Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Ενοει ΜΕΧΡΙ 150μ

Πριν τα 150 είναι και τα 5μ.

Στο χέρι το gt2, 5η-6η χρόνια με μπαταρία 10 μέρες ακόμα.

*Άλλαξα μπαταρίας και ηχείο δωρεάν στην τελευταία μέρα της εγγύησης😅

*Κοιτάω και το κινητό  mate 10 pro που εχω στο συρτάρι, και αναρωτιέμαι γιατί εμποδίζουν αυτήν την εταιρία με τους περιορισμούς.....

Είμαι ευχαριστημένος και τρελαμένος με τα ρολόγια της Huawei και τα αγοράζω και θα τα αγοράζω και χαιρετίζω και το νέο μοντέλο. 

Εξαιρετικά ρολόγια, χρήσιμα για εμένα, προσφέρουν πρακτικότητα και στυλ. Απαντάω σε κλήσεις σταματώντας από τη μηχανή για να συνεννοηθώ στιγμιαία, βλέπω ποιος με παίρνει. Τι να πω.  Μια ερώτηση που δεν το έχω ψάξει μιας και το ανέφερες φίλε μου. Η μπαταρία σε αυτά αλλάζει γενικά? Αλλάζει στα μαγαζιά π.χ. τύπου fixers ή allahufixit κλπ.? Ευχαριστώ. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

είχα αγοράσει για τον φάδερ το huawei watch gt 2e ενα ρολογακι κατω απο τα 100 ευρω απροβληματιστο με 7+αυτονομια μπαταριας και ακομα μετα απο 4-5 χρονια..εγω ειμαι κατοχος του huawei watch gt 5 το εχω  παρει για μικρες αποστασεις κυριως 5-10kmh και προπονησουλες απροβληματιστο τρομερη οθονη και τρομερη αυτονομια μπαταριας πρεπει να το φορτιζω μια φορα στις 9-10 μερες με τις ειδοποιησεις αλλα και τις μετρησεις που ανεφερα..η λογικη λεει πως και το 6 θα κυμαινεται σε αυτα τα πλαισια ..ειναι για μενα must αγορες για καποιον που δν θελει να δωσει μια περιουσια σε smartwatch στις δυσκολες εποχες που ζουμε...

Δημοσ.

Δεν μου χρειάζεται προσωπικά, αλλά απορώ με τα σχόλια. Είναι γκάτζετ με WOW factor σε πολύ καλή τιμή θα έλεγα. Θεωρώ πως υπάρχει μπόλικο κοινό γι αυτό, δεν το βγάζει καθόλου τυχαία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cos_dr2 είπε

Είμαι ευχαριστημένος και τρελαμένος με τα ρολόγια της Huawei και τα αγοράζω και θα τα αγοράζω και χαιρετίζω και το νέο μοντέλο. 

Εξαιρετικά ρολόγια, χρήσιμα για εμένα, προσφέρουν πρακτικότητα και στυλ. Απαντάω σε κλήσεις σταματώντας από τη μηχανή για να συνεννοηθώ στιγμιαία, βλέπω ποιος με παίρνει. Τι να πω.  Μια ερώτηση που δεν το έχω ψάξει μιας και το ανέφερες φίλε μου. Η μπαταρία σε αυτά αλλάζει γενικά? Αλλάζει στα μαγαζιά π.χ. τύπου fixers ή allahufixit κλπ.? Ευχαριστώ. 

Λένε ότι υπάρχει εξουσιοδοτημένο service της Huawei, αλλά δυστυχώς δεν το έχω ψάξει περισσότερο.

Τα ultimate της Huawei είναι σαν Rolex των smartwatches. Πραγματικά η ποιότητα κατασκευής είναι η καλύτερη που μπορεί να βρει κανείς σε smartwatch. Αλλά το πρόβλημα με την επισκευή και την αντικατάσταση μπαταρίας εξακολουθεί να υφίσταται σε βάθος 5ετιας-10ετίας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ τώρα είδα την τιμή. 1000 ευρώ η Huawei; Tέτοιες τιμές μόνο η Garmin τολμούσε ως τώρα- για αυτό και ακούει το κράξιμο που της αξίζει. Κοίτα που τελικά το Ultra 3 μοιάζει με ευκαιρία, ποιος θα περίμενε η Apple να πουλάει προϊόντα για αυτούς με "περιορισμένο" budget!..

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.
14 hours ago, kinitos said:

Οταν λέμε 150 μετρα ειναι κανο ικα μέτρα η μονάδα μέτρησης οπως της Casio που λέει 50 και εννοει 5.

Της casio αυτό που λέει 50 πάντως πάει τουλάχιστον μέχρι τα 35 που το έχω δοκιμάσει 

Δημοσ.
31 minutes ago, mariosCS said:

Της casio αυτό που λέει 50 πάντως πάει τουλάχιστον μέχρι τα 35 που το έχω δοκιμάσει 

Μπορεί να έκανα λάθος η να αλλάξει έχω χρόνια να πάρω Casio. Οταν είχα ρωτήσει τελευται φορα χρονια πριν μπυ είχαν  πει 8τι ειναι μέτρηση δική τους και το ειχε και στις οδηγίες. Αντιστοιχίες 

Αδιαβροχω ίσον σταγόνες 

Χχ μέτρα ίσον χχ 

Και λοιπά 

Ίσως ειναι κάποια μοντέλα 

Το βασικό εδω ειναι αν όντως ειναι κανονικά 150 μετρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι να απορείς πώς ζούσαν οι δύτες ως τώρα χωρίς να στέλνουν emoticons την ώρα της κατάδυσης.

Δε μπορείς να ξεφύγεις από τις βλακείες ούτε στον πάτο της θάλασσας. 

Επεξ/σία από panmitz
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...