spectaculator said:

Εφόσον το θεωρούν δουλειά ασχέτως τι πιστεύει ο καθένας, ας κόψουν μόνοι τους τον λαιμό τους.
Άμα ήταν λεβεντιά μου να θεωρούμε ότι να ναι όπως να ναι, ο κόσμος θα είχε χαθεί προ πολλού. 

Οι περισσότεροι στην Ελλάδα που έχουν έσοδα (δεν γνωρίζω από ποιο ποσό και πάνω) έχουν κάνει έναρξη σαν διαφημιστικές εταιρείες. 

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Εεεεετσι 

Ευτυχώς που υπάρχουν αποτελεσματικά app και γλιτώνουμε απο τα παντα στο yt. Μερικές φορές μπαίνω από το κανονικό app και η κατάσταση είναι απαλευτη πραγματικά έτσι όπως το έχουν κάνει με τις διαφημίσεις. 

Οποτε όλα καλώς και αφήστε να τσακώνονται οι δημιουργοί με το youtube και αντιστρόφως. 

Άστο να πάει. Ακριβώς το ίδιο μια φορά καταλαθος μπήκα στο κανονικό app πριν φάει delete και απλά λέω καλά τι χαλι ειναι αυτό? Διαφημίσεις παντού shorts να παίζουν από το πουθενά ένα μπάχαλο τελείως. Το Revanced είναι ευλογία ανοίγεις σε ανοίγει άμεσα εγγραφές κομμένα τα shorts τελείως και απλά απολαμβάνεις τα βίντεο που θες να δεις. Το Premium δεν πιάνει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι το revanced και τις δυνατότητες του. 

16 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Αυτό που κάνεις είναι πάρα πολύ σωστό αλλά έτσι πληρώνονται μόνο οι δημιουργοί των καναλιών. Το youtube πρέπει να βγάλει και αυτό κάποια κέρδη μιας και έχει κόστη, σέρβερ, bandwitdh κλπ. Όσο καλοί και αν είναι οι Content Creators αν δεν υπήρχε εξαρχής το youtube ή αν ανακοίνωνε ότι θα κλείσει επειδή δεν έχει κέρδη, τότε που θα ανέβαζαν βίντεο;

Υπερκέρδη έχει η Google πουλώντας τα δεδομένα μας. Δεν θα χορτάσουν ποτέ θα τα πάρουν μαζί τους? 

14 ώρες πριν, ringboy είπε

Στην TV  βλεπω συχνα αλλα μεσω HDMI απο το PC. 😝

Android box κούμπωσε smart tube και εισαι άρχοντας. 

7 ώρες πριν, adi32 είπε

Δικαιωμα μου να μη θελω να δω διαφημισεις 

Σε οποιον δεν αρεσει ας τις βαλει μεσα στο βιντεο του 

Έτσι. Και μετά με το sponsored block να μπλοκάρουμε και αυτές. Δεν θέλουμε διαφημίσεις τις σιχαθηκαμε. 

7 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Ας πάνε να κλάψουν στο yt για αυτό. Ο κόσμος ποτέ δεν φταίει σε τέτοια θέματα. Το yt 5-6 χρόνια πίσω, πριν την γενική προσπάθεια να forcάρει Premium, είχε φυσιολογικά ads των 5-10sec (και ήταν skippable) στην αρχή και μόνο του κάθε monetized video.  Τώρα ανοίγεις ένα monetized video, έχεις back to back 1 λεπτό ads, ενδιάμεσα του βίντεο, καλά αν τολμήσεις να πας όπου θέλεις μέσα το video 2-3 φορές;  Και εκεί back to back ad. 
Adblock μέχρι να σκουριάσει ο Robocop λοιπόν. 

Το έχει γυρίσει σε inox οπότε καταλαβαίνεις.

6 ώρες πριν, Alani13 είπε

Εσύ αν σε πληρώνανε το 1/10 από αυτά που παίρνεις στο youtube, θα πήγαινες να βρεις δουλειά κανονική;

Ε τότε τι παραπονιούνται αφού βγάζουν εκατομμύρια? 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Volga είπε

Μα πραγματικά. Ποιος στο καλό πιστεύει οτι κάποιος αγόρασε το προϊόν του επειδή το είδε σε διαφήμιση 20 χιλιάδες φορές και του τα έκανε μπαλες;

Το αντίθετο ισχύει. Όταν δεις σε διαφήμιση 10 φορές το ίδιο προϊόν θα σε κανουν να το σιχαθείς. Όχι να το αγοράσεις. Άβυσσος. 

4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

μια προσιτή πρόταση?

