Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Από τον Ιούλιο πλέον προμηθευτήκαμε στην εταιρία 11 νέα PC με w11 ώστε να αλλάξω έγκαιρα τα παλια.

Από τα 11 έχω τελειώσει τα 5. πιστευω δευτέρα τρίτη να κανω της λογίστριας (η οποία ειναι εξωτερική) και να πάρω και το δικό μου μάλλον σπίτι. 

και ενα απογευμα της αποθήκης οπου δεν έχει πολύ πράμα

Τα εχω ετοιμάσει γενικά ολα ανάλογα τον χρήστη με τα προγραμματα που δουλευει από τον Αυγουστο αλλα ειναι και το ρημάδι το endpoint (συν το άγχος μου)

οπου πρέπει να καταργήσω το παλιό τερματικό του χρήστη για να του ενεργοποιήσω το license στο νέο. αν είχα πχ 2-3 παραπάνω licenses θα ημουν πιο ανετος

Πέρα από αυτά. Ας πουμε οτι τελειωνω αλλα 2 αυτη την βδομάδα. 

Και μένουν τα 3 critical Με πολύ όγκο δεδομένων ειδικα mails, οπου τα πάω ολα βήμα βήμα ,

Αν ας το πουμε δεν προλάβω και γιατι θελω να ειμαι και ήσυχος

να πάμε στο παρακατω πχ? 65 ευρώ για κάθε τερματικό? δεν εχουμε microsoft accounts πχ να πω οτι παιρνουμε cloud Που λένε και μαζι την αδεια δωρεαν

Windows 10 ESU Year 1 (2025 - 2026) (SkuID: Perpetual Commercial 0004) (Quantity)

γιατι επεσε και μπροστά μου το παρακάτω

Χρήση του 0patchγια micro-patchingστα Windows10 και τα πακέτα Office

τι προτεινετε για να εχω πχ το κεφάλι μου ησυχο? εχω και αλλα θέματα παράλληλα αλλιώς πιστευω οτι θα προλάβαινα..

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Την 14η οκτωβρίου με το end of updates κλπ για τα windows10

Και τι φοβάσαι, ότι μετά τις 14 Οκτώβρη δε θα δουλεύουν τα 10άρια; Εδώ τα 7άρια που έχει σταματήσει τελείως η υποστήριξη τους εδώ και χρόνια δουλεύουν ακόμα.

Εντάξει, μην αγχώνεσαι. Κάνε τις αλλαγές σου με την ησυχία σου και ας πάει και 24 Οκτώβρη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...