Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 9/20/2025 στις 3:17 AM, mariosnik_ είπε

Μην σε πάρω και στον λαιμό μου. Αλλά πίσω από το κάθε "φθηνό και σε καλή τιμή" που βρίσκεις, κάποιον λακο ενδέχεται να έχει η φάβα.

Κατ αρχήν επισκέφθηκες το ακίνητο με μηχανικό για να δείτε τι γίνεται από μεσα; Η τώρα μιλάς μόνο με δεδομένα αγγελίας; Δεν αποκλείεται να υπάρχει θέμα με την εγκληματικότητα και για αυτό να το πουλάει ο ιδιοκτήτης, προφανώς και δεν θα κάτσει να πει κάτι αρνητικό ο ιδιοκτήτης. 

Το επισκέφθηκα να το δω μόνος. Καινούργιο σχετικά διαμέρισμα είναι του 2005 αλλά είχε κάποια προβλήματα. Είχε μπει υγρασία από το ταβάνι και η επισκευή φαινόταν ακριβή. Αλλά ναι έχεις δίκιο πάντα πίσω από φθηνό σπίτι κάτι κρύβεται συνήθως.

Στις 9/20/2025 στις 6:13 AM, st@kas είπε

Αφού είναι για αγορά πρέπει να το ελέγξεις πολύ καλά! 

Ε καλά ναι προφανώς

Στις 9/20/2025 στις 11:15 AM, dsi44 είπε

σπιτι2 εχεις μπει?

αν ναι και δεν βρισκεις σπιτι μη βιαζεσαι,περιμενε το νεο προγραμμα.

Όχι δεν είναι το σπίτι μου 2, είναι κανονικό δάνειο της Eurobank. Δυστυχώς το πρόγραμμα μας τα έχει χαλάσει όλα (εξαιτίας του έχουν ανέβει όλα).

Στις 9/20/2025 στις 11:17 AM, phanispal είπε

Τότε δε θα βρει ούτε αυτό στα Λιόσια.

Καλά ναι λίγο ακόμα και δεν θα βρίσκεις ούτε σκηνή

Στις 9/20/2025 στις 2:35 PM, dsi44 είπε

εε δεν αξιζει ,με 160κ βρισκεις σε πολυ ικανοποιητικη κατασταση μικρα σπιτακια για ενα ατομο εδω πανορμου.

Κέντρο Αθήνα δεν μου αρέσει και 160k δεν μπορώ να πάρω δάνειο αν ήμουν με σύντροφο χρόνια και ζούσαμε μαζί ναι δεν θα ήμουν καν εδώ να συζητάμε για τα Άνω Λιόσια χαχα θα είχα πάρει ένα με 200k κατασκευής 2025 στη Νίκαια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τη γειτονια εγω σου εγραψα, ο αλλος τα περιγραφει λες και θα πας στην αγρια δυση.

Περνα μια βολτα, βρες κανα καταστημα στη γειτονια (περιπτερο/προπατζιδικο)ή στη τελικη πιες ενα καφε και θα στα πουν οσοι μενουν εκει.

Εγω περυσι εμεινα εκει για καμμια εβδομαδα (κεντρο Ανω Λοσια) και δεν ειχα θεμα ουτε με ασφαλεια ουτε με τη γειτονια. Προφανως υπαρχουν Ρωμα και μερικοι οδηγανε σα τρελοι, αλλα σε πληροφορω οτι σε μια τυπικη υποχρεωση στα ΚΕΠ ρωμα με βοηθησανε. Ακομα και Εκαλη να πας βολτα και εκει θα βρεις τρελους οδηγους.

Για την οικοδομη βρες ενα μηχανικο και πηγαιντε μια βολτα να κανει αυτοψια και θα σου πει. Ολοκληρο σπιτι θα παρεις οχι κινητο. Μη τσιγκουνευεσαι τετοια εξοδα.

Προφανως θα εχεις και νομικα εξοδα αλλα αποτι καταλαβα αν πας δανειο απο τραπεζα ειναι στο πακετο...