Θα έλεγα το κλασικο mecool km2 plus κορυφαίες επιδόσεις παίζει τα πάντα σε προσφορά κάτω από 50αρικο δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και πιο αξιόπιστο και γρήγορο. Αν θες για πιο χαμηλά πες μου να σε προτείνω κάτι άλλο πάλι αξιόλογο απλά με πιο χαμηλή τιμή. 

https://www.lagonika.gr/prosfores/mecool-km2-plus-android-11-tv-box-s905x4-216gb-4668euro/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Δουλειά είναι. Εφορία πληρώνουν. Τιμολόγια κόβουν. Δεν είμαι ουτε εγώ fan όμως γιατί δηλαδη να μη θεωρείται δουλειά αυτό και πχ να θεωρείται δουλειά ο κλόουν ή ο παρουσιαστής εκπομπής στην τηλεόραση; :) 

Τι διαφορετικό έχει ο Χ youtuber που μου μιλά για μια κατάσταση ή ένα παιχνίδι ή ενα αμάξι, από τον...Σωτηρακόπουλο που κάθεται σε μια σουίτα γηπέδου και μου επαναλαμβάνει...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ :D 

• Like 4
Δημοσ.

@Arkin Eμένα δεν με ενοχλεί τόσο το να ζητάνε συνδρομή. Εξάλλου σε τέτοια εποχή ζούμε, μένει να μας χρεώσουν το οξυγόνο μας (θα γίνει και αυτό πιθανώς μελλοντικά xD)  Με ενοχλεί η εμετική τους προσπάθεια να το κάνουν force. Και το κάνουν φουλ επιθετικά, ουσιαστικά *αμάνε εντελώς την free version της εκάστοτε υπηρεσίας, εν προκειμένω το yt. Πλέον είναι unwatchable η μη Premium version του.
Τα ίδια έχει κάνει και το Spotify (τώρα λίγο ξύπνησαν και το επαναφέρουν στα κανονικά του) οπότε σε όλα αυτά είμαι εντελώς εναντίον τους, οπότε το έχω γυρίσει στο android σε Revanced για yt και yt music, Βrave και Μοzilla με Ublock, στο PC να είναι καλά το Spicetify, και το μπλοκάρισμα via hosts κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Μαζεύτηκαν τα μισά μέλη του φορουμ που εχουν καμια 15αρια μηνύματα την ημέρα, ξημεροβραδιαζονται απο το πρωί μέχρι το βράδυ εδω μεσα ,να προτρεψουν τους youtubers να βρουν κανονική δουλειά .Γελάει και το παρδαλό κατσίκι 

Αλήθεια σεξ κάνει κανείς εδώ μέσα;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ravisher34 είπε

Ελλάδα η χώρα που τα θέλουμε όλα τζάμπα..

Σύμφωνα με τα σχόλια κανείς δεν πρέπει να πληρώνεται για αυτό που κάνει…

Και λέω όλο και κάποιος θα το γράψει. Καλώς τον μας κι ας άργησες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, panosntok είπε

Δεν έχω δει ποτέ διαφήμιση στο ΥΤ. 

Κάθε φορά που βγάζει διαφήμιση στην τηλεόραση το μόνο που βλέπω είναι τα δευτερόλεπτα 

μέχρι να κάνω παράβλεψη

Εγώ εχω σταματήσει σχεδόν εντελώς να βλέπω τηλεόραση. Μόνο άμα τύχει κανένας αγώνας. Όταν βάζουν διαφημίσεις πατάω την παύση ήχου στο κοντρόλ η κανένα menu να σταματήσει κι ο ήχος και η εικόνα άμα λάχει. Πραγματικά ένας αχταρμάς ήχων ειναι οι διαφημίσεις, πως ήταν παλιά οι τηλεοράσεις όταν είχαν παράσιτα. 

9 ώρες πριν, spectaculator είπε

Να πληρώνεις, αλλά όχι για βλακείες. Κι αν πέφτουν βλακείες να μην το παραχέζουν (δυο τρεις διαφημίσεις από το youtube, άλλες τόσες από τους "σπόνσορες" μες το βίντεο, κι αϊ-σιχτίρ).

Να πληρώνεσαι, αλλά επίσης όχι για βλακείες. Ας μην βγάλουν δεκάρα. Αν δεν τους αρέσει, ας βρουν μια πραγματική δουλειά.

Btw 1: Χώρια που για να τραβήξουν views, κοπανάνε μέχρι χοντροκ@λια να κάνουν twerk ακόμη και πάνω στο πληκτρολόγιο.
Btw 2: Αν υπήρχε ένας μηχανισμός που να επιβράβευε αυτά που πραγματικά άξιζαν, δεν θα έβγαζε σχεδόν κανένας δεκάρα.
Btw 3: Αν το παρακάνει η Google, θα πάει ο Chrome στον πάτο, χώρια που τα video της συμφοράς θα πατώσουν, απλά γιατί δεν θ' αξίζει τον κόπο.

Πλέον έτσι όπως τα έχουν κάνει. Και να το αλλάξουν όπως ήταν παλιά, δεν υπάρχει γυρισμός. Έχω βρει εύκολες λύσεις να μπλοκαρονται τα πάντα, οπότε δεν παίζει να κάτσω να ασχοληθώ άλλο. Κάποτε καθόμουν και έβλεπα μερικές διαφημίσεις και δεν με ενοχλούσε κάτι, εδώ και χρόνια έχει γίνει απαλευτο. Τώρα τι νέο θα αποφασίσουν και τι άλλο θα κάνουν, με αφήνει αδιάφορο. 