Ολα τα αλλα ειναι συζητηση να εχουμε να γραφουμε

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.
20 ώρες πριν, mrmak94 είπε

Κέντρο Αθήνα δεν μου αρέσει και 160k δεν μπορώ να πάρω δάνειο αν ήμουν με σύντροφο χρόνια και ζούσαμε μαζί ναι δεν θα ήμουν καν εδώ να συζητάμε για τα Άνω Λιόσια χαχα θα είχα πάρει ένα με 200k κατασκευής 2025 στη Νίκαια

Αν έχεις δουλειά σταθερή, κοιτάς να βρείς κοντά σπίτι.

Γιατί δεν ψάχνεις πχ για Ηλιον, Περιστέρι, Πετρούπολη;Ακόμα και για Αιγάλεω.

Δημοσ.

Λογικά ο άνθρωπος έχει ψάξει σε όλες τις περιοχές, απλά εγώ έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι μάλλον ψάχνει στον σπιτόγατο κ.λπ., οπότε δε θα έχει πλήρη εικόνα της αγοράς.

Κάτι θα υπάρχει και στις περιοχές που αναφέρεις, αλλά άντε βρες το.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

για τη γειτονια εγω σου εγραψα, ο αλλος τα περιγραφει λες και θα πας στην αγρια δυση.

Περνα μια βολτα, βρες κανα καταστημα στη γειτονια (περιπτερο/προπατζιδικο)ή στη τελικη πιες ενα καφε και θα στα πουν οσοι μενουν εκει.

Εγω περυσι εμεινα εκει για καμμια εβδομαδα (κεντρο Ανω Λοσια) και δεν ειχα θεμα ουτε με ασφαλεια ουτε με τη γειτονια. Προφανως υπαρχουν Ρωμα και μερικοι οδηγανε σα τρελοι, αλλα σε πληροφορω οτι σε μια τυπικη υποχρεωση στα ΚΕΠ ρωμα με βοηθησανε. Ακομα και Εκαλη να πας βολτα και εκει θα βρεις τρελους οδηγους.

Για την οικοδομη βρες ενα μηχανικο και πηγαιντε μια βολτα να κανει αυτοψια και θα σου πει. Ολοκληρο σπιτι θα παρεις οχι κινητο. Μη τσιγκουνευεσαι τετοια εξοδα.

Προφανως θα εχεις και νομικα εξοδα αλλα αποτι καταλαβα αν πας δανειο απο τραπεζα ειναι στο πακετο...

Κατάλαβα ευχαριστώ!

8 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Αν έχεις δουλειά σταθερή, κοιτάς να βρείς κοντά σπίτι.

Γιατί δεν ψάχνεις πχ για Ηλιον, Περιστέρι, Πετρούπολη;Ακόμα και για Αιγάλεω.

Εννοείται πως ψάχνω αλλά είναι πανάκριβα και παλαιά όλα τα ακίνητα σε αυτές τις περιοχές δυστυχώς... Νομίζουν ότι λόγω του προγράμματος θα πωληθούν και πρόκεται για σπίτια του 60/70/80 100k+...

7 ώρες πριν, phanispal είπε

Λογικά ο άνθρωπος έχει ψάξει σε όλες τις περιοχές, απλά εγώ έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι μάλλον ψάχνει στον σπιτόγατο κ.λπ., οπότε δε θα έχει πλήρη εικόνα της αγοράς.

Κάτι θα υπάρχει και στις περιοχές που αναφέρεις, αλλά άντε βρες το.

Ε μόνο με κανένα γνωστό

Δημοσ.

ακομη δεν εχεις φτασει σε σταδιο ωριμοτητας αγορας κατοικιας και γιαυτο οδηγηθηκες στην περιοχη αυτη.

Αλλα κριτηρια ειναι που βαραινουν περισσοτερο την αγορα μιας κατοικιας.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

Όπως ανέφερα το κέντρο και άλλες 2_3 περιοχες των άνω Λιοσίων ειναι καλές. Η περιοχή όμως του Αγίου Δημητρίου είναι ακριβώς δίπλα από την άγρια Δύση. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...