5 ώρες πριν, AlpineLemon είπε

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί πολλοί δημιουργοί βάζουν διαφημίσεις(google ads) ενώ ταυτόχρονα μέσα στο βίντεο διαφημίζουν οι ίδιοι προϊόντα και υπηρεσίες χορηγών; Λίγο Ώπα ρε παιδιά 

Κερδίζουν έξτρα χρήματα με αυτό. Κι όμως εμένα δεν με ενοχλεί το να παρουσιάζουν κάτι οι ίδιοι μέσα από τα βίντεο τους. Αλλά η συχνότητα εμφάνισης διαφημίσεων από το ίδιο το youtube είναι απαλευτη. Δεν μπορείς να απολαύσεις πρακτικά κανένα περιεχόμενο. 

4 ώρες πριν, spectaculator είπε

Μάλλον δεν πρέπει να έχεις πολύ ασχοληθεί με το θέμα. Στο λέω γιατί βλέπω ότι μιλάς ειρωνικά περί ενσημων και σύνταξης. Υπάρχουν youtuber που έχουν κάνει έναρξη στην εφορία και πληρώνουν ΟΑΕΕ, ειναι τοσο πολλα τα έσοδα τους που δεν συμφέρει να ρισκάρεις να μην τα δηλώσεις. Οπότε ναι, όχι απλά δουλειά, επάγγελμα και με την βούλα είναι αυτό, άσχετα που την σπάει σε πολλούς. 

Για το θέμα των διαφημίσεων συμφωνούμε απόλυτα. Δεν είναι το θέμα μου πόσο σοβαρός είναι κάποιος, ούτε με ποιον τρόπο βγάζει λεφτά. Η ενόχληση που μου προκαλεί αυτή η συχνότητα εμφάνισης των ads είναι τέτοια που θα κάνω ότι μπορώ για τις παρακάμψω, είτε δεν θα δω καθόλου το βίντεο αν δεν βρω τρόπο παράκαμψης. 

Αυτό που γράφουν κάποιοι περί επιλογής ότι πρέπει να τα δεις διότι ο άλλος είναι σοβαρός, είναι επαγγελματίας, έναν έτσι είναι γιουβετσι, δεν υπάρχει ως σενάριο σε εμένα. Όταν δηλαδή κάτι δεν το απολαμβάνεις, δεν υπάρχει λόγος να το βλέπεις άσχετα με όλα τα παραπάνω. 

2 ώρες πριν, Arkin είπε

Άστο να πάει. Ακριβώς το ίδιο μια φορά καταλαθος μπήκα στο κανονικό app πριν φάει delete και απλά λέω καλά τι χαλι ειναι αυτό? Διαφημίσεις παντού shorts να παίζουν από το πουθενά ένα μπάχαλο τελείως. Το Revanced είναι ευλογία ανοίγεις σε ανοίγει άμεσα εγγραφές κομμένα τα shorts τελείως και απλά απολαμβάνεις τα βίντεο που θες να δεις. Το Premium δεν πιάνει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι το revanced και τις δυνατότητες του. 

Εγώ εχω brave browser και cleantube από το κινητό. Έχω βρει την ησυχία μου. Δεν περιγράφεται απλά αυτό που επικρατεί με το κανονικό app, διαφημιστικό χάος θα το έλεγα. 

Μερικοί επιμένουν να θίγουν το πως θα βγάλει λεφτά αυτός που σου αρέσει, ο επαγγελματίας και μπλα μπλα. Αυτό πρώτον δεν είναι πρόβλημα του θεατή. Αλλά ακόμα και να ήταν, με τέτοιο χάος, και τον Ιησού Χριστό να πήγαινα να δω σε βίντεο είτε θα έψαχνα blocker να κλείσω τα ads ειτε δεν θα το έβλεπα καθόλου. Έχει εξελιχτεί το youtube σε κάτι χειρότερο ακόμα κι από ένα τηλεοπτικό κανάλι στο εν λόγω θέμα. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, eko13 είπε

Οταν τα auto-play που σου πεταγονται χωρις να θελεις τα μετρανε σαν views ε? καλα να παθουν..

Stop AutoPlay Next for YouTube - add-on

permanently disables YouTube from auto-playing the next suggested track by rejecting access to a module that is responsible for loading the next suggested tracks.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cumulus είπε

Μαζεύτηκαν τα μισά μέλη του φορουμ που εχουν καμια 15αρια μηνύματα την ημέρα, ξημεροβραδιαζονται απο το πρωί μέχρι το βράδυ εδω μεσα ,να προτρεψουν τους youtubers να βρουν κανονική δουλειά .Γελάει και το παρδαλό κατσίκι 

Αλήθεια σεξ κάνει κανείς εδώ μέσα;

δεν ξέρω τι κάνει το παρδαλό κατσίκι αλλά εμείς οι νορμαλ σίγουρα γελάμε με όλους αυτούς τους τεμπέληδες (οκ όχι όλοι, αλλά το 99%).

Επεξ/σία από atypicalcoder

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